gün geçtikçe artan kitle.
"uyumuyorlar bizim bir suçumuz yok"
itü sözlük ekibi
geyik kapasitesinin her gece aynı olmadığı, bir azalıp bir arttığı kitle.
arada bir benim de içinde bulunduğum kitle.
(bkz. @89847 ) (beorn , 30.04.2004 04:52 ~ 04:53)
sözlükte olan fakat giriş yapmamış yazarların da dahil olduğu grup.
sözlükte olup yazar olmamayı seçmiş okuyucuların