|
|
- (bkz: sorunsal)
- entel kelimesi bu kelimelerden biridir örneğin. neymiş, mütevellit diyince entel olunmaya çalışılıyormuş. ulan, 100 senelik arapça kelimeyi 2 dakikada "entel" kelimesi, tiksinilen kelime yapıyorlar, vay anasını. "tevellüt kaç" diye soran osman amca da batı özentisi bir orospu çocuğu çıkacak az daha kurcalasak.
ayrıca, bu zihniyet entel kelimesinin anlamını o kadar içselleştirmiş ki, "entel olmaya çabalamak" gibi güzide bir kullanım ortaya koymuşlar. ilginç.
- (bkz: eski)
(bkz: sevgili)
hatta hadiseye anlam katması bakımından (ara: eski sevgili*)
- (bkz: adana)
(bkz: çık)
(bkz: aradan)
- (bkz: dedirten)
- (bkz: anket)
- (bkz: sezen aksu)
- .... koyayım, mına koyim, ...ikeyim vs. vs..
ulan amına koyayım ya, siz öyle yazınca anlaşılmıyor ve daha mı kibar duruyor sizce??
küfüründe bir şanı var ulan, etmek istiyorsan kasma kendini adam gibi amına koyayım, amına koyim hatta ve hatta hiç olmadı a.q yaz ya, lan zaten içinden gelmiş, sen o küfrü etmişsin bare nokta koyup, harf değiştirip canım küfrü sulandırma. burası mizah dergisi değil ki lan, istediğin gibi edebilirsin kimsede sana bir şey demez. diceğim o ki;
ya adam gibi küfret ya da hiç küfretme, öyle arada ibne gibi sırıtma amına koyim.*
- (bkz: seri)
(bkz: eksi)
(bkz: oy)
(bkz: veren)
(bkz: ibne)
- şişirilmiş,
balon
- (bkz: işbu)
(bkz: faşist)
(bkz: örümcek beyin)
(bkz: rte)
(bkz: eşcinsel)
(bkz: sikiş)
(bkz: gizli)
(bkz: anket bu)
* niye eksiliyosunuz ki ben tiksiniyorum. sen tiksinmiyosan tiksinme yani.(sümüklü, 27.05.2008 17:27 ~ 20:04)
- (bkz: dişican)
(bkz: kişican)
- the dark knight.
vallahi kusucam. boku çıktı.
- (bkz: anladın sen onu)
- (bkz: gizli eşcinsellik)
gördüğüm her nesneden sonra, onda gizli eşcinsellik vardır diye düşünüyorum artık, yeter. gizli şeyler gizlidir. biz bilsek gizli olmuş olmaz zaten.
- (bkz: kız modeli)
(bkz: hatun modeli)
- (bkz: .....bilite)
- (bkz: yaran)
- (bkz: sikişgen)
- (ara: vermek)
- (ara: hanım koş)
- (bkz: sik)
(bkz: göt)
(bkz: yarrak)
...
bide çağrışımları.