sözlükte bugün geyik yapmayın   

adana çık aradan

1. sözlükte geyik yapmayarak, saygı gösterebileceğimizi bize açıklayan feryat. sözlük, en üst düzey siyasi organ zaten. geyik yaparsak ayıp olur.

sözlüğü ne zannediyorsunuz ki kuzum siz? meclis falan mı sanıyorsunuz? oldu olacak siyah kurdele takalım, öyle giri girelim.
    (thedewil, 21.10.2007 14:52)

2. ne yararı olacak bu tür bir eylemin? operasyondaki askerler vakit buldukça internete girip, itü sözlük okuyorlar zaten değil mi? kendi kendimize "biz çok duyarlıyız, şehitlerimize çok önem veriyoruz" mastürbasyonu yapmaktan öteye gitmez bu uygulama.

böyle saçma salak şeylerle uğraşacağınıza, şırnak 23. jandarma sınır tümen komutanlığını 0486 216 65 00'dan arayın, acınızı paylaşın, ordaki askerlere moral verin. ya da gidin elinize kağıt kalem alıp mektup yazın. bir şeyler yapmak istiyor, duyarlı olduğunuzu göstermek istiyorsanız alın size fırsat.

ilgili başlıklarda "amına koyim pkk! götverenler, bunun hesabını sizden soracağız" demekle, afedersiniz ama bi sik olduğu yok.
    (strateji, 21.10.2007 15:03 ~ 08.09.2008 04:47)
  3. (bkz: e protesto)
    (kane, 21.10.2007 15:07)
  4. "msnde nikin başına kıçına gül falan sokalım" çağrısından farkı olmayan şey, çağrı, duyargalılık göstergesi.
    *
    (jack, 21.10.2007 15:13 ~ 15:13)
  5. (bkz: plan yapmayın plan)
    (courvoisier, 21.10.2007 15:14)
  6. hayatının normal seyrinde hiçbir gayesi olmayan ve bu nedenle de kendinden başkasını düşünmeden yaşayan, üstelik bunu marifet sayan bünyelerin, bu tip durumlarda, "ulan ben de bir şeyler yapmalıyım" şeklinde düşünmesi akabinde, bulabildiği en etkin ve gösterişli(burası önemli) protesto yöntemlerinden birisi.

hakaretim kişi ya da kuruluşlara değil, içeride konuşlanmış, pusuya yatmış ve insanlığımızı öldürmekte olan gayesizliğe, ben merkezciliğe ve bir şeyler yapmaya erinen taraflarımıza gelsin.
    (şiirbaz, 21.10.2007 15:19)
  7. katılmasam da saygı duyduğum kampanyadır. zaten içimiz kan ağlarken pek geyik yapası gelmiyor insanın. ama belki de bir kaçış olarak kullanacağız geyiği.
    üzüldük, ağladık, sinirlendik, küfürler yağdırdık, belalar okuduk, gidip memhmetçiklerle orada olmak istedik. eğer ufak da olsa bir şeyler yapmışız gibi hissettirecek ise yapmayalım, isteyen yapmasın geyik.
    (la mer, 21.10.2007 15:29)
  8. "(w)

kolpahan:
    baba hbrleri duydnmu yaws

(li) ammet (li) askm ndn cvp vermiorsnnnn:
    duymammı yaw

15 asker öldürms a.q ccukları

kolpahan:
    baba fena snrliyim duyduumdn beri kndmi skiorum a.q

d:

:d gülemedm a.q

kolpahan:
    çok zor abi

kolpahan:
    benim abm de tunceli 'de yaptıydı askerlii

kolpahan:
    bizm de üni bitince yapşcaklar enseye a.q

askeriyede tanıdık var bnm olm kndi gtünü kolla sn d:

:d yne gülemedm a.q

aysunu eve attydm dün

ondan hala cenabetim a.q gülemiorum dzgün :d

kolpahan:
    ohaaa

kolpahan:
    attnmı lan sonnda karıyı

hee d:

kolpahan:
    vay a.q

kolpahan:
    bende burda nfs oyniim ebru elletmior bile aq karısı

kolpahan:
    sktretcem a.q filisle taklrm biras :d

muhahahah

verior dimi o orspu çakal d:

kolpahan:
    ccuk olmyan yerdende verior :d

muhahauhuah

kolpahan:
    :dd:d::d

"

- a densizin tohumu, oy vermeye gelince sana iş ayarlayacak, işini halledecek kenelere rey basan sen değil misin ?

