21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 1048 tane
günün başlıkları: 1048 tane
- ·
- ·
- ·burcu esmersoy (3)
- ·
- ·
- ·
- ·sayın öcalan (6)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kadın peygamber (13)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·mutlu aşk yoktur (2)
- ·
- ·
- ·
- ·ırkçılık (3)
- ·
- ·alp kırşan (2)
- ·
- ·
- ·
- ·yasal tefecilik (7)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·faiz haramdır (6)
- ·
- ·oğlum bak git (20)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aile reisi (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
sözlük yazarlarının ilk telefonları
- philips diga.
askerdeyken almıştım. sık sık tv'nin uzaktan kumandasıyla karıştırırdım.
gördüm ama onun kadar kötüsünü görmedim. tahtakale'de her boku alan ikinci elciler bile tenezzül edip fiyat vermedikleri gibi içlerinden biri "arkadaşım bedava versen de almam" diyerek bu garibi derinden yaralamıştır.
lütfen özelliklerini inceleyin. daha kötüsü varsa ben bişey bilmiyorum.
http://www.gsmarena.com/... - siemens c55
edit: bunu bile eksiliyorsunuz ya helal olsun valla.. o zamanlar itu sözlük yoktu arkadaşlar kusura bakmayın fikrinizi alamadık - (bkz: nokia 5110)
(bkz: kömürlü ütü) - (bkz: nokia 3310)
- turkuaz renkli bir t10.. hala hatırlarım otelefonumu. çok güzeldi lan! sağlamdı da köftehor, duvara atıldıktan sonra bana mısın dememişti.. çok güzel telefondu cidden ya. rengi bile başlı başına hatırlamama sebeptir. en sevdiğim renkti ne de olsa...
- panasonic gd 35
- (bkz: motorola d160)
http://img138.imageshack.us/... - (bkz: nokia 3210)
edit: nesini beğenmediniz şakirtler? yoksa kıskançlık çanları mı çaldı bir tarafınızda? teker teker gelin. - (bkz: ericsson ga628)
edit: yahu 628 kullandık diye bu kadar ezilmez be.. - motorola cd 930
- (bkz: ya sizin allah belanızı versin)
- (bkz: sahra telsizi)
- (bkz: nokia 6131)
- siemens a60
- sony ericcson. sonuncusu da o olacaktır. modeli farklı olmak kaydıyla.
- sözlük yazarlarının sahip oldukları ilk cep veya ev telefonudur. hadi en sevdiği şarkıyı, filmi, boku püsürüğü anladım da bu neden? nedir yani? benim ilk telefonumu öğrensen ne olur öğrenmesen? hadi şarkıya bakar beğenirsin, filmi izlersin ne bileyim.. aynısından gidip alacak mısın? ya da kimin telefonu en boktanmış kıyaslaması mı yapıyoruz anlamadı ben.. gereksiz bir anket.
- (bkz: ptt yazdırmalı telefon)
- (bkz: ericsson gf 688)
aynı zamanda ilk kapaklı telefondur kendisi - (bkz: ericsson t10)
- 0536 687 ****
ahah şu an kullanmadığım telefondur dipnot.
bir an heyecan yaptınız değil mi? - (bkz: ericsson a1018)
(bkz: 1999)
bir ay içerisinde nokia 3210 olarak değişti. güzel telefondu. - ilk ben yapacağım herhalde...
(bkz: anket lan bu) - nokia 6230i
teey ne günlerdi, alır almaz internetten oyun, tema, müzik felan indirmiştim. aklım hep platoniğe gidiyor ama benzer kelimeden oluşan bir müzik vardı, o dönemi kapattırmıştı bu telefon. - sene 2002.. orta3 e gidiyorum.. 3310 en kibar tel o zamanlar.. ama telefon hayaliyle yatıp kalkan şahsım için takoz olsun, 3210 olsun hic farketmez yeter ki arkadaslara babamin telden değilde kendi telimden çağrı atabileyim düşüncesindeyim.. ve bana alınan tel en kibarin bile bi ust modeli (yani wapli) olan nokia 3330 du..
düşünüyorum da ne zaman aza kanaat etsem cok, ne zaman cogu istesem de
hic aldım hayattan.. evren bana yanlış işliyo.. - nokia 2100
polifonik filan değildi. bazı şarkıların melodileri vardı. kuzenimle dışarı çıktığımızda açardık dinlerdik bangır bangır kırolar gibi.