belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · uykusu olup da uyumayan insan
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  6. · domuz gribi
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · bu mucizenin altında yatan sır nedir
  9. · 5 ağustos 2007 fenerbahçe beşiktaş süper kupa maçı

sözlükte x yaş üstü bayan veya erkek aramak  

1. an itibari ile gerçekleşen eylemdir. umarım daha fazla uzamaz... ne lan burası yonjafacebookmu? . o değil bir hastalık gibi yayılıyor duyurular bölümünde...

(bkz: 28 yaş üstü bayan)

(bkz: 20 yaş üstü bayan)

(bkz: 294 yaş üstü android)

(bkz: 27 35 yaş arası erkek)

(bkz: bir abazan yuvası olarak itü sözlük)
    (scamp, 31.08.2009 00:11 ~ 00:15)
  2. sözlükten nefret etme nedenidir.
    (hipoaktivite, 31.08.2009 00:18)
  3. komikçilik yapmaya çalışmaktır. hoşuna gider veya gitmez ama bu atraksiyonlar niye bazı kesimleri sözlükten nefret ettirir anlamam.

yol sol çerçevede bilmem ne yarak var kürek var bu yüzden itü sözlük'ü sevmiyorum, çok abazan var o yüzden itü sözlük'ü sevmiyorum ve bunlar nefret etme nedenidir bik bik bla bla. azıcık zekadan kıtlık var galiba?

panel'e girin, uygulamalar sekmesine gelin ve duyurular'ın tikini kaldırın. bir daha nefret etme sebebiniz kalmayacak. iyi akşamlar sik sik timleri sizi.
    (jugador, 31.08.2009 00:22)
  4. boku çıkana kadar çok komik olan hadise.
    (comandante, 31.08.2009 00:36)
  5. (bkz: itü sözlük partner servisi)
    (wildboy, 31.08.2009 00:36)
  6. (bkz: espri) (bkz: ironi)

yoksa, kimsenin gerçekten bir şey aradığı yok. iğrenmeyiniz efendim.
    (zetina kocamış singerin maskarası olmuş, 31.08.2009 00:43)
  7. neden olmasın ki? herkes buraya yazılar yazıyor. kimisi paylaşmak için ama daha önemlisi fark edilmek için. edilgen eylemin etken unsuru da var: farketmek için. insanların birbirlerine yabancı olduğu mevcut dönemde, okunabilecek bir eş herkes için mantıklı olabilir. kimsenin kimseyi asla anlamadığı, daha doğrusu herkesin, "kimse beni anlamıyor" düsturuyla hareket ettiği böylesine acı bir dönemde, x ve y'ler hareket etmek isteyebilir.

bence bunda anlaşılamayacak ya da ayıplanacak bir durum yok. anlamak ve anlaşılmak istiyoruz: yazılara yüz ifadeleri kondurup, kendimize olan ifadelerden anlamlar cıkartmaya çalışıyoruz. her şey gayet açık.

burada anlaşılamayan olan, erkeğin her daim erkek olmasına rağmen, kadının neden bayan olduğudur. küçük aklım bu korkuyu bir türlü anlamamaktadır.
    (piqolet, 31.08.2009 00:43)
  8. prezantabl kıstasından henüz kurtulamamış, bir kisim yurdum insanın yaptığı nahoş eylem.biraz daha zorlansa resimli arama seçeneği de işaretlenecek durum. sözlüğü adultfriendfinder olarak algılama problemi.
    (nora, 31.08.2009 00:46 ~ 00:46)
  9. (@3885014)
    (nirnaeth, 31.08.2009 00:47)
  10. (bkz: white pages)
    (fular, 31.08.2009 08:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil