1000 başlığı olandan başlık parası almayan sözlük,
1000 girisi olmayana kız vermeyen sözlük başlıklarıyla artık dayanılmaz hale gelmiş durum.
evet erkek ve kadın diye farklı 2 cinsiyet vardır. evet bu farklı cinsin farklı özellikleri vardır ama asla bu özellikler kadınların birer cinsel obje ya da alınıp satılacak bir mal olarak gösterilmesini haklı kılamaz.
itü de yaşadığının farkında olan her insanoğlu saçma sapan diyaloglara kendini hazırlamış demektir. çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu bir okul ve bunun sözlüğünde evet ara sıra çürük elmalar çıkıcaktır. bunlar iyi güzelde, göbeğini kaşıyarak, yüzlerinde salak bi gülümsemeyle sanki yaptığı şey akıllıca güzel yada takdir edilesi birşeymiş gibi kadınların objeleştirilmesi çok acı verici.
kafa yapısı ne türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okumakla, ne eğitilmekle değişmiyor; çünkü basit kurallar vardır di mi? kız çok kişiyle çıkarsa orospu yada kaşar olur, erkek çıkarsa kazanova yada çapkın. kız aldatırsa mide bulandırıcıdır, erkek aldatınca herzaman bi nedeni vardır.
bu sözlükte okuyan duyan çoğu hatunun bazı şeyleri alttan almasının nedenini asla çözemedim, kendimin bile. yine de kadınları bi mal gibi alıp satan, doğan kız çocuklarını boğan insanlardan ne farkınız kalıyor ki 1000 giriye karşılık bi kız hak ettiğinizi yazarak. ya da
alsat ta hatun pazarlamak,
herkese verip sana gelince lolo diyen hatun,
sikilesi hatun,
verebilme ihtimali olan hatun modeli,
arabaya veren kızlar gibi daha bir çok hatun, kız, kadın diye aratınca önünüze çıabilecek bi sürü başlıkla...
erkeklerin kendini savunma yolu da
abazan geyiklerinin kızlarca ciddiye alınması diye başlık açmaktan geçiyo. sen önce objesin obje bi eve atamadım diye bar bar bağır ortada sonra da gel o abaza geyiğiydi de. tabi bu durumda hatunlar da "aa bak çocuklar sevgilisinden ayrı kalmış azıtıp duruyolar yoksa hatunlara karşı hiç kötü bi niyetleri yok" şeklinde bakasın..
burda ikinci noktaya geliyoruz. bayanlara karşı ayrımcılığın yanında erkeklere karşıda direk damga abaza oluyor. bu damgayı bire bir hatunların taktığını sanmıyorum, kendileri kendilerinle dalga geçerken üstlerine kazınmış bi daha asla temizlenmez bir tanım olduğunu sanıyorum. durum ne kadar vahimdir ne kadar değildir bunun karşılaştırmasını yapabilecek konumda değilim; ama yine de hepsinin denemese de bir çoğunun medeni şekilde muhabbet edilip geyik yapılabilecek tipler olduğunu gözlemleyebilirsiniz..