belki ilginizi çeker
  1. · konuşursam sözlük kapanır
  2. · erniss
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · boylumlama
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · beşiktaş
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · aylin aslım
  6. · ugg
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · bu spora da atılmış bir kurşundur
  9. · kadın programlarının tipik kadın seyircileri

sözlükte artan dişi troll sayısı  

1. ben bugün bunu gördüm. herkes bir tipleme. dişi girileri buram buram cinsellik ya da yurdum tespiti kokuyor. hadi hayırlısı arılar.
    (jadore, 14.02.2009 18:21)
  2. (burjamess, 14.02.2009 18:22 ~ 18:24)
  3. artan dişi troll lerin hangi canlıdan evrimleşerek bu hale geldiği bilinmemekle birlikte, yüksek miktarda radyasyona maruz kalmış olabilme olasılığı üzerinde duruluyor. bilim adamlarının son zamanlarda yaptığı araştırmalara göre, dişi trollerin yazabildikleri kadar konuşamadıkları ortaya çıkmıştır. bazı türlerinde ise iki kelimeyi bir araya getirememek gibi bir özellik vardır.
    (zomig, 14.02.2009 18:25 ~ 18:27)
  4. (kiaransalee, 14.02.2009 18:29)
  5. sözlük yazarlarının vereceği tepkileri ölçmek için yaratılmış olması muhtemel trollerdir. özellikle 14 şubat sevgililer günü varlıklarını fazlaca hissetmemiz tesadüf olamaz.
    (mavimikırmızımı, 14.02.2009 18:43)
  6. (damdanakan, 14.02.2009 18:46)
  7. (bkz: sözlüğün giderek feminenleşmesi)
    tvlerde sayısı sürekli artan kadın programları,yemek programları,kadınlar için kurulan sosyal yardım kurumları,dernekler,vs...ve elde olmadan erkeklerin de kadınların uğraştığı şeylerle haşır neşir olmaları nedeniyle toplumda kadın ve erkeğin arasında keskin çizgiler kalkmıştır günümüzde.her şey böyle başlar.......amaç kadının toplumda ezilmesini önlemek ve haklarını korumaktır.ama kadınların asıl amacı dünyayı ele geçirmektir...kadınlar sevimli,masum,saf yaratıklar olarak görülür.kimi azınlıklarsa asıl gerçeği bilmekte kadının şeytan olduğunu iddia etmektedir.on yıl sonra bu azınlıklar da tarih sahnesinden silinecek ve kadınlar dünyayı topla tüfekle değil rujla,parfümle,topuklu ayakkabıyla ele geçireceklerdir.otobüslerde kadınlara yer vermeyen erkekler cezalandırılacak,erkekler ikinci sınıf vatandaş muamelesi görecek ve futbol,basketbol,boks gibi oyunları kadınların fantazilerine uygun şekillerde oynayacaklardır.erkekler çalışma alanlarında kadınların olduğu yerde yönetici pozisyonuna getirilmeyecektir.geceleri istanbulun köhne sokaklarında erkek orospular fink atacak pezevenkleri de kadınlar olacak.gündüzleri en ağır işlerde çalışan erkekler ev işlerini de karılarına bırakmayacaklar hatta bundan elli yıl sonra bilim kadınları erkeklerin hamile kalmasını sağlayacak ve çocukları da erkekler doğuracaktır.....bu tasarılar çoğaltılabilir.ama bunlar sadece benim saçma sapan hayal dünyamın ürünleridir.metinde geçenlerin gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur....
    (ağır hasarlı, 14.02.2009 19:29)
  8. (dream endless, 14.02.2009 19:31)
  9. (bkz: ammak)
    (absolutraspberri, 19.02.2009 16:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil