|
|
- nick altı girilerin taziyelerle dolması sonucu yazarı tanımayan okurların bile birden sempati duyması ve içinde burukluğa yol açması durumu.
(bkz: http://sourtimes.org/...)
veya
(bkz: http://sozluk.sourtimes.org/...)
(bkz: allah rahmet eylesin)(dlord, 09.02.2006 16:10)
- (bkz: maxjackal)
(bkz: maxjackal ın vefatı)(esdora, 09.02.2006 16:13 ~ 16:14)
- gerçekleşirse ne olacağını bilemediğim olay. allah herkese uzun ömür versin, ama bir yazar ölürse ne olacak? nasıl haberi olacak sözlük ahalisinin? ne yani adam ölecek kimsenin haberi olmayacak mı? hala onun girilerini okuyup kötülemeye veya beğenmeye devam mı edeceğiz, birşey olmamış gibi? tamam, bazı meşhur yazarlar veya arkadaşlarından da yazar olanlar öldüğü zaman biz bilicez bunu, duyarız illaki, ama bu herkes için geçerli mi?
(bkz: evet burda saat sabahın 5'i)
(bkz: ölümden değil unutulmaktan korkarım)
- (bkz: her canlı bir gün ölümü tadacaktır)
- her gün girip, biraz eğlendiğim, bazense fevrileşip kendimce derdimi anlatmaya çalıştığım, kendimi biraz olsun hayatın bütün o karmaşasından çekip birşeyler yazdığım bu ortamda, bir nevi bu ütopik dünyada, bu satırlara bakan birinin çekip gitme düşüncesi bile rahatsızlık veren olay. ölüm olmasın diyesi geliyor insanın, uzakmış gibi görünüyor buralardan, ama bugün değişik bir his kapladı bu başlığı görünce, insan bir garip oluyor. birileri çekip gidecek, ben birilerinin yazdıklarını okuyacağım, ben çekip gideceğim, birileri benim yazdıklarımı okuyacak, belki uzun bir süre kalacak yazılanlar, yorumlanmaya devam edecek birilerinin açtığı başlıklar, ardında kalansa sadece düşünceleri olacak, iyi karşılanacak bazen yazdıkları, bazen kötü ama en nihayetinde unutulan tek şey ölüm olacak, hiç aklımıza gelmeyecek bile böyle bir kavramın varlığı. asıl olan şu ki, an meselesi birinin kaybı, hoş görmek lazım; öldükten sonra değil, şimdi şu an düşünebildikleri için, cevap verebildikleri için sorulanlara, birileri bunun aksini zamanında zaten yaptı. (bkz: giri girerken duygulanmak)
- kim olursa olsun, ölenin ardından yapılan şöyle iyiydi, böyle süperdi muhabbetinin yapılmasına neden olacaktır. öldükten sonra değer kazanacaktır; vesaire...
(nilay, 23.05.2008 17:34)
|