|
|
- sözlük yazarı aşık olduysa, aşık olmak üzereyse ya da karşı cinse karşı içinde kıpırtılar yaşıyorsa, yazarın romantikleşmesi durumdur. eğer yazar romantiğinin gelmesine alışık değilse işi zordur, yakın dostlarına akıl danışmalı, ne yapması gerektiğini öğrenmelidir. yazarın romantiği geldiğinde yapacağı en güzel şey romantik şarkılar dinlemek olabilir.
bunun dışında yazar romantiği gelince sözlüğe aşk, çiçek, böcek temalı giri yazmaya başlayabilir ya da benim gibi sözlük yazarının romantiği gelme durumu şeklinde bir başlık açabilir. işte bu noktada diğer yazarların ona destek olması, okuyucuların yazarı tölere etmesi gerekir.
yazarın romantiği geldiğine göre aşık olmak üzere olması muhtemeldir. bu durumda diğer yazar dostlarının aşk acısı temalı başlıklar açıp yazara ibret verici giriler yazıp yazarı uyarmalı ve yazarı bu ruh halinden uzaklaştırmalıdır.
- sözlük yazarının romantiği gelme durumu yok böyle bir cümle, lakin şöyle olabilir sözlük yazarının romantikleşmesi durumu
(bkz: sözlük yazarının ukalalık taslaması durumu)
(bkz: agnodice)
edit: anne bana odun diyolar!
- (bkz: tiki türkçesi)
- -sevgilim romantiğim geldi ne yapmalıyım?!
+aman tanrım kalk hemen hastaneye gidiyoruz. mum ışıklı, kırmızı şaraplı masa ve keman çalan bir müzisyen doğuracaksın, çok mesudum
- saçmalıktır. sözlük yazarı yemez, içmez, uyumaz.. duygusal falan olamaz. duygularını yazılarına yansıtamaz. öküzdür sözlük yazarı, eşşektir, allah belasını versindir hatta. (bkz: anladın sen)
- -nolcak abi senin bu romantiği gelme durumun?
+gelince bahar ayları, gevşer gönül yayları!
-diyosun. yazın ortasındayız yalnız abi?
+bir anlatabilsem; kiraz mevsiminin para kazanmak değil, sevişme mevsimi olduğunu!
-anlatırsın, daha yaşın genç.
+mihrabım diyerek sana yüz sürdüm.
-bana mı?
+gülü bir gün seni her gün...
-yavaşş!
+sözlük bana karı bul lan allahsız!
-iyi saatte olsunlar inşallah!..(zorba, 31.07.2007 18:21)
|