online birsürü yazar olmasına karşın yer yer hissettiğim duygu
okul günleri sabah 6-7 civarında yaşanabilecek durum.
bir kaç sene sonra zor bulunacak hal
tüm yeni yazarların içinde olduğu durumdur bu. bi kaç haftaya düzelicektir, endişeye gerek yoktur
*
sabahın köründe uyanık olup sözlüğe dadanan her
arının bunalımı.
(girilerin saatlerine dikkat)
sözlükte itü'lü olmamak
12 nisan 2004 saat 5:00 tarihinde yani şu an bulunduğum durum...
hislerimi belirtemem gerekirse: yalnız ve boşlukta hissediyorum, sanki binlerce ses kafamın içinde bağırıyordu ve biranda hepsi sustu!
itü'lü de olsan yaşı ilerlemiş olmak.
sözlüğün boşalmasıyla artık saat üçte bile başa gelen durum. yine yalnızım
8 haziran sabahı duyulan imdat seslerine 08.54 itibariyle tarafımdan müdahale edilmiştir
bugün tuşuna basıp da yeni giri bekleyen 24 okura sesleniyorum.
*
şimdiye kadar hiçbir dilden hiçbir kelimeye nasip olmamış durum...
diğer hiç bir yazar ile bağlantısı olmayan bir sözlük yazarının içinde bulunduğu durum...(bkz.
fempusay)
an itibariyle (30.06.2004-08:00) yani karga b.kunu daha yeni kahvaltı olarak hazırladığı zamanda, tek başıma kalmış bulunmaktayım..ee normal tabi,tüm sözlükçüler uyuyor..sözlüğün kepenklerini ben açtım bugün..iş başı yaptık..hadi hayırlısı..
an itibariyle
harakirinin de yaşadığı durum
çok kez başıma gelen ve daha çok kez de başıma gelmesi muhtemel durum...özellikle gece saatlerinde olması büyük ihtimaldir...sol taraftaki başlık listesi ile senin girdiğin son başlık listesinin birebir örtüşmesi ile rahatça anlaşılabilen durum...
(okang, 02.07.2004 12:14)
"buralar benden sorulur" diyen insanlar gibi hissetmeme sebep olan durum."evet sonunda gittiler ve sabahın köründe tek başımayım" diyesi geliyor insanın.
(amorph, 10.07.2004 06:20 ~ 04.09.2004 17:31)
"1 yazar, 28 okur online yazar olan kişi de muhtemelen sizsiniz. " yazısını gördüğüm anda içerisinde bulunduğumu anladığım durum.
(bkz.
yalnızlık ömürboyu)
15 okuru(!) saymazsak serin bir istanbul sabahında balkonda yapılan kahvaltı sonrası içerisinde bulunduğum durum.
*
(mavio, 20.07.2005 09:12)