belki ilginizi çeker
  1. · 120
  2. · ermeni sorunu iddialar ve gerçekler
gündem

sözlükteki ermeni sempatizanları  

1. (dünyayı kurtaran adam, 17.12.2008 16:24)
    2. efil efil ırkçılık; en tadına doyamadığım.
      bir ırkı sevmek üzerine kurulu anlayış, şirinlik.
      ermeni sempatizanı, mmm hayli enteresan bi şey olsa gerek

tarih vakıadır değerli arkadaşlar, kendi içinde ve kendi şartlarında değerlendirilir malumunuz
      arşivler açılsın saçılsın gerçekler bir bir
      saçma sapan sempatilere gerek kalmadan, gerçek neyse o ortaya çıksın.
      en büyük mersin idmanyurdu ciddiyetindeki siyasi ve düşünsel girileriniz her ne kadar beni hüzünsel bir ıssız adam yapıyor olsa da kendi zevkimden vazgeçerek tarihi bilim adamlarına bırakmaktan yanayım

olur mu?
      sempatiymiş, yerim ben onu, şirin şey, böcek.
      (khaki, 17.12.2008 16:41)
    3. (tembel, 17.12.2008 16:45 ~ 16:55)
    4. ben, kendim, bizzat, şahsen

(bkz: julian apostate)
      (julian apostate, 17.12.2008 16:50)
    5. hepimiz ermeni değil miydik? ben en son orda kalmışım..

ps: bu notu yazmadan edemeyeceğim. ironik bir tonlama ile yazdım bu giriyi. ben ermeni falan değilim. bu yaştan sonra da olmam sanıyorum.

ek: @2931264
      (shadowboxer, 17.12.2008 17:00 ~ 10.02.2009 19:32)
    6. sözlükteki insan hakları müdafileri diyelim ona. ermeniliği utanmadan suç ve ayrımcılık için yeter sebep gören kabile kafasının algı düzeyi de bu kadar oluyor.

zavallılık ermeniye sempati duymaktan ileri geliyorsa sike sürülecek akıldan nasiplenememek de anitpatiden ileri geliyordur muhtemelen.
      (altlejant, 17.12.2008 21:43 ~ 21:43)
    7. bir insan evladının nasıl evrimleşemediğini gözler önüne seren suçlama, aşağılama kategorisi.
      (kerkerte, 24.12.2008 19:43)
    8. 1. ermeni sempatizanlığı lafı bir halka hakaret içerir. ermeniliği sanki bir terör örgütüymüş, olması suç olan birşeymiş gibi belirterek açık şekilde ırkçılık yapıyorsunuz.

2. neden sürekli ermenilerden bahsediyorsun, onları savunuyorsun diyceksiniz. en çok inkar edilen, görmezlikten, duymazlıktan gelinen şeyler en çok savunulur. ermeni konusunda inanılmaz bir inkar var, tarih bilgisi yusuf halaçoğlu tarzı adamların tv'de duyduğu iki cümlesinden ibaret olanlar, tarihi objektif olarak değerlendirmeyenler, devletin ilkokuldan beri kafalarına soktuğu şeyleri kendi düşünceleri ve gerçekleri sananlar ortaya çıkmış bilgiçlik taslıyorlar.bu konunun bu kadar tartışılmasının nedeni budur. şehitler üzerine fazla edebiyat yapılmadığından da bahsedildi. fazla yapılmıyor, çünkü birsürü kişi çıkıp da, pkklıların yaptığı meşrudur demiyor veya hayır şehit filan yok, yalan söyleniyor demiyor. kabak gibi ortada o üzücü olaylar. biri çıkıp bunları dese o konuda da çok patırtı kopar merak etmeyin.

3. biraz kişisel olucak ama azınlık olduğum için bunları söylediğimi düşünenler var sanırım, azınlık değilim(en azından ırk bakımından), türk'üm. bu bişeyi değiştirir mi? değiştirmez.
      (yağmursonrasıtoprakkokusu, 24.12.2008 22:38 ~ 25.12.2008 00:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil