22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1340 tane
günün başlıkları: 1340 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·slav kızlar (23)
- ·
- ·hasta olmak (2)
- ·
- ·
- ·gemlik (3)
- ·ftmbook (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·türk kızı vs eşek (13)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·house md (20)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yasin öztekin (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·sultan (4)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
sözlük yazarlarından özlü sözler
- (bkz: itü sözlük yazarlarından özlü sözler)
- sorgulanmayan hayat; sorgulanmamış demektir!
- insan yaşadıkça büyümez, değişmez özü aslında. büyümek sandığı şey, sızının, acının dozajının artsa bile pek de kâr etmemesidir. aynı çemberde döner, dolanır. inançlarını sorgular her deneyiminde, her kızışta, her küsüşte, inandıklarının ona mutluluğu vermemesine küser, küskün kalamayınca ömür boyu kendine, affeder defalarca kendini ve inançlarına geri döner. aynı yaradan kanar bir daha, kızar yine kendine, inandıklarına yahut inandıklarının onu bu hayatta mutlu etmeyişine. sonra kendine kızışın acısına katlanamaz yine, yeniden inanır kendine. bu böyle sürer gider.
- "amaçları,insanı,insandan daha az bir şey haline getirmekti."
- bira içmek için buradayız ve hayatlarımızı öyle yaşamalıyız ki,
ölüm bizi almaya geldiğinde titresin. - birey olamadığımız için "bi rey" sahibi bile değiliz aslında.kendimiz için değil bize dayatılanı yaşıyoruz.
- -abi dün 3. birayı içtik, bugün açız iyi mi?
-"allah dede bizim şişmanlamamızı istemiyor be oğlum, anlasana..."
-gülüşmeler... - dünya bir metabolizma olsun .ana rahminden çıkıp gelen herkesin bir uğraşı oluyor .sonuçta ,kimisi besin gibi sindirilirken kimisi saç kılı gibi sindirilmeden kalıyor .
- sözlük yazarının tövbesi güzel başlık görene kadardır.
- bir şeyi isteyince beklentiye girmekten vazgeç, yani bir kısır döngü içine gir ama tanrı'ya çaktırma. öyle umursamaz ama öyle tutkuyla sarıl ki ona, tanrı'nın bile kafası karışsın, verdim gitti desin sana.
- ne olursan ol gel. hem hiç gelme demiyorum hobi olarak yine gel.
- ya kes beni ey kurban.
- -sen sen ol başlık kelimesini kullanma.
- olduğum gibi görünceksem aynı zamanda göründüğüm gibi olmamın da ne mahsuru var?
- eğer bir sigara daha yakmasaydık, uyuyabilirdik.
- sevmek mi?... niye bu memlekette taş mı kalmadı?!
- ben sensiz de yaşarım ama seninle bir başka yaşarım. ahmetle de başka yaşarım, mehmetle de başka yaşarım. herkes farklı yani neticede.
- ne zaman ki âşık olurum
yüreğime bir kıymık batar... - "sevişmek şiirlerde yasaklandığından beri yataklık oldu"
- her banyonun akustiği mükemmeldir.
- (bkz: itü sözlük yazarlarından özlü sözler)
- bir ülkede bakire erkek sayısı bakire kadın sayısından fazlaysa o ülkede mini etekle dışarı çıkılmaz...
- varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla cezalandırırım
- istediğini vermeyen bir orospunun huyu var havada.sıkıyor,batıyor sanki.
- - bölene bölme demem bölen böler zaten bölünene bölünme demem bölünen bölünen zaten kalana kalma demem kalan kalan zaten.