belki ilginizi çeker
  1. · galatasaraylıları çıldırtan anlar
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · geniş aile
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · call of duty modern warfare 2
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · bursa fen lisesi
  9. · tanganyika gölü

sözlükteki fenerbahçe galatasaray çatışması  

1. kimseye bir hayrı olmayan kısır döngüdür. bol bol eksi oyla neticelenir. örnek bir galatasaraylı olarak fenerlilerden aldığınız eksilerin yanısıra feneri takdir eden bir giriniz de kendi fanatik taraftarınızca eksilenir ve netice de kötülenen eserlerinizde bolca fenerbahçe ismini görür daha bir dellenirsiniz.
    (srce, 15.12.2004 18:54)
  2. türkiye'nin en köklü spor klüplerinden fenerbahçe ve galatasaray arasında her alanda ve her yerde olan çatışmanın sözlükteki doğal yansımasıdır. kimseye bir fayda getirip getirmediği bir grup bilim adamı tarafından incelenmekte olup sonuçlar tarafımca duyurulmayacaktır.
    (sarnar, 09.11.2005 13:33 ~ 13:49)
  3. (bkz: kardeş kardeş oynayın çocuklar)*
    (dawsan, 09.11.2005 13:41)
  4. (bkz: isviçreli bilim adamlarına haber salın)
    (solti, 09.11.2005 13:47)
  5. ülkenin her bi metrekaresinde olduğu için sözlükte de olması kaçınılmaz çatışma.
    (böcek, 09.11.2005 15:53)
  6. fenerbahçe sapanla (6-0), galatasaray ise nükleer başlıklı füze ile (uefa + super cup) çatışır.
    (gitaristkaptan, 11.02.2007 22:58)
  7. zekice düşünülmüş ve rakip taraftarı bile ''helal olsun be, gerçekten yaratıcı...'' diye düşündürecek tatlı çekişmeler bir yana; o küçücük beyninden ancak küfürlü cevaplar çıkartabilen, insanı rencide eden, tüm dünya'nın ortak dili ve futbolun güzelliği olan ''gol'' ü ''göte giren bir şey'' zannedip de bir de bu sanısını sözlük ortamında insanlarla paylaşarak, aslında ne kadar düşük bir iq seviyesi olduğunu cümle aleme ilan eden insanımsılar sayesinde artık çekilmez hale gelen durum.
    (mclaren, 11.02.2007 23:02)
  8. (bkz: survivor fb-gs)
    (kedikara, 11.02.2007 23:10)
  9. giren 0 (yazıyla sıfır) puanın çıkarılma çabasıdır. fenerin cl'de çeyrek final oynadığı zaman bir galatasaraylı olarak çok ama çok sevinmiştim, ama eskiden yapmış olduğu 0 çekme hadisesi de unutulacak gibi değil.

(bkz: kupa bizim müzemizde)
    (sükun, 11.02.2007 23:12 ~ 06.05.2009 10:49)
  10. aslında zekice esprilerle yapılsa insanların hoşuna gidebilecekken, sürekli tekrarlanan argümanlarla insanları bayan tartışmadır.galatasaray uefa kupasını ve süper kupayı almış.evet aldı.bunu herkes biliyor.hatta ben de popescunun son penaltısında havaya fırlayıp kafamı lambaya çarpmıştım.ama bu 7 sene öncesinde kaldı.ayrıca süper kupa avrupada gerçekten değer verilmeyen bir kupadır.yani galatasaraylı arkdaşlarım: hep geriye mi bakacaksınız? uefa kupası maketinin müzesinde olması, galatasaray gibi büyük bir kulübe daha kaç yıl övünç kaynağı olacak? bu sezon denizlisinden antalyasına bir sürü takımdan üç puan alamayınca "ama bizim uefa kupamız var" demek size ne kazandıracak? ayrıca anlamadığım birşey de fb nin avrupadaki başarısızlığı sizi neden bu kadar çok sevindiriyor? giren çıkan size ama buna üzülmeniz gerek.çünkü fb avrupada başarılı olsaydı bugün siz de şampiyonlar ligine gidip para kazanabilirdiniz.

gelelim fenerbahçeli arkadaşlara.evet fenerbahçe galatasarayı 6-0 yendi.böylesine büyük bir derbi için çok güzel bir skor.sevinmek elbette hakkınız.ama bir maçın skoru yıllara yayılacak bir konu mudur-ki her yıl en az iki maç yapıyorsunuz-? başkanınız "galatasarayın uefa kupasını alması tesadüftür" dediği zaman neden "bizim de gs yi 6-0 yenmemiz tesadüftür" demedi? o maçta tek kale oynayıp eze eze mi yenmiştiniz yoksa kontrataklardan her şutun gol olmasıyla mı? sizce hangisi daha büyük tesadüf?

yani sonuç olarak lütfen şu iki klişeyi geçin de insanların hoşuna gidecek bir biçimde tartışın.inanın öylesi çok daha güzel olacak.

not: altaylıyım.
    (izmirist, 22.05.2007 17:24 ~ 17:25)
  11. galatasaraylıların sözlükteki koltukları sökmeye ve su şişeleri ve meşalelerle birlikte kafamıza atmaya başlamasıyla son günlerde iyice alevlenen çatışma.
    (oceangoing, 22.05.2007 18:44)
  12. uzaktan yakından alakam olmadığı halde benim de nasibimi aldığım nedeni belirsiz çatışma.
    (siyahpena, 22.05.2007 18:58)
  13. hakkında yapılan eleştirileri anlamsız bulduğum çatışmadır.ben bugün galatasaraylılığımdan gurur duyuyorsam , aldığım şampiyonlukların kupaların bir değeri varsa , bu akşam oynanacak maç öncesi heycandan titrer hale geliyorsam bunun tek sebebi fenerbahçedir.e çok da doğal olarak beni bu kadar heycanlandıran bir rakibe bulduğum her fırsatta saldırırım.saldırırım çünkü futbol denen meretin benim açımdan zevk alma noktası fenerbahçe'de kitlenir kalır.

evet biz büyük bir kulübüz , avrupada başarılar kazandık , fenerbahçeyi muhattab almayız diyen galatasaraylı renkdaşlarıma katılmadığım gibi ,fenerbahçe rerere rörörö diyen fenerli arkadaşlara da katılmıyorum.bugün o uefa kupasını misal "4x" ile kutluyorsak , fenerbahçe olmasaydı o sevinç ancak ve ancak "2x" seviyelerinde olurdu.

o yüzden bu olaya müdahil olmak istemeyen futbolseverler dışarda kalıp , bu çatışmaya seyirci olabilirler.ama mümkünse niye kavga niye şiddet futbol sevgidir aşktır laflarını etmeden..

ben fenerbahçeli arkadaşlarla yeri geldiğinde hakaret boyutlarına varacak kadar laf dalaşına girmekten büyük zevk alıyorum.ha sen almıyorsan zaten o arkadaşlar da sana herhangi bir hakarette bulunmuyor demektir.sen bundan hala niye rahatsız oluyorsun onu da ben anlamıyorum.son olarak ;

nasıl geçirdik basket maçında!
    (guanoapes, 08.12.2007 17:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil