belki ilginizi çeker
  1. · eski sevgiliyi girilerde aramak
  2. · eski sevgiliye mektup
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  6. · ismail yk
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · cezayir
  9. · güllapoğlu yerleşkesi

sözlükte sol frame de eski sevgiliyi görmek  

1. doğrusu 'sözlüğe her girildiğinde sol frame de eski sevgiliyi görmek' olan 50 karakter sınırına takılmış 6.nesil yazar haykırışı.
    (sularseller, 03.05.2009 22:21)
  2. ne zaman herhangi bir yazarla eski sevgili başlıklarının sol frame i sikip atmasından yakınsak başıma bu geliyor... bazen işin boku çıkıyor, millet pusuda biri eski sevgili ile ilgili bir şeyler yazsa diye bekliyor sanki.. eski sevgiliye mektup yazan mı ararsın, küfreden mi, söven mi sayan mı, ağlayan mı.. çeşit çeşit. ben bile bazen kendimi tutamayp yazıyorum, sonra da kendimden tiksiniyorum.

işte bu 'yeter artık amına koyim' dememe sebep oluyor.
    (ev yapımı domates sosu, 03.05.2009 22:31)
  3. (bkz: sol frame de ölen sevgilinin adını görmek)
    (kiaransalee, 03.05.2009 22:37)
  4. ayrıca da (bkz: @3408673)
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 03.05.2009 22:38)
  5. bünyede tiksinti yaratan talihsizliktir..
    o eski sevgili kimse yakalansın, getirilsin ve tüm ilgili başlıklar eline verilip gönderilsin.. zira şahsım ve ev yapımı domates sosu bir olacaz ve elimizi kana bulayacaz bu gidişle. ayrıca da eski sevgili itlaf ekibini artık şiddetle göreve çağrıyoz. yoksa ordu karışacak bu işin içine
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 03.05.2009 22:49 ~ 22:53)
  6. (bkz: sözlükteki eski sevgili takıntısı)
    (brain damage, 03.05.2009 23:17)
  7. şu an için demet akalın'la mazisi olan yazar dostların yaşadığı durumdur. zira kendisi şuanda sol frame'in başlarında görülmektedir.
    (die for morrison, 03.05.2009 23:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil