sözlükte flörtün onaylanmaması gubidik sorunu 

adana çık aradan

1. (bkz: naber bebek)
    (azwepsa, 12.01.2006 15:19)

2. (bkz: evlenmeden olmaz)
    (azwepsa, 12.01.2006 15:33)
  3. (bkz: flört değil yavşamak)
    (bkz: flö sensin rt de sana girsin)
    (çarut, 12.01.2006 15:37)
  4. (bkz: wanna cyber)
    (eksiksizuyum, 12.01.2006 16:37)
  5. (bkz: sözlükteki baylara selam etmek)
    (bkz: bayan yazarlara selam etmek)
    (etipuf, 12.01.2006 16:58)
  6. flaş flaş flaş !!

itü sözlük'te büyük şok !

itü sözlük'te yazarlar, flörtün onaylanmamasının büyük şaşkınlığı içinde. sözlükte karmaşa hakim. herkes ne yapacağını şaşırmış durumda, halk panik içinde sokaklara akın etti.

mikrofonlarımızı cabbar kaldıraçoğlu'na uzatıyoruz:

- abi valla tam hatunun msn'ini alıyodum, bir anda bu onaylamama meselesi çıktı, ne oldu anlamadık. mağdur durumdayız. devlet bize yardım etsin.
    + teşekkürler cabbar bey
    - eerm.. msn kullanır mısınız genç hanım?
    + öhm..

------

büyük hayalkırıklığına uğrayan 'bayan yazarlara selam eden erkekler derneği' ile kardeş dernekleri 'erkek yazarlara selam eden eden bayanlar derneği' üyeleri sol frame'de ortak bir eylem yapmaya hazırlandıklarını açıkladılar. moderasydan izin alınmadığı öğrenilen eylemin gergin geçmesi bekleniyor.

------

konunun uzmanı çevreler, sözlükte hakim olan 'amerikada kızlar teklif ediyormuş' görüşü doğrultusunda, sözlükten amerika'ya doğru bir 'testis göçü' olmasını ihtimal dahilinde değerlendirirlerken, amerika büyükelçisi 'ahahahaha ben buna gülüyorum ya' dedi, ama neye güldüğü anlaşılamadı.

------

görüşlerine başvurduğumuz itü sözlük müftüsü zekeriya bembeyaz ise sorularımızı yanıtsız bırakırken, 'bana böyle sorularla gelmeyin. bunların hepsini kitaplarımızda yazdık' dedi.

------

bugünlük haberlerimizin sonuna geldik. son gelişmelerle huzurlarınızda olacağız. bizi izlemeye devam edin.
    ben otomatik kapı, itü sözlük haber ajansı, eskişehir
    (otomatik kapı, 12.01.2006 18:26 ~ 18:27)