belki ilginizi çeker
  1. · kkadirr1989
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · sen kimin oğlusun
  9. · eşitlik

sözlük yazarlarını rüyada görmek  

1. (vatman, 09.07.2007 23:54)
  2. sözlükte haddinden fazla kalındığına delalettir.

"naptın sen evladım, overdose internet almışsın resmen. rüyada sevgili görülür, yarın yapılacak iş güç görülür, etkisi altında kalınan bir olay görülür, ne bileyim hiç olmadı, biraz da abazan kaldıysan, cinsel içerikli kısa metraj filmler görülür. e ama, rüyada sözlük yazarı görmek nedir canım kardeşim, nihayetinde hepsi yazı, bkz, sanal siluetler.."

derler adama. ya da demezler, bilinmez ki.
    (insomniaque, 10.07.2007 00:38 ~ 00:42)
  3. (papazzz, 10.07.2007 00:43)
  4. uyandıktan sonra görülen yazarların rüya içindeki rollerinin anlatılabileceği rüya tipidir.. adını rüya anlatımında görmeyenlerin, üstelik sözlükte önem verildiğini hissediyorlarsa, anında bok attıkları bir dert haline de dönüşebilir (bkz: yazar burda kime sesleniyor)
    (korkusuz ördek, 11.07.2007 00:25 ~ 15.07.2007 23:00)
  5. sonunda benim de başıma gelen şey.

çok ilginç bir rüyaydı. rüyamda kkadirr1989 u gördüm. ama bu insanı daha önce canlı kanlı görmüş olmama rağmen nedense rüyamda sadece şahsım kısmına tıklanmış halini gördüm. yani şahsını gördüm. adam 1. nesil moderatör olmuştu. ama 1. nesil ..... moderatör kısmındaki boşluğu hatırlamıyorum. diyorum ulan bu çocuk 4. nesildi ne zaman 1 oldu, hadi onu geç ne zaman moderatör oldu.

işte böyle de salak bir rüya. kkadirr1989, bulaşma olm bana.
    (alkolik2000, 20.07.2007 11:16)
  6. gündüz niyetine diyerekten açıklamak istediğim olaylar silsilesi.

bir çarşamba sabahı ülkemizin bir tatil yöresinde fellik fellik penguen ararken, birden karnımın acıktığını hissettim. karşımda simitçiyi görünce, açlığımı bastırabilmek için simit ve karper almayı uygun gördüm. simitçi ise karper olmadığını söyleyerek, daha iyisi olduğunu belirtti. peyniri alıp kutusunu incelediğimde tanıdık bir sima karşılaştım. üzerinde de koca harflerle markası yazıyordu, sarhoş ejderha!
    (dünyayı kurtaran adam, 07.08.2007 09:54 ~ 09:56)
  7. az evvel kanepede biraz kestireyim dedim, henüz uykuya dalmıştım ismilo, sarhoş ejderha ve azwepsa arkadaşlarımızı bir radikal islam örgütü kurup dağa çıkmaya niyetlenmişken gördüm. tam durun la yapmayın etmeyin diye halleniyordum ki ter kan içinde uyanmışım...

(bkz: okunan girilerin bilinçaltına etkisi)
    (gakko, 08.08.2007 19:42 ~ 19:44)
  8. (bkz: kısmet)
    (kekecadam, 08.08.2007 19:53)
  9. (şimdi ben ne desem, 08.08.2007 20:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil