sözlüklerdeki ergenekon örgütlenmesi   

adana çık aradan

1. sözlükler toplumun tartıştığı, değişik fikirlerin bir araya gelip kapıştığı bir forum görevini göreviyor. ülkede halkı silahlı isyana teşvik eden bir örgütün buralara da el atmaması düşünülemez. bu açıdan her sözlük tehlike altındadır ve eminim içlerinde ergenekon örgütü üyesi yazarlar bulunmaktadır. kısaca bu örgütlenme hayal ürünü değildir en az ergenekon terör örgütü kadar gerçektir!

öte yandan işin bizi ilgilendiren kısmı tüzüğünde üniversite gençleri arasındaki örgütlenmeye özel olarak yer ayırmış bir örgütün "itü sözlük" hakkında ne gibi özel planlara sahip olduğudur. buradaki genç, üniversiteli ve kemalist olmaya meyilli kesim ergenekon için şahane bir potansiyel, bunu ben söylemiyorum, bu defa bilim de söylemiyor, ergenekon terör örgütü tüzüğünün kendisi söylüyor! kısaca, sözlüğümüzde önümüzdeki günlerde tartışılması elzem konu aramızdan kimin ergenekon terör örgütünün sempatizani, militanı hatta çekirdek kadro üyesi olduğudur.
    (recai pengül, 07.07.2008 12:18 ~ 12:22)
  2. örgüt tüzüğündeki " yurtdışı eğitim yasak" kuralı nedeniyle recai pengül gibi yazarların giremediği örgütlenmedir.
    (dünyayı kurtaran adam, 07.07.2008 12:20 ~ 12:20)