belki ilginizi çeker
  1. · çok güzel hareketler bunlar a gülen beni okumasın
  2. · galatasaray ın bazı şeyleri kaldıramaması
  3. · beşinci nesil yazarların yarısı ibne
  4. · perşembe gecesi içki içen cehenneme gider
  5. · sözlükte atılan her mesaja cevap veren çirkin kız
  6. · reyting kaygısı olmayan yazarlar
  7. · ş yerine dolar işareti koymak
  8. · sokaktaki başörtülülerin türbanını indirip kaçmak
  9. · 2561 beşinci nesil yazarın kaç tanesi adam
  10. · charles minary
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · apertura 2009
  3. · domuz gribi
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · uludağ sözlük
  6. · 2012
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · tenis raketi ile sinek öldürmek
  9. · tayyibin attan düşmesi

sözlükte dikkat çekme taktikleri  

sayfa  / 2
  1. sözlükte popüler olmak için kullanılan bazı yöntemler.
    öncelikle don't panic!
    çünkü writers guide to the itü sözlük yanınızda
    - bol bol ayar veriniz, ayar alınız
    - romantik girilerle diğer yazarlara ne kadar ince olduğunuz imajını verin(veya) bol bol küfürlü giri girin ki insanlar sizin ne kadar rahat, hayatı takmayan bir insan olduğunuzu düşünsün. sürekli arabanızın markasından bahsedin, cinsellikle ilgili giriler girin de bu konuda da uzman olduğunuz yer alsın kayıtlarda.
    - sözlük konseptini hiçe sayın ki hemen tanının
    - ona buna bok atın hiçbir şeyi beğenmeyin. kral benim deyin.
    - karıncayı s.kin belini incitmeyin
    - girilerinizi amuda kalkıp girin
    - ve yine söylüyorum ayardan şaşmayın, ota boka uçan kuşa ayar veriniz, yetmedi bi daha veriniz.
    (markrenton, 07.12.2004 02:06)
  2. (bkz: kızlara bok atmak) yarar işe, cevap için atlayacan kızın haddi hesabı olmuyor
    (bkz: erkeklere bok atmak) azdım kardeşim gelin bana diye algılayan onlarca erkek bir anda laf sokma yarışına giriyor
    (bkz: ona buna bok atmak) salak saçması laflar laf sokmaya çalışarak ben de buradayım imajını vermek açısından önemlidir
    (bkz: modlara sövmek) modlara sövülür, etrafta modlardan şikayetçi bir grup toplanır, az ama öz bir grubun yıldızı olunur
    (bkz: abazanlığından dem vurmak) azdım kardeşim girileri ile, etraftaki azan erkek ve dişicanların dikkatleri çekilmeye çalışılır.
    (bkz: anket yapmak) ehh şimdi yaptığım işler gibi hareketlerle, dikkat de çekilebilir.

edit notu: bir zamanlar burada bir dolu akıllı bkz. vardı. toplumsal uzlaşma ve de sözlüğün ebesinin geleceği açısından artık yoklar
    (bkz: bir zamanlar buralar dutluktu)

edit notu 2: yazılır yazılmaz iki artı almış bir giri idi rahmetli.
    (bkz: rahmetli de tanga giyerdi)
    (bkz: peh peh peh)
    (stocky2001, 11.12.2004 15:20 ~ 22:06)
  3. sözlükte dikkat çekmenin bir başka yolu da eğer bayansanız(olmadan yapanlar da var tabi, olmaz olur mu?) çoğu giride bayan olduğunuzu açıkça yazmak ya da üstü kapalı bir biçimde ima etmektir. sayıları azınlıkta olduğu için mutlaka dikkat çekersiniz, en garantili yollardan biridir.
    (esdora, 13.12.2004 20:02)
  4. (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 13.12.2004 20:07)
  5. eğer sözlükte dikkat çekmek istiyorsanız, "ben ayar ustasıyım!" diye poz kesip*, önünüze gelene dalaşın. deneyip başarılı olanlar var. bu kadar basit.**
    (selenge, 20.12.2004 19:09 ~ 11.02.2005 20:37)
  6. ayar vermek, ayar almak,ayar siparişi vermek,ayar-kurşun sıkmak,devlet kurmak-devlet yıkmak..propaganda-şovmenlik yapmak..her şey olabilir.
    içinden en beğenilen seçilir ve derhal dikkat çekme işlemi başlatılır..bir de ayar yedikten sonra ..ayarı çıkartmak için ortalığı gazlama amaçlı olaylar da vardır ki ne kadar başarı sağlar veya bu başarı ne derece olumlu sonuçlar doğurur..kim bilebilir ki..
    (radiance, 20.12.2004 19:40)
  7. (radiance, 22.12.2004 21:21)
  8. (fempusay, 15.03.2005 18:17)
  9. bu aralar sürekli denememe rağmen artık sonuç vermeyen taktiklerdir.

