an itibari ile gerçekleşen eylemdir. umarım daha fazla uzamaz... ne lan burası yonjamı facebookmu? . o değil bir hastalık gibi yayılıyor duyurular bölümünde...
komikçilik yapmaya çalışmaktır. hoşuna gider veya gitmez ama bu atraksiyonlar niye bazı kesimleri sözlükten nefret ettirir anlamam.
yol sol çerçevede bilmem ne yarak var kürek var bu yüzden itü sözlük'ü sevmiyorum, çok abazan var o yüzden itü sözlük'ü sevmiyorum ve bunlar nefret etme nedenidir bik bik bla bla. azıcık zekadan kıtlık var galiba?
panel'e girin, uygulamalar sekmesine gelin ve duyurular'ın tikini kaldırın. bir daha nefret etme sebebiniz kalmayacak. iyi akşamlar sik sik timleri sizi.
neden olmasın ki? herkes buraya yazılar yazıyor. kimisi paylaşmak için ama daha önemlisi fark edilmek için. edilgen eylemin etken unsuru da var: farketmek için. insanların birbirlerine yabancı olduğu mevcut dönemde, okunabilecek bir eş herkes için mantıklı olabilir. kimsenin kimseyi asla anlamadığı, daha doğrusu herkesin, "kimse beni anlamıyor" düsturuyla hareket ettiği böylesine acı bir dönemde, x ve y'ler hareket etmek isteyebilir.
bence bunda anlaşılamayacak ya da ayıplanacak bir durum yok. anlamak ve anlaşılmak istiyoruz: yazılara yüz ifadeleri kondurup, kendimize olan ifadelerden anlamlar cıkartmaya çalışıyoruz. her şey gayet açık.
burada anlaşılamayan olan, erkeğin her daim erkek olmasına rağmen, kadının neden bayan olduğudur. küçük aklım bu korkuyu bir türlü anlamamaktadır.
prezantabl kıstasından henüz kurtulamamış, bir kisim yurdum insanın yaptığı nahoş eylem.biraz daha zorlansa resimli arama seçeneği de işaretlenecek durum. sözlüğü adultfriendfinder olarak algılama problemi.