başlığa bakınca bu da anket gibi duruyor ama, sözlüğü son zamanlarda oldukça istila eden başlıklardır diye tanımlanabilir.
altıncı nesil bir yazar olarak sol frame'deki her 3 başlıktan 5'inin anket olması benim bile canımı sıktı. sanırım bu işte altıncı nesilin parmağı var. yani eğer anket eski bir başlıksa bile onu sol frame'e taşıyan kişi yine altıncı nesil oluyor.
bugün itibariyle sözlükteki anket başlıklar sol kanattan şu şekilde atağa geçtiler:
bu kadar yeter sanırım. 27 sayfa daha gidemem. ama demek istediğim şu: ankete karşı değilim. ben de dolduruyorum. anket lan bu diye bakınız vermeden önce anket dolduranlar da var. hepimiz dolduruyoruz. sözlüğün tuzu biberi anketler bence. ama tuzu biberi çok kaçırmasak nasıl olur? zaten çoğu yazarımız, sırf doldurmuş olmak için dolduruyor. öyle kopartan giriler olmuyor pek (alınmak yok).
kaçıncı nesil olursa olsun anketler konusunda biraz daha cimri olsak diyorum. herhangi bir kampanya başlatmıyorum. sadece bu giriyle bir şeylere dikkat çekmek istedim. sözlüğü formata uygun siken yazarlar'dan olmayalım diyorum o kadar.