yeni şeyler denemek lazım:
    -wondrous denen şahsiyet, fi tarihindeki yılbaşında ortak aldığımız şarabı dikip bitirmiştir ve ev yapımı şaraplarından getirmeye söz verip beni bunca sene bekletmiştir.
    -palanthaser denen kişi sahte metalcidir. geçen d&r'da tarkan kasedi alırken gördüm.
    -man on the moon arısı da andy kaufman'a özenip iğrenç iğrenç espriler yapmaktadır.
    -soulforged, rock the nations festivalindeki başörtülü hatunu kesip, ayarlamıştır. böyle bir kişidir.
    -nightwish, kendini tarja turunen zannederekten kulak tırmalıyıcı şarkılar söyleyip bize de zorla alkışlatmaktadır.
    -goku denen şerefsizin de bana şarap borcu vardır. 2 sene oldu hala vermedi.
    -peng ise tırt insanların önde gidenidir. cebindeki anahtarı 2 gün aramışlığı vardır.
    (markrenton, 24.01.2006 23:16 ~ 13.03.2006 12:32)
  10. tanıdık tanımadık her nick altına olumlu giriler girmenin başta gelmesi gereken taktikler.
    (warbringer, 24.01.2006 23:26)
  11. kitlelere hitap eden bir kişi veya olgu hakkında genel yargının aksi görüşü savunan giriler girerek şimşeklerin üstüne çekilmesiyle yapılabilir.
    (louis cypher, 24.01.2006 23:45)
  12. dikkati eksi oy olarak çekmek istiyorsanız:

fethullah gülen'den kötü şekilde bahseden bir giri girin
    allah, muhammed gibi kavramları sorgulayın, bu kavramları daha önce pek kullanılmadığı yerlerde kullanın
    3 büyüklerden birine laf atın

görün bakın, sonuç garanti.. abilerim ablalarım bu üstteki girileri, brijit bardo, taçsız kıral pele, nadya komanaçi, bekenbaver, ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer, fenerbahçeli cemil girdi. hepsi de şöhretini bu girilere borçlu. on saniyede "haftanın en kötü girilerine" susuz sabunsuz giriş..
    (kornish, 25.01.2006 00:06)
  13. sözlükte dikkat çekme taktikleri vermek.
    (easy company, 25.01.2006 00:19)
  14. içinde tayyip ya da unakıtan geçen başlık açmak ya da açılmış başlıklara üsttekilerin tekrarından başka birşey olmayan yazı yazmak.

(bkz: tayyibi seks yaparken düşünmek)

tamam kardeşim sevmeyiz tayyib'i ama eleştirmenin bir mantığı, bir adabı olmalı. ya üstüne fikir ekle öğrendiklerinin, ya da sus. öbür türlü kelime haznesi geniş papağan oluyorsun.
    (sarnar, 23.03.2006 01:21 ~ 01:56)
  15. (mastür, 23.03.2006 04:02)
  16. (ronn, 27.05.2007 19:17)
  17. dikkat çekmek istiyorum 101 kodlu dersin içeriği. ileri teknikler içinse 102 kodlu dersin alınması tavsiye edilir. aykırı şeyler yazarak veya ona buna saçma sapan mesajlar göndererek dikkat çekilir ve sol framede nick ve yanında çeşitli sayılar arzı endam eder.
    (restless times, 27.05.2007 19:22)
  18. anket başlıklara anket bu yazmak. ha, bu arada.. anket lan bu!
    (dali, 27.05.2007 19:27)
  19. şu sıralar en popüler taktiklerden biri hali hazırda güzel bir başlık varken, konuyu biraz spesifikleştirip yeni bir başlık açarak girileri oraya yazmaktır.bu sayede yazarın girisi o başlıkta ilk giri olabilmekte, yazarımız da mutlu olmaktadır.bazı örnekleri için

(bkz: renklerin buluştuğu yer istanbul)
    (bkz: istanbul belediyesinin gözünü para bürümesi)

kısacası
    (bkz: aramaya inanmamak)
    (power of the right, 12.06.2007 15:35 ~ 15:40)
  20. ı.kürtlük, pkk , ırk ayrımcılığı gibi konularla ilgili, bıktırana kadar tartışma içeren başlıklar açın.
    ıı.aynı taktiği laiklik, cumhuriyet, din gibi kavramlar içinde kullanın.
    ııı. giri yazarken, güncel meselelerden kopmayın. güncel olayları konu edinen başlıklara yazmaya dikkat edin.
    (hemokudumhemyazdim, 05.07.2007 02:41 ~ 02:42)
  21. çoğunlukla aynı yönde görüş belirtilen konularda tam tersini söyleyerek, kendiniz de inanmasanız da muhalefet olun.
    (season of change, 05.07.2007 03:01)
  22. uzun nick almak.
    başlık bizesözlükteki uzun nick modasının sebebini açıklıyor böylelikle.

(bkz: self ayar)
    (dereye inip taş bulamayan adam, 27.07.2007 16:50)
  23. sonu sozer'le ya da başı kayser'le başlayan nick almak.
    sözlükte eşi ve benzerine sıkca rastlamak mümkündür
    (iii, 27.07.2007 16:53)
  24. sözlükte dikkat çekemeyenlerin oluşturduğu bilgiler bütünüdür.
    (tersimpistir, 12.09.2007 00:56)
  25. nutella tankerini kaçırıp, sözlüğün önüne getirip, kornaya basmak.
    (luto, 12.09.2007 00:57 ~ 01:22)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil