sözlükte erkek olmak kadar olası bir durumdur.
sözlükte erkek olmaktan farksız bir durumdur. özellikle çoğu yazar seni erkek sanıyorsa.
bir farkı yoktur fakat genelde erkek sanar herkes ve anlaşıldığında hayal kırıklığına uğradıldığı saptanır.
sözlükte kızlık zarı diken kimselerin olduğuna delalet eder. başka ne ola ki?
oldukça normal bir durumdur. sözlükte erkek olmaktan farkı yoktur. ha , bunu yani kız olmayı kullanmaya çalışan yazarlar da yok mudur ? bilmem.
sözlükte erkek omakla aynı olan şeydir.
normaldir, olasıdır, erkek olmaktan bir farkı yoktur diyen onlarca kişiden biri olmaktır.
nick altı girilerinin tavan yapmasına sebep oaln olaydır. abazalığın bir başka ispatıdır. gerizekalı kızlarımız anlamaz, "ne alaksı var" der ama olayın şekli ortadadır.
(bkz:
sözlükten hatun kaldırmak)
çok zor olan bir durum bu arkadaş.
hayır geleli 2 ay oldu hala, " çok acıklı yazmışsın canım sonbahar yapraklarının hüznü gibi adeta :'( asl plz? " diye mesajlar alıyorum.
bildiğin pipim var lan benim, yapmayın ltf opt tşk bye.
bir çok erkek abazan sözlük yazarının, bünyelerinde bir yanılgıyla dolaşmasına neden olmaktır. tüm yazar dişileri de açmış kolları sizi bekliyordu. bugün çok güldüm, çok yaşayın emi...
oldukça sıradan bir durum.
sözlükte oturup efendi efendi yazdıktan sonra kimsenin kışt demediği tarafımca onaylanmıştır. he gelen her mesajı "aallaaaamm bana yazılıyooo buu" şeklinde yorumlayıp, her erkek yazarı da potansiyel bir avcı olarak görmekse söz konusu olan.. o ayrı bir psikoloji ile izah edilir sanıyorum.
hülasa-yı kelam.. takılmayın böyle şeylere.. az biraz kafa yoran, okuyunca en azından bir gülümseme ya da kafada "hmm evet ya" iç sesi bırakan bir şeyler yazmaya bakın.
hayat güzel be.. vapurlar falan..
rahat rahat
sözlükte hep abazan muhabbeti var ıyk diyebilmektir. demeyeni dövüyorlarmış diye duydum, o derece yani.
(skuba, 29.06.2009 03:04)
(bkz:
sözlükten erkek kaldırmak)
ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
hahahaha manyak.
hayatta kız olmakla arasında fark olmayan olay
(dryad, 29.06.2009 10:50)
her durumda herkese ne derse desin hangi davranışı gösterirse göstersin kibar olma nezaketini göstermektir. of.. ne biçim koydum çocuğu da be.off be.
*