|
|
- gerçekleştirilirse nikah şahitliğini aşkböceği ve cyberboy un yapmasının son derece uygun olacağı olay..
- (bkz. ütopya)
- bekar olan kullanıcılar için normal ve sevindirici bir eylem olmakla birlikte, halen evli olan bir kullanıcının boşanıp sözlükten biriyle evlenmesi en ilginci olacaktır. *
(mezun, 28.04.2004 13:45 ~ 13:46)
- internette herhangi bir siteye giren her yalnız erkeğin gerçekleştirmeyi binde bir ihtimalle de olsa düşündüğü, bu tür sözlüklerde ise fikir ve tarz muhabbeti döndüğü için ihtimalinin yükseldiği düşünülen eylem.
- (bkz. bana bunlarla gelmeyin)
- sözlükteki abazalığın yansıması fikir
- (bkz. hayal gücü sınır tanımaz)
(bkz. beko)
- (bkz. boşversene)
- itü sözlük gönlünüzün sultanını buluyor ve itü sözlük beyaz atlı prens ve meleği yarışmalarına katılmak üzere 18-24 yaşları arasında, yakışıklı ve güzel bay ve bayanlar aranıyor. yarışmaya katılmak isteyenlerin mail adresleriyle birlikte ascella@itusozluk.com adresine bir boy bir de portre resimleriyle birlikte kullanıcı adlarını yollaması gerekmektedir. yarışmaya son başvuru günü 1 ekim 2004 olmakla birlikte katılımcıların isimleri yarışma başlayıncaya kadar gizli tutulcaktır. eğer özellikle ilgilendiğiniz bir arı varsa, mailinizde onun da adını yazmanız önemle rica olunur.
edit: son günlerde artan talep üzerine yarışmanın son katılım tarihi 1 ocak 2005 olarak değiştirilmiştir.(ascella, 07.09.2004 20:02 ~ 31.10.2004 00:15)
- ileride yapacak olursam, evlenme teklifi ve davetiyelerini sağ üst köşedeki bannerlar yardımı ile halletmeyi düşüneceğim durum. fakat nikah şekeri bir sorun olarak kalmaktadır, orası ayrı.
- sözlük bana karı bul lan allahsız nidalarının gerçeğe dönüştüğü, sözlüğün kendi çapında bir seferberlikle bir talihli genci mutluluğa kavuşturduğu olaydır..
- - annemle nasıl tanıştınız anlatsana baba?
- o zaman internet diye bişey vardı yavrum, çöktü sonraları, neyse takılıyoruz sitelerde hormonlarımız doğrultusunda, derken anan olcak kadın bana msj attı.
- msj ne baba?
- sabret kızım anlatıcam hepsini. neyse hatun bana yazıyo işte; "@313131 nolu girinizi pek beğendim, itünün neresindensiniz?" falan atmış bişiler.
- kıza yanlış tanıtıyosun beni bey!
- konuşma layn! nese kızım msn falan derken fotosunu gönderdi bana anan, ben de düştüm ağına.
- msn ne baba?
- al bak: (bkz: msn messenger)
- aaa ne güzelmiş.
- çok bozuldu sonraları. seviyeli sohbetlerden sanal zexe kadar uzandı, çok bozuldu çook.
- sanal zex ne baba?
- eemm. ööm. kemm. seni leylekler getirdi kızım. takma kafana zex falan.
- ama hayri bana geçen kamasutra şeetti. dadından yenmez bişeymiş.
- ?!?!?!
(bkz: zamane çocukları)
- (bkz: düğün zirvesi)
-benimle evlensene.
- (bkz: nikah şahidi olarak sözlük)
(si, 11.05.2006 12:41 ~ 12:43)
- balayının hangi başlıklarda eğer sözlük dışıysa hangi sözlükte olacağı merak konusu olan olaydır.
ayrıca: (bkz: kızlar bakışıma sözlük girişime hasta)
- sözlüğün kovanında eklenecek hoş bir ekletiyle evlenecek adaylar ilanlarını yayınlarlarsa olabilecek eylem.
misal kendim için şöyle ilan vereceğimdir:
sikortalıyım.
emekli mayeşim yok 50 sene sonra anca alırım.
tomofilim yok aylık akpilim var. basar basar gezdiririm.
irkekliğime ara sıra güveniyom.
kendinle barışık, zart zurt etmeycek avratlara selam ederim.
not: kontenjanım 4len sınırlıdır.
- (bkz: sözlükte tanışıp eğlenmek)*
- (bkz: wondrous'u alıp kız istemeye gitmek)
- (bkz: itü sözlüm)
- başlık parası yerine giri hediye edilebilir.
kızın babası : biz kızımızı bu güne kadar yemedik yedirdik, giymedik giydirdik karşılık olarak sizin en tutmuş girilerinizden ybsg ve yaran fıkraları isteriz
damat adayı: olmaz bu iş, ben çok emek verdim onlara, başka bir anket seçin vereyim. yoksa ben sağ siz selamet
- ercan saatçi nin sözlüğe üye olması durumunda çok ta zor olmayacak bir ihtimal ve de hadisedir.
- sözlükte tanışıp, sanal bile olsa, kısa süreli bile o çok sevilenle evlenmek... devamını yazamıyorum.
herhalde hayatıma hayat katılır.
sağol be sözlük, sen de olmasan.
- (bkz: ve sonsuza dek entelijans yaşadılar)
- (bkz: hoşlanılan kişiye avlanma teklif etmek)
(iddqd, 12.08.2008 21:22)
|