- a densizin tohumu, 5 yıl orduya kafa tutup elini kolunu bağlayan, sıkıya gelince de ab 'nin önüne "demokratik süreci engelliyor bunlar müslümanağla1" diye de atıveren hükümete iş başı yaptıran baban değil mi, amcan değil mi, ammet değil mi, sen değil misin ?

- a densizin tohumu, demokratik hakkını ülkenin en faili meçhul dönemlerinde iç güvenlikten sorumlu olmuş adamı tekrar aynı mevkiye getiren adamlardan yana kullanan sen değil misin ?

- a densizin tohumu, yemeğini yediğin, suyunu içtiğin, avradını tuttuğun memlekete borcunu ödemeye gelince atmadık takla bırakmayan ammet değil mi, rakırcan değil mi, tikibade değil mi, çokhakikimüslümanullah değil mi, sen değil misin ?

- a densizin tohumu, başına gelen ilk nemrutlukta vatana devlete kurumuna lanet okurken, canını cananını mutunu gururunu o lanet ettiklerinden bilemeyen sen değil misin ?

- a densizin tohumu, her güzel söze kanan, her tepside gelenden içen, her ak sakallıyı "kardeş"in sanan, her ağızdan çıkana kafa sallayan sen değil misin ?

- a densizin tohumu, bugüne kadar iki santimetre sürmediğin aklını mürekkep yalamış frenk semerli mezbaha merkeplerine emanet eden sen değil misin ?

memleketin kıçına çiçek tıkadıktan sonra senin iki kuruşluk aklına bir sana iki tepkine üç.

hah bak şimdi uyar lale. tıkadık ya. o açıdan.

(bah) (f)
    (lefteyenine, 21.10.2007 15:41 ~ 15:56)
  9. oldu olacak msn nicklerimizin yanına üzülen yüz koyalım kampanyasınıda başlatalım dedirten oluşumdur. arkadaşlar kendinize gelin. küçücük sanal dünyanızda yaşamaya devam edin ve sözlüğü buna alet etmeyin.
    (maslow, 21.10.2007 15:59 ~ 16:00)
  10. sözlükte kimse yazı yazmasın demek gibi bir şey oluyor heralde. sanki sözlükte geyikten başka bir şey yapılıyormuş gibi...
    (serpico, 21.10.2007 16:04)
  11. sözlükte "geyik için özel günler belirlensin" şeklinde bir destek kampanya açma isteğimi tavan yaptırmış öneridir.
    (kızınbiri, 21.10.2007 16:55)
  12. (bkz: geyik yapmayın geyik)
    (unknown artist, 21.10.2007 17:50)
  13. mal bulmuş mağribi havası veriyor bana bu durum.

birileri çıkıp "rahatsız oluyorum kardeşim, bu kadar saçma sapan işten; bir sürü canın kaybını sikine sallamayan bu kadar insanın olmasından rahatsız oluyorum" deyince mal bulmuş mağribi doldu ortalık.

akıllar sıra geçilen taşağın bini bir para.

"sözlük üzerinden dünyayı mı kurtaracaksın lan" cılar var bir de ki onları sabaha bırakmayı düşünüyorum.

hadi bakalım şimdi bileğinize kuvvet .
    (khaki, 21.10.2007 18:01)
  14. çok abes bulduğum bir önerme. neden?

anlatmak için uzun uzun cümleler kurmaya gerek yok aslında, cevabı açık ve kısa.

"sözlükte geyik yapılmaması için birilerinin şehit olması mı gerekiyor" diye düşünüyorum.

o zaman şöyle bir mantık da kurulabilir, keşke birileri şehit olmasa da sözlükte her gün geyik olsa. ne kadar güzel olur değil mi?
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 21.10.2007 18:03)
  15. kimi 85'li kimi 87'li.. hepsi gencecik insanlar. öyle bir lanete kurban gittiler ki kimse maalesef buna dur diyemiyor. terör can almaya devam ediyor. hangi insan evladı böyle birşey yaptırabilir ki? yüreğine ateş düşmüş birçok şehit aileleri ve vatanı için ölen tüm şehitlerimiz adına lütfen bugün bu uyarıyı dikkate alalım..
    (papisko, 21.10.2007 19:32)
  16. (bkz: kayser sozer)
    (gone with the sin, 23.10.2007 03:02)