22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1340 tane

sözlükte erkek olmak

güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur
  1. çok zormuş. erkek sansınlar diye o kadar uğraştım, halâ herkese yutturamadım yav. ehehehe. keh keh keh.

(, 12.12.2011 17:24)

@8055117

2. sözlükte kadın olmak gibi ağlak bir hadise değil girilen entry sayısından da anlaşılacağı gibi. ah kadınlar vah mary diyorum sizlere.

(, 12.02.2012 11:09)

@8331144

3. kadın olmak kadar prim yapmaz. boş boş yazmak, cinsiyeti ön plana çıkarmaktan uzak olmaktır. sadece yazdıklarınızla var olmaktır. attention whore olmayı istememektir. cinsiyetten dolayı prim yapmaya çalışmamaktır. omurgasız yazmaktan sakınmaktır. bunlar tamamen kişisel görüşlerimdir. bunları yapmaya çalışan erkekler de vardır elbette lakin kadınlar kadar işe yaramadığı da aşikardır.. kolay gelsin herkese..

(, 12.02.2012 11:45)

@8331210

4. sözlükte erkekseniz, kız tavlamak için girdiğiniz, bir sapık olduğunuz, diğerlerinden bir farkınız olmadığı, en çirkin kadını bile yatağa atma hedefiniz olduğu ama buna rağmen sizden daha çirkininin olmadığı, sıradan bir nick altı yazsanız dahi sulandığınız gibi damgalar yemek zorunda olursunuz. üstelik bu damgaları sadece kadın yazarlar değil, erkeğinden, escinsel'ine kadar herkes sizin için alnınıza yaptistirmaya çalışır, erkek yazarlar sizi hep kıskanır, eksi oy veren ibneler hep erkek yazarlardır. yanı dünyanın en zor işidir, sözlükte erkek yazar olmak.

(, 12.02.2012 12:11 | itü sözlük mobil ile)

@8331278

5. zor lan..

- ne yazarsanız yazın, amacınız hatun kaldırmaktır dışardan bakınca.. mesela birinin entrysini beğenip, güzelmiş.. diye mesaj atsanız bile , abazan olarak nitelendirilme riskiniz var.. erkekse yazar, ve siz biraz muhabbeti uzatırsanız, ibne damgası yeme olasılığınız var.. zor..

- okunma oranı hatunlara göre azdır mesela, eşeğin ziki kadar da yazsa bi hatun okur insanlar, ama siz yazarsanız yarı yarıya azalır bu oran.

-biriyle muhabbet ederken gergin olursunuz, normal, her an ''üff snn be slk'' cevabı almanız olası ne de olsa..

-zirvede, entellektuel bilgi, birikim, populerlık, yakısıklılık.. ne olursa olsun, bi güzel hatun gelir, isterse 241541. nesil olsun, hiç entry'si olmasın farketmez, zirvenin yıldızı o'dur artık..

lan daha çok şey var da, efkarlandım şimdi..

(, 05.03.2012 18:51 ~ 19:11)

@8448865

6. çok kolaydır. gösterişsiz bir erkek yazar olarak öyle kendi çapında takılırsın. kimseyle 4-5 mesajlaşmadan öteye gitmezsin canın istedikçe girer yazarsın. sözlüğü bir arkadaşlık platformu olarak görmedikten sonra gayet de kolay olandır.

(, 05.03.2012 18:54)

@8448881

7. sözlük dışında kadın olmak anlamına gelebilir. düşün bak. sözlüğe girince, aniden çük oluşuyor önünde. ehehehe keh keh keh.

(, 05.03.2012 18:56)

@8448898

8. çok güzel bişey. mesela evde kıçının üzerinde oturanlar genelde hatun olduğu için sözlüklerin çoğunluğu da hatun.

böylece kaldırılabilecek bir sürü hatun olmuş oluyor. nesi zor olm?

(, 05.03.2012 19:05)

@8448979