belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · domuz gribi
  4. · thierry henry
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · aşk ı memnu
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · the bard s song
  9. · dekorasyon dergisi

sözlük yazarlarında bekaret takıntısı  

1. eksisözlükte şukela, itüsözlükte güzelinden getir butonunu bir kaç kere tıkladığınızda, (bkz: bekaretiyle övünen kızlar), (bkz: bakire olup yapmadığı kalmayan kızlar), (bkz: evleneceği dişide bekaret aramayan erkekler), (bkz: türk erkeğinde bekaret takıntısı) gibi başlıklarda aynı girileri tekrar tekrar yazan takıntılı yazarlardır. bu konu hakkında herhangi bir yeni, farklı görüşü olmadan daha evvelinden yazılmış yazıyı biraz değiştirerek biraz da gaz ekleyip önümüze süren bu yazarların biraz da olsun ekleyebilecekleri farklı birşey yok mudur. örnek verebilecekleri bir hikaye, anlatabilecekleri bir olay yok mudur bekaretle ilgili, ki sürekli aynı girileri girmektedirler. en azından, biri de çıksın ben arıyorum bekaret desin ki ona yüklenelim. ben artık bıktım, bekaret arayanlar için sadece, beyinleri örümcek ağı kaplamış diyebilen yazarları pohpohlanmasından. biliyoruz, karşısın ama içinde her bekaret geçen başlığa aynı girilerden yazarken senin beyninde örümcek ağı kaplı olmuyor mu?

ülkemizde töre cinayetleri sürüyorken, bunun üzerine daha çok konuşulacak şey vardır. konuşulmalıdır. ama gördüğümüz o ki, içinde bekaret geçen her başlık popülist girilere kurban gitmektedir. okulumuzda öğle yemeklerinden artan havuç salatalarının yarın sebzeli yemekte karşımıza çıkması gibi bu giriler iki cümle yer değiştirilince yine önümüze gelmektedir.

belki de, sadece bekaret aradığını söyleyen türk erkeğinde değildir bu bekaret takıntısı.
    (genetic superior cell, 22.10.2007 10:09 ~ 10:12)
  2. kadın ( ya da kız kadın diyince bozulanlar var) veya erkek bir çok yazarda görebileceğimiz takıntı. ama bazı giriler var ki bakire olmayanları neredeysekötü kadın( çok afedersiniz ) ilan ediyorlar. böyle bir durumda cinsiyeti ne olursa olsun insan tepki göstermeden duramıyor. bunun kişisel bir tercih olduğunu algıyamamakta ısrar edenler var. aslında arada kalan kişiler çoğu etraftan duyulanlarla cinsel dürtüleri arasında kalan kişiler ( cinsiyet farketmez) sen bakire bir kızla evlenmek isteyebilirsin gidersin onu seçersin evlenirsin.kimse sana bunun hesabını sormuyor zaten. ama bekaret takıntısı olmayan bir adama godoş muamelesi yapamazsın ya da sorun etmeyen kadına kötü damga vuramazsın yok yaparsan bende sanaöküz muamelesi yapabilirim.
    evet bu konu da yazarak belki de çanak tutmuş olunuyor bunlara ama tepkisizlikte bir nevi onay gibi olmaz mı? evet arkadaşım öyle demek gibi olmaz mı? belki en güzeli eksi oy butonu'na başvurmak ama yeterli olmuyor bazen...
    (billy, 10.01.2008 15:27 ~ 15:29)
  3. (bkz: olmayana ergi)
    (right lane must exist, 10.01.2008 15:53)
  4. önceden de vardı şimdi de var sonra da var olacak olan takıntıdır.

bekaret takıntısını hemcinslerim üzerinden anlatacağım. diğerleri zerre umrumda değil.

bunlar önemli takıntılardır bunlar olmazsa biz erkekler içimizdeki sahipsiz olana sahip olma, dokunulmamış olana dokunma, ilk giren olma gibi egolarımızı nasıl tatmin edeceğiz.

yok örümcek kafalıymışız, aşmamız gerekirmiş böyle şeyleri. ne aşması lan aşamayız biz bunları arkadaşım.

ben bunları aştım diyeninsan evladı yanıma gelsin. hayallerinde kaç kez bakire kız hayal ettiğini önce itiraf etsin sonra konuşmaya başlayalım.

takıntılarımızın önüne geçecek güce sahibiz, toleransımız da var. anlatılana saygı duyarız. sevgimiz herşeyden yücedir ama orda burda "ben şuna buna verdim size ne lan, benimle bunun için mi evleniyorsunuz beeeee" diyenlere de " yarrak afedersin" diyorum.

size kıçımdan sallama bir genelleme ile bitireyim ister inanın, ister inanmayın, isterseniz de aksini idda edin "erkeklerin hepsi bekaret takıntısına sahiptir"
    (sycokiller, 10.01.2008 16:12 ~ 16:15)
  5. -abi sende de var mı bekaret takıntısı?
    -o nerden çıktı şimdi?
    -sözlük yazarlarında varmış öyle bir şey.
    -kim diyor?
    -valla öyle bir dedikodu var sadece.
    -konuşmak istemiyorum.
    -var yani.
    -olum benim takıntım bekaret değil bekareti olan kızlar.
    -nasıl yani?
    -onu da sen anlamazsın işte.
    (gone with the sin, 10.01.2008 16:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil