çok amanlı hastalıklardır bunlar...düşünce kanserini örnek verebiliriz..düşünceler istemsiz çoğalırlar..sonra giri şeklindeki kitlelere dönüşürler..ama iyi huyludurlar..
apaçık birşekilde, akıl ve ruh hastası olmak. sözlüğe iki kelime döktürücez diye harıl harıl araştırma yapmak, çok ileri ingilizceyse hiçbirşey anlamadan kafa sallamak. normal adamın işi değil bunlar, ah be monitör! konuşsana len ! (bkz: akıl hastası) (bkz: ruh hastası) (bkz: taş hatun hastası)
her sistemi gördüm darısı yeni sistemlere yazar mandamın az biraz basur memesi var ama diğer emeleriyle iyi geçiniyor yuvarlanıp gidiyorlar sorun yaratmıyor şimdilik
simetri manyaklığım var illa birşey tam olacak eşit olacak. bir yere bir eşyayı koyduğumda yamuk durmamalı düz durmalı. eskiden kasetlerin üstünde yapımcının seri numarasının olduğu ufak bir yapışkan vardı. eğer bu yapışkan kaset üstünde olmazsa gider boktan dinlenmeyen bir kasetin o ufak yapışkanını olmayana yapıştırırdım. bazı zamanlar manyaklık derecesinde herşeyi eksiksiz olmalı dediğim davranışlarım var. bunun dışında başka sorunlar olduğunda da kafaya takmıyorum eksikmiş değilmiş hiç alakadar etmiyor bile beni. cidden kafayı sıyırmışım lenn! len allahsız özge beni bu hale soktun ! zaten bu kadın milleti adama kafayı sıyırtır.