belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · banu güven
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · domuz gribi
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · author
  8. · invincible
  9. · 25 nisan 2007 erdoğan teziç e suikast girişimi

sözlükte tanışıp mesajlaşarak samimileşmek  

1. şahsen bizzat kendinim imrendiği olaydır efendim bu..

bayağı oldu sözlüğe geleli..okur olarak takip ettiğim zaman sürecini de eklersek nereden baksan 6-7 ay var..bunun 2-3 aylık bi kısmı ise malum yazarlıkla geçti ve geçmeye devam etmekte..

anlatmak istediğimden anlaşılan sözlükte hiç kankası olmayan yazar olmamalı kesinlikle..kanka var kanka var..yani takip etmek istediğiniz yazarı siz kendi listenize eklersiniz ve onun ne yazdığını rahatlıkla görürsünüz..sözlükte tek taraflı bir kanka sistemi de var çünkü,platonik aşk gibi lan ne güzel..gizli gizli takip ediyorum sevdiğim yazarları..haberi olmadan oyluyorum,hiç mesaj atmıyorum ''kanka yine döktürmüşsün..'' falan diye..hatta kanka listeme eklerken kendilerinden izin almadım..hem ne gerek var buna ? harbiden iki tane kanka insanın burada birbirini kanka olarak eklemesinin manası ne ? maksat okumak,sevilen yazarın ne yazdığını görmek için öylesine kanka denmiş işte..neyse..

dediğim gibi şu 2-3 aylık dönemde sinirli anlarım oldu,mutlu anlarım oldu,sarhoşken girip saçmaladığım zamanlar oldu ..ilk aylarda zaten mesaj kutusunun pek kızardığı gözlenmiyor..ancak biri sizin yazdığınız bir giri'yi favorilerine ekleyecek de o zaman kızaracak o kutu..işte ilk aylarda mesajlaşmak böyle başlıyor..

bırak allahını seversen , kişisel olmayan ileti kişisine ait "sıçtı hasan bez getir" başlığındaki @8273823827387238273 numaralı giriyi favorilerine ekledi.

bu mesajın akabinde kuru bir teşekkür ediyorsunuz..

not : bu arada öyle bir yazar da yok,giri de yok hatırlatıyım..

''rica ederim eline sağlık tekrar..'' diye gelen bi veda mesajı..

işte burada tıkandım lan ben hep..sözlükte mesajlaşmak benim için bundan ileyi gitmedi..bende mi var bi dümbeleklik çözemedim..ileriki günlerde en fazla şu oluyor ''bu yazıyı daha ikinci paragrafta senin yazdığını anlamıştım,eline sağlık..''

eheh..teşekkürler..takip edilmek,sevilmek güzel şey tabi..diye bi cevap atıyorum..akabinde yine bi sessizlik..ulan hiç şöyle ''kanka iyi koymuşsun lafı..'' veya ''yaptığın espriye sıçayım,bastığım eksiyi ahahaa..'' diye bi mesaj gelmicek bana..gelmicek çünkü buradan o derece samimi olmayı hiç bir zaman beceremicem..

ulan ne duygu sömürüsü yaptım..ama harbiden bu mesaj yoluyla samimleşen insanlara imreniyorum..aferim lan size valla!nick altı giriler falan baksana yavrum benim..hani yonja'dan,facebook'tan,myspace'den hiç tanımadığın birine mesaj atmak,attıktan sonra konuyu dallandırıp budaklandırmak bana nasıl zor geliyorsa burada da aynı şekilde zor geliyor..

not : bu giri,sözlük'ten birileriyle tanışıp samimileşmek,öpüşüp koklaşmak amacıyla yazılmamıştır..iyice okunup anlaşıldıktan sonra kendini imha edecektir.
    (kişisel olmayan ileti, 01.09.2009 19:52 ~ 20:08)
  2. karşınızdaki insana olduğunuz gibi gözükerek içten bi şekilde konuşursanız çok rahat gerçekleşebilen durumdur. aslında sözlükten birileriyle samimileşmek gibi bi niyetim yoktu sadece yazmak ve yazılanları okumak için gelmiştim; lakin burda o kadar geyik o kadar içten ve bir o kadar değerli insanlarla tanıştım ki sözlükte yazmak kadar onlarla sohbet etmekten de keyif alıyorum. iyi ki varsınız lan.
    (peline batur, 01.09.2009 20:07)
  3. (bkz: olası durumlar)
    (bkz: her yazarın başına gelebilir)
    (myself, 01.09.2009 20:35)
  4. sonuçta burada herkes kendi samimi duygularıyla yazdığına göre gerçekleşmesi normal bir durumdur. aynı düşünceleri paylaştığınız insanlarla mesajlaşıp samimileşmek doğal bir eylem neticede.
    (kahrıbela, 06.09.2009 17:37)
  5. (bkz: iki sözlük yazarının evlenmesi)
    (biztemetersiz, 06.09.2009 17:38)
  6. samileşmek için mi yazıyoruz ki biz şimdi?vuhuuu
    (bkz: nassı yanne)
    (asabi martı, 06.09.2009 18:10)
  7. (bkz: kime göre neye göre)
    (libitina, 06.09.2009 18:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil