belki ilginizi çeker
  1. · sözlük bana gotik hatun bul
  2. · mastürbasyon
  3. · çükü olan konuşuyor afedersin
  4. · atmık ve bok kokan slip don
  5. · boeing 737 sikmek
  6. · büyük göğüslü olmanın verdiği boyun ağrısı
  7. · makyajsız karizmatik fit kendine güvenen dişi
  8. · oral seks yapmayan kız
  9. · sözlüğü bırakmak
  10. · ukte doldurmak
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · 100 opera
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · rasim ozan kütahyalı
  7. · itü sözlük
  8. · anılarda yaşatmak
  9. · korkma kalbim

sözlükte hep abazan muhabbeti var ıyk  

1. sözlükte son zamanlarda varlık gösterenlerin %60'ında var olan düşünce dizisi, cümle dağılımı, harf sıralaması.

sözlüğe aktif olarak katılımı yerlerde sürünen yazarlardan bu sohbetleri duymak da gına getirmekten başka bir şey yapmıyor maalesef. sanki bu yazarlar bugüne dek muhteşem eserler sunmuşlar, sözlüğün gelişimi için hakkı ödenemez yardımları dokunmuş gibi sözlükte sağla solla mesajlaşarak, bol bol yer işgal ederek muhteşem yorumlarını paylaşıyorlar.

eleştiri getirmek için daha iyisini sunmanın en büyük önşartlardan biri olduğunu unutan bu bünyelerin sözlükte her gün saatler geçirirken görmediğim şu meşhur abazan muhabbetini nerelerinden uydurduğunu da büyük bir merakla merak ediyorum.*

elinde çayla dükkanı önüne sandalye atmış bu esnaf kişilikler bari mümkünse nick altlarını icq away mesajı gibi kullanmasın. he mi?

ps : geçen gün sözlüğü okuyorum arkadaşlarla. hep abazan muhabbeti hep abazan muhabbbeti. "tak!" masaya elimi vurdum. "arkadaşlar" dedim. "niye duruyoruz, haydi hepimiz gördüklerimize bok atalım, hepimiz okumuş gençleriz böyle seviyesizlik olur mu canım?" dedim, başlarıyla onayladılar. uzun bir süre sözlükte yokum bana ulaşmak isteyenler kankalarım aracılığıyla haber yollayabilir, maillerini sözlüğe paste ettirebilirler.
    (wondrous, 12.05.2005 23:37)
  2. (bkz: günaydın)
    (qwerty, 14.05.2005 21:27)
  3. garip, yersiz, manasız, ne idüğü belirsiz bir tepkidir.
    "dervişin neyse fikri odur zikri" gibi bir hakikat vardır ortada... atalarımız demiş...

bi de bu var:
    (bkz: sözlük bana gotik hatun bul)
    (azwepsa, 15.05.2005 22:22)
  4. ekşi sözlükçülerin, itü sözlük hakkında vardıkları ortak karar.
    (eredhel, 19.09.2005 22:38)
  5. dünyayı daha yaşanası bir hale getirmek ereğiyle yazar olanların umudunun kırılmasına neden olan ideoloji yi benimsemeyenlerin çıkardığı ses. insana az da olsa moral veriyor.
    (only i can save mankind, 14.11.2005 23:13)
  6. bir kış mevsimiydi. gökten ancukların yağdığı, yerden yorrakların fışkırdığı bir gündü. bacaları leş gibi kara duman tüküren kerhane evlerinin önünden geçiyordum. sabah ereksyonu beni benden almış, bu ereksyon halinde sözlüğe gireceğim girileri düşünerek yürüyordum.

artık gündemden sıkılmıştım. üç beş denyo bir araya gelerek sözlükte garip sansaysonlar yaratmaktan bıkmış, artık sikimizin keyfine yazılar yazmak istiyorduk. yalnız değildim kerhane sokağında. pesdacui vardı yanımda sadece. onunla hep "kaça elletir kaça değdirirsin" gibisinden lavuk muhabbetleri yapıyorduk, bu muhabbeti artık tüm sözlüğe yaymalıyız, sözlüğü ele geçirme planımız hala sürüyordu anlayacağınız..

yürüyorduk. dar ve izbe bir sokağa girdik. kaçak kömürün dumanı ciğerlerimize işliyor, nefes almakta güçlük çekiyorduk. ereksiyonumuz bitmişti. "c2d gel soluklanalım şu cafede.." pesdacui, o kısık sesiyle zor da olsa bu cümleyi çıkarmıştı ağzından.

cafeye oturduk, kimse yoktu. bomboş bir cafeydi. bize bakan bir garson, cafe sahibi.. kimse yoktu.. tezgaha geçip kendi çayımızı yaktık. bir sigara çıkardım, yaktım. pesdacui'ye de çıkardım bir tane, içmiyordu. oysa çok isterdim pesdacui sigara içsin..

kapkara duman içimize işlerken, bir yandan da sigarayı çekip dumanı pesdacui'ye doğru üflüyordum. "nabıyon lan" gibisinden çemkirmelerine bayılıyordum.. "bayılıyorum senin bu hayvansı doğallığına lan.." dedim ona.. tepişmeye başladık. çok fazla gürültü çıkarmış olacaktık ki birkaç kişi belirdi kapının önünde..

dumandan görünmüyorlardı. biraz daha yaklaştıklarında kim olduklarını anladım. kan beynime sıçramıştı adeta.. bu kış gününde, bu kerhanelerin bittiği yerde, bu kara dumanların ortasında wondrous, radiance, ucurtma, godot ve zephyrous'un ne işi vardı?

"naabıyonuz lan burda" dedim, hiç ses çıkarmadılar..

üzerimize atıldılar birden.. wondrous çıkardığı gözlüğünü zorla ağzıma sokmaya çalışıyor bir yandan da "yala üleen" diye bağırıyordu. ucurtma o acayip saçlarını yüzüme sürüyor, beni çileden çıkarıyordu. gözlerimi pesdacui'ye çevirdim.. radiance ve godot tüm benliği ile pesdacui'yi ele geçirmiş, ellerindeki das-kapital kitabını pesdacui'nin mahrem yerlerine sürüyordu.

zephyrous ise elindeki kamerayla bir o yana bir bu yana koşturuyor, garip dil hareketleriyle zoom yapıyordu. artık hepimiz zevkin doruklarına ulaşmış, çığlıklarımız kerhanedeki pezevenklerin sesini bastırır olmuştu..

birden bir gürültü koptu. "noluyor lan burda ibneler!!!!" cafenin sahibiydi. arkadaşlarını peşine takmış, sopalarla bize bakıyorlardı. hemen topukladık..

uyandım. her şey rüyaydı. "bir daha abazan giri girersem ebemi eşşekler sksin" dedim kendi kendime.. yüzümü yıkamak için lavaboya koştum..

dehşete düştüm.. ağzımda bir gözlük vardı salyalar içinde.. şortum kara duman lekeleriyle dolu, donumdan karlar dökülüyordu..

"gece nöbetlerimde fantasy tv izlemeyeceğim arkadaş" diye düşündüm içimden. sonra osbir çektim kendime geldim.

bir sigara yaktım. gülümsedim durdum.

(bkz: anılar şimdi gözümde canlandılar)
    (close2death, 13.01.2006 09:48 ~ 11:11)
  7. espiri olsun diye close2death nickli sik kafalı japon askeri tipli hıyarın götüne 48 ciltlik meydan larousse'yi sokma isteğim bunun bir uzantısıdır. evet.
    (allah kızlara güvenseydi zar koymazdı, 13.01.2006 14:59)
  8. bana, sözlükle ilgili şikayetlerini bildirirken üzerine basılmış bir böceği andıran cümle. evet, ıyk kısmı üzerine basılma kısmı.
    (twinkle, 13.02.2006 23:42)
  9. türkiye de ki abazan muhabbetinin yanında hiç kalan muhabbet.
    (bkz: ananıda al git buradan)
    (ben de öyle biliyordum, 13.02.2006 23:51)
  10. freud'a göre her bi bokun altında abazan muhabbeti var aslında. o "ıyk" demiyor bu duruma farklı olarak.

kanımca, apollodan onbeş raund dayak yedikten sonra rocky'nin "adriaaaaan" diye bağırmasında da bir abazanlık tadı var. adamın patlamış gözü bile oynaşta. şimdi rocky sözlüğe yazar olsa ne yazmasını beklerdiniz ki?
    (maloğlan, 06.07.2006 13:19 ~ 13:33)
  11. (bkz: @557514)
    (tori, 13.03.2007 15:04)
  12. istatistik kategorilerinden "sözlüğün ilk girileri" kategorisine bakıyoruz ve neden böyle olduğunu, bunun temellerinin o zamanlar atıldığını anlıyoruz...

1. itü
    2. itü
    3. eeb
    4. itü mimarlık fakültesi
    5. itü vadi yurtları
    6. itü mimarlık fakültesi
    7. itü inşaat fakültesi
    8. itü sözlük
    9. dc plus plus
    10. mastürbasyon

10. entryden potnisyel ortaya çıkmaya başlamıştır...

(bkz: haha yavrum benim)
    (dereye inip taş bulamayan adam, 26.07.2007 20:20 ~ 20:21)
  13. abazan muhabbet derken ne kastediliyor pek anlayamadım.genelde her sitede gerek sözlük temalı gerekse etiket temalı hep bu şikayet var.abazan,cinsel içerikli durumlardan insanlar pek rahatsız.neden peki?örneğin ben ağzına vermek ya da anal seks esnasında kadının saçından kavramakgibi bir başlık gördüğümde hiç rahatsız olmuyorum.neden olayım?bazen okuyor bazen okumuyor gülüp geçiyorum kaldı ki eğlenceli hatta bazıları eğitici öğretici de olabiliyor.bunlardan rahatsız olan zihniyeti gerçekten anlamıyorum.hayır yani bunlar olmayan yapılmayan şeyler mi?sen,ben,annen,babam,teyzem,komşun,kankan,sevgilin,eski sevgilin herkes yapmıyor mu bunları?bunların yapıldığı ve yapılcağı bilinmiyor mu?bunlar olmasa sen ben nasıl burada olurduk a güzel kardeşim.insan sevişen sevişebilen bir yaratık değil midir?
    (idealar magarasi, 10.09.2007 22:15)
  14. okurların en sevdiği eserlerinde alalede yazmış olduğum meme tarifinin ikinci sırada yer alması ile kullanıldığımı düşünüyorum.

ananda da var o meme, ulan okur.
    (right lane must exist, 10.07.2008 12:47)
  15. (bkz: sözlükte taciz var/! dünyayı kurtaran adam)
    (dünyayı kurtaran adam, 25.11.2008 10:44)
  16. (bkz: ya ne olacağıdı)
    (kl7mu, 25.11.2008 11:41)
  17. (bkz: çükü olan konuşuyor afedersin)
    (gyroscope, 21.01.2009 22:38)
  18. (bkz: abazan itü sözlük)
    (erm, 24.01.2009 02:13)
  19. algıda seçicilikle açıklanabilecek önerme.
    kardeşim senin gözün sürekli am, sik, göt başlıklarındaysa sözlük ne yapsın.
    birde bunun içinde bulunduğum nesile yansıtılmışı var. (bkz: altıncı nesil yazarların abazan olması)
    (jarat, 24.01.2009 07:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil