görseller
sözlük yazarlarının itiraflarısözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itirafları 
belki ilginizi çeker
  1. · sevişmeyi bilmeyen hatun modeli
  2. · sözlük yazarlarının aslında demek istedikleri
  3. · sözlük yazarların aslında demek istedikleri
  4. · kabız olmuş afrika leyleği gibi tespit yapmak
  5. · sonser
  6. · thales cafe bar
  7. · itusozluk forumlarına hoşgeldiniz
  8. · ayşegül hindistan da
  9. · hakiki tosun paşa da benim
  10. · boylumlama
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · fotoğraf makinası olmayan japon
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · babaların garip huyları
  8. · mizmar
  9. · özel üniversite öğrencisi

sözlük yazarlarının itirafları  

1. hayatıma onlarca kadın/kız -artık ne demek isterseniz deyin- girdi ve benim isteğim doğrultusunda hayatımdan çıktılar ama sadece bir tanesine aşık oldum sadece onu sevdim, diğerlerine değer vermedim diyemem ama çok az değer verdim. o aşık olduğum kadına şu an bir sigaraya verdiğim değeri veremiyorum sözlük, hayat neden böyle boktan be sözlük. 15 yaşında ergen gibi yazdığımın farkındayım ama çok kötüyüm be sözlük, ben çok kötüyüm..
    (nivelman, 29.11.2009 05:44)
  2. (skuba, 29.11.2009 05:45)
  3. öncelikle galatasaraylıyım. bunun itiraflık bi durumu yok. gurur duyuyorum bi kere taam mı. neyse..
    müdürüm bilgisayarına 6 kasım daki maçtan görüntülerin olduğu ekran koruyucu yüklemiş. bir galatasaraylı olarak her gördüğümde sinir oluyorum. hani skor tablosu olmasa bi nebze katlanılabilir. bir gün dayandım, iki gün dayandım ve daha fazla dayanamadım. bilgiişlemcimiz ofise geldiğinde "x bey in bilgisayarına virüs bulaşmış. bi ekran koruyu yüklemiş 6 kasım ondan bulaşmış olmalı." dedim. bir işe yaramadı. bir anda kafamda akepenin ampülü gibi bi ampül yandı. itiraf ediyorum. bilgisayarın bekleme süresi on dakika. ben bilgisayarın özellikleriyle oynadım. beş dakika sonra ekran koruyucu devreye girmeden ekran kapanıyor. on dakika dolunca kendi içinde o görüntüler dönsün dursun. hem böyle daha iyi enerji tasarrufu oluyor. müdürüm henüz farketmedi. farkedince noolucak bende merak ediyorum.
    (ya herşeyim ya hiçim, 29.11.2009 15:35)
  4. dedemi kaybettim üzüldüm aslında babama daha çok üzüldüm. babasız kaldı. uzun uzun bakışıyoruz o geceden beri hep aklıma düşüyor ya ben de babamı kaybedersem... daha sıkı sarılmaya başladık birbirimize önceden hiç böyle olmazdı zoraki olurdu. meğer ne güzel şeymiş babama sarılmak sıkıca sarılmak başımı onun göğsüne koymak birlikte ağlamak. bir şeyler paylaştığımızı anladım ilk defa. bu kadar kuvvetli geldi sevgisi. ne çok şey kaçırmışım ben ona buna ağlarken keşke babamın göğsüne yaslasaymışım başımı. kendim için ağlamaya başladım artık ne kadar geç kalmışım diye ilk fırsatta yine sarılacağım babama.
    (kola şişesindeki balık, 29.11.2009 16:03)
... toplu gösterim ...

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil