|
|
- birileri inatla "bunlardan iş çıkmaz" "ayağınızı denk alın alayınızı tasfiye edeceğiz" dedikçe beşinci nesil yazarların biribirne destek vermesi ve yine dallama özellikli birileri yüzünden sözlükte gruplşamaya yol açacak durumdur. orta yolu bulmaktan veya kendi hatalarını kabul etmektense sorunun çözümlerini anti demokratik şekillerde çözme sevdasındaki gerzeklerin sebep olduğu olayların bir sonucudur. sözlüğe alınan ve ilk günden bu yana adeta üvey evlat muamelesi yapılan yeni nesil yazarların kendilerini savunabilmesi için beraber hareket etmesidir.
- "aslında bir toplaşsak var ya osurturuz lan sözlüğü" diye düşünerekten içinde bulunduğum sosyal oluşum. sadece iyi ve etkili şekilde organize olmak lazım.
(bkz: yaşasın örgütlenmiş ve sendikalı beşinci nesil)
- son günlerde sözlükte daha da belirginleşen durum.
(kl7mu, 02.04.2008 20:09)
- (bkz: birbirini kayıran kanka yazarlar)
- henüz göremediğim ama görmeyi beklediğim dayanışma tarzı.
- (bkz: neye dayanıyoruz)
- yakında iyice ortaya çıkacak olduğunu düşündüğüm dayanışmadır. sözlükteki bazı kemirgen karakterli kişiliklerin saldırdığını zannetmesi sonucu hem sözlük hem de bireyler adına rasyonel ve faideli sonuçlar doğurmasını umduğum dayanışma olsundur. bir de;
batarken güneş ardında tepelerin, amına koyayım tüm teletabilerin.
anladın mı evladım?
- beşinci nesillerin dinamizmi karşısında ezilen eski nesillerin başlayan saldırısını püskürtmek için beşinci neslin yeni savunma stratejisidir.
- diğer nesillerin de tuhaf bir şekilde ciddiye aldığı dayanışmadır..
enteresan şeyler oluyor bu sözlükte..
- bizde yazarız, bi parçasıyız ne bu muamele denilesi olaylar karşısında 5.nesil yazarların örgütlenmesi
- (bkz: beşinci nesil kanka yazar)
- (bkz: rep to rep)
- (bkz: hacı 5. nesil çok ciks ya)
- ben henüz görmedim bunu.
benim gördüğüm şey 5. nesilin sürekli kötülendiği, aşağılandığı başlıklar.
ne yaptık bilmem.
ısrarla gelen edit: üzülüyorum lan.(bucuu, 04.05.2008 13:28 ~ 13:51)
- (bkz: nesildaş.)
(bkz: fifth generations brothers)
(bkz: fifth generations sisters)
- meyve veren ağaç taşlanır hesabı durmadan üzerine yüklenilen 5. nesil(ben de ben de) yazarların birbirine destek vermesi sonucu ortaya çıkmış bir durumdur. kıskanılan grup yani...
herhangi bir eylemleri olduğunu sanmıyorum bu yüzden tez elden 5. nesil yazarlar tanışma zirvesi düzenlenerek daha da birbirlerine kenetlenmesi gereken bir topluluk. ne de olsa amaç sözlüğü ele geçirmek.(bkz: ybsg)(snncr, 04.05.2008 13:40)
- sürekli kötülenmekten ne yapacağını şaşırmış 5. nesil'in kendini koruma çabasıdır. birbirlerine kenetlenmekten başka çareleri kalmamıştır çünkü. 6 nesil alımları başlayınca da devam eder umarım.
- (bkz: beşinci nesil yazarların sözlüğü ele geçirme planı)
- şimdi sınıflama yapmak gerekirse beşinci nesil yazarlardan belli bi kapasiteye sahip olanları öncelikle kendilerine bi iç dinamik oluşturma gayretine girmezler. zaten damarlarındaki asil kanda saygın kişilikleri gizlidir, ihtiyaç duymazlar.
diğerleri içinse kendi içinde dayanışma sağlamak pek de faydalı olmayacaktır. bu nedenle nufüzlu üst nesillere yönelme eğilimi içine girerler.akıllara gelen ilk isim kayser galiba ve tanıma ilk uyan isim petersburg muydu neydi adı, o eleman. son dönemde çaylak olduğunu duydum ama hangi büyük insan sürgün yaşamamıştır ki peter.dönüşün muhteşem olacak demi ehehe...
dayanışmanın ilk koşulu yavaşlamayı göze almaktır. tavsiye etmem...
- beşinci nesil yazarları
çıplak dolaşırlar yaz ayları
düşeş atarlar zarları
hey beşinci nesil hey
beşinci nesil dayanışması
zordur yanlarına yanaşması
pek bi sıkı olur atışması
hey beşinci nesil hey
beşinci nesil bir numara
siker atarlar her konuda
lafı uzatmayacam bu konuda
hey beşinci nesil hey
hüllecioğlan der ki
beşinci nesil pek bi iyi
sivridir hepsini dili
hey beşinci nesil hey
şeklinde sloganımsı şiirleri olabilecek benim de içinde bulunduğum dayanışma.(hülleci, 05.05.2008 00:22 ~ 00:23)
- (bkz: nesli müdafaa)
- genellemedir.her zamanki gibi yanlıştır
(bkz: @2390641)
- eski nesillerin yeni nesille ilgili tespit sıçması yüzünden kendiliğinden oluşan ya da oluşması için zorlanmış dayanışma. her şeyi kendilerinin iyi bildiğini zanneden ve itü sözlükte kısılıp kalmış, kendi ağalıklarını ilan etmiş cühelaya karşı girişilen dayanışmadır.
- (bkz: sarılalım sıkı sıkı)
teletubbies vardı bir zamanlar. kardeşim izliyordu sabahları, ben okula gitmek için kalktığımda falan demiycem çünkü televizyona doğru otistik bir şekilde kilitleniyordum ne zaman başlasa. bir de bir hikayeyi iki kere izliyorlardı ki, peşi sıra gelen hikaye tekrarını bile kaçıramıyordum, işte öyle bir şey.
- birinci olarak yazışmaların açık alanda değil gizlice mesaj yolu ile yapılması şarttır. moderatörlerin izleyebileceği göz önüne alınarak şifreli yazışmalar yapılmalıdır.
ilk hedef, 4. neslin sözlük içinde yıpratılması olmalıdır.
ikinci hedef, mümkün olduğunca çok 5. nesil yazarın sözlükten uçurulmadan korunmasıdır.
üçüncü hedef, yeni yazarlığı onaylanan yazarlara hoş geldin denmeli ve ekibe bir an önce dahil edilip eğitimlerine başlanmalıdır.
dördüncü hedef, 5. nesilden bir yazarı moderatörler arasına sokmaktır.
(bkz: first rule is you do not talk about beşinci nesil dayanışması)
|