görseller
sözlükle ilgisiz istekler 

belki ilginizi çeker
  1. · her sevgilim versin ama karım bakire olsun
  2. · itü sözlükte olmayacak özellikler
  3. · boylumlama
  4. · döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi
  5. · sözlük bana eski sevgilimi geri getir
  6. · asidi kaçmayan kola
  7. · günün başlıklarından şiir denemeleri
  8. · yaz
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · öğretmenler günü
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · google wave
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · ağaçta sıçmak
  9. · ac milan

sözlükle ilgisiz istekler  

sayfa  / 11
  1. (togisama, 22.12.2006 23:23)
  2. (man on the moon, 22.12.2006 23:46)
  3. barda pubda içeyim ama hesap ödemeyeyim!
    (helena, 09.01.2007 12:14)
  4. bana iş bulsun. mümkünse öğrencilikteki sınav stresi gibi yılın 3-5 haftası stres çekeyim, istediğim zaman ota kıla bahane bulup işe gitmeyeyim, maaşı iyi olsun, iş yerim evime yakın olsun, işveren sigorta yapsın, yol ve yemek ücretimi karşılasın...
    (omayra, 16.01.2007 01:02)
  5. yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar. ne alemi var.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 21.03.2007 02:39)
  6. * insanlar güce tapmasın, insanlık bugün bir açmaza girmiş endüstriyel yapıyı reddetsin, sevgi toplumu olalım, saygı toplumu olalım...

* çekinceler, tabular, bireyin doğmasını engelleyen bütün dogmalar, kompleksler terkedilsin.

* robot gibi okula, işe gidip eve gelmeyelim, daha fazla düşünüp daha az hissetmeyelim, tam aksi olsun.

* kızlar naz yapmasın, erkekler mıy mıy olmasın, herkes sevişsin, sevmesini bilsin, saymasını bilsin, yaşasın sevişmek...

* kendini gerçekleştirememiş hiçbir insan akademik kadroya alınmasın, sonra feci kompleks yumağı olup hayatımızı zehrediyor eşşoğlu eşşekler...

* hiçbir birey kendi hayallerine sırtını dönüp anası babası gibi olmasın, olacaksa ölsün hemen, şimdi ve lütfen !!!

* yaşlı teyzeler minibüslerde "evladım bak ben yaşıyım ve kadınım, paramı kendim veriyorum uzatmıyorum öyle" demesin, diyorsa kadın falan demeden dayak atılsın bu teyzeye, imece ne demek kafasına vura vura öğretilsin, durumdan vazife çıkaran ezik insan olmak yerine adam olsun!

* durumdan vazife çıkarmak dünya genelinde yasaklasın, insanlar kendi egolarını tatmin etmek için ahkam kesmesin ...

* her türlü mastırbasyon yasaklansın, birey olmanın bilincine daha kolay varsın insanlar, buna genital anlamda olanı da dahil ...

* üniversite sınavları kaldırılsın ama cem uzan gelmesin, hatta tüm toplumsal elekler, sınavlar, eşikler kaldırılsın, yaşasın otokontrol, yaşasın anarşizm...

* kantindeki yerleri temizleyen amca emekli olsun, herkes kendi pisliğini kendi temizlesin, eşşek kadar adam yahu, gerekirse fazladan maaş verilsin, içim yanıyor o amca torunları yaşındakilerin pisliklerini temizlerken, ayıp ulan ! gerçi amca dişli olsa da olurdu ama adam gandi gibi dolaşıyor, dolaşmasın ...

* kantinlerde kasiyer olmasın, herkes kendi parasını kendi koysun kasaya ya da oraya konacak bir kutuya, boşu boşuna sırada beklemesin insanlar yahu ...

* kompleksli hocalar eğer erkek ise onlara bir rus ayarlansın, eğer kadın ise jigolo ayarlansın, rahatlasınlar ve bizlere iyi davransınlar...

* dallama fransızlar olmasın, dallama olacaklarsa fransız olmasınlar, fransız filmleri güzel severim lakin bu ayrı bir konu. bu yüzden dallamalık yapmasınlar işte, ikilemler yaşıyorum ...

* bilmek ve bilgi eğer insanların daha çok düşünüp daha az hissetmelerine sebep oluyorsa, tüm üniversiteler, okullar ve eğitim yuvaları yasaklansın, önce insanlık, sevmek, saymak sonra gerisi... sokarım öyle bilime!

* uzaylılar hakkaten var ise adam gibi gelsinler, konuşsunlar, tanıtsınlar kendilerini! milyon dolarlar harcandı bir bok çıktığı yok. ayrıca öyle "biz dostuz" falan gibi kendini garantiye alan samimiyetsiz ifadeler kullanmasınlar, taş atarım şerefsizim !

* akademisyenlere gelince, tüm akademisyenlerin yeme, içme, seks ihiyaçları doyurulsun, rahatlasınlar, bak bunu önceden demiş miydim ?! ezik oluyorlar sonra , ayar oluyor öğrenci milleti. türkiyede bilim gelişemiyor, eğitim şart ! (her türlüsü)

* güneşin güzel battığı, havanın bahar koktuğu güzel günlerde şehirdeki herkes işini gücünü bırakıp sokaklara insin, asfaltların üzerleri dahil orada piknik falan yapılsın, insanlık diyorum, kolektif yaşam diyorum, sevgi saygı diyorum, sevişmek diyorum. allahsızlar duyun lan beni !

* bana milli piyangodan para çıksın, 300 sene yaşayayım bir de bütün güzel kızlar benim olsun .

* son olarak hede hodo, seni seviyorum duy beni !

....

* ohh be...

dedirtendir...
    (skuba, 21.03.2007 03:10)
  7. bahar geldi sözlük bir çiçekte sen aç ne olur sanki...
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 19.04.2007 10:23)
  8. paralel evrende olup bitenler burada da olup bitsin, geriye birşey kalmasın. tertemiz olsun.
    (azwepsa, 19.04.2007 10:35 ~ 10:36)
  9. bir an önce yaz gelsin... yaz tatili gelsin... hiç bitmesin...
    (yiiit, 19.04.2007 23:05)
  10. pazartesi günleri resmi tatil ilan edilsin, ya da en azından mesai öğlene kadar olsun.
    (katinanınelindemakası, 22.05.2007 14:03 ~ 14:06)
  11. göztepe süper lige çıksın.
    (gocmelinus, 28.05.2007 10:16 ~ 10:17)
  12. (kahnesty, 28.05.2007 10:23 ~ 10:23)
  13. biri artık şu boylumlamanın ne olduğunu söylesin.

kafakarışıklığı: ya bu sözlükle ilgili oldu sanki ama oldu artık.
    (ahmak ı hayal, 28.05.2007 17:12 ~ 17:14)
  14. havalar boğucu olmadan da sıcak olabilse.
    (seçilebilirkişi, 28.05.2007 17:15)
  15. wondrous nickaltı yazmasın kampanyası.

neymiş efenim bultsuzluk özleminin cartına benziyomuşum. yauv bi git. büryan ettin bizi, hayvanın komplesi ettin be.

(bkz: @1499215)
    (pedagojik formasyon, 04.06.2007 23:00 ~ 23:08)
  16. vize mize kalksın, herkes heryere gidebilsin.
    (wildboy, 04.06.2007 23:15)
  17. (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 04.06.2007 23:16 ~ 05.06.2007 03:27)
  18. alınan borçlar, borcu verenin hatırlatmasına gerek kalmadan, zamanında geri verilsin.
    (moonman08, 05.06.2007 09:04)
  19. lost haftada bir değil, her gün yayınlansın.
    (zarpandit, 05.06.2007 09:18)
  20. perde asmak yasaklansın.
    (ellisande, 05.06.2007 10:02)
  21. röntgencilik de yasaklansın!
    (azwepsa, 05.06.2007 10:05)
  22. doktor beni ellemesin !
    (depresif enfeksiyon, 12.06.2007 00:52)
  23. cem uzan kontörü bedava yapsın.
    (bambuk, 12.06.2007 01:01)
  24. favoriler kısa, ense naturel olsun.
    (bessel ve hankel, 17.06.2007 21:30 ~ 21:31)
  25. saçlar hemen uzayabilsin.
    çocuklar öldürülmesin, şeker de yiyebilsinler.
    alkol fiyatları düşsün.
    çikolata sebze olsun.
    (jack, 17.06.2007 21:32)
 sayfa  / 11

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil