belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · aşk
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · onur öymen
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · author
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · tpd
  9. · osmanlı dönemi sözlük başlıkları

sözlük yazarlarının girideyiz yarışması  

1. istatistiklere girmek için birbirlerinin girisine bok atacak; kamerların önünde tirübünlere oynayıp, -"ah diazepamcım pek de eğlenceli bi giri olmuş bu; yok wondrouscum bayaa emek vermişin sunum iyi ama ev sahipliğin belki biraz agresif gelse de hakkını vermek lazım" gibi- (moderatörlere de açık olcak bu yarışma ki kesin hepsi katılır hasedinden; yalnız yalaka yazarların her yarışmada mod'lara full puan çekme ihtimali yüksek o yüzden bu kısmını bi daha düşüneyim), kuliste (ne bileyim bi mutfak ortamında bi tuvalet çekimi sırasında) ben güzele güzel demem çılgınlar bana atılmadıkça modunda birbirlerinin arkasından atacaklardır. yarışmacıların ağzından "diaze'nin girisini geçenlerde ekşide okudum ki ben? ne kopyacı herif yaaaa; uçan tavuklar kümesinin bık bık girisini de çok soğuk buldum, ne o öyle m. ali erbil esprisi tadında, kalihora da anacım vikipedia gibi adam yaw.. biraz da sulu şeyler yazsa, ne bileyim belden aşağı girilerle ortama renk katsa di mi ama? onu bırak da bi arkadaşa bakıp çıkıcamın bu akşamki girisini beğendim, hatta onun bütün girilerine hastayım. hatta hatta sürekli bi çılgın atmak, buton manyağı yapmak istiyorum girilerini, keşke her akşam onun evinde yapsak bu yarışmayı, zekasına hayranım, bi imza alabilir miyim kendisinden (ööğhmmm tamam fazla abarttım)" minvalinde söz öbeklerinin dökülmesi kuvvetle muhtemeldir..

muhtemel bikaç sahne:
    (eve dönüş yolunda arabada, puanlama)
    diaze: bi arkadaşa bakıp çıkıcam ev sahibesi olarak gayet iyiydi. yalnız ne o öyle deli manyak hareketler, girileri masaya getirirkenki akrobasi denelemeri filan. renkli olacam diye de maymun olunmaz ki. vala sırf kaleminin hatrına 3
    wondrous: önce hukukçularımıza, sonra ispiyoncularımıza şimdi yeni genelgeye göre editör komitemize danıştıktan sonra puan versem? olmuyo mu? nolur nolmaz o zaman 1 puan (ona kalsa direkt uçurucak da, yarışmayı o organize etmiyo)
    uçan tavuklar kümesi: komikti 4 puan...
    kalihora: giriler edebi açıdan zayıftı. his yoktu. çok zevzek buldum. ama kendisini gişi olarak severim, onun hatrına 4
    bi arkadaşa bakıp çıkıcam: vala gayet iyi ağırladım hepsini. ne klavyelerini eksik ettim masadan ne kalemlerini. silgi bile verdim beğenmeyen silip silip yeniden yazabilsin puanlarını diye... arkalarından konuşmak gibi olmasın ama wondrous sağolsun her giriye bok attı; sürekli çöpe göndermeye çalıştı böyle bir eksileme kaygısına filan düştü. çöpe gönderemeyince de elinde bi deftere notlar alıp durdu. bilmem ne amaçlıyo ama? diaze'yi allaha havale ediyorum. ondan bi menem olmaz. rakibim bile olamaz o! istatistiklerin en tepesine oturduğumda kendisine bol bol giri ısmarlicam.
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 18.04.2009 00:59 ~ 03:28)
  2. (bkz: girideyiz kurdeşen)
    (kurdeşendöken, 18.04.2009 01:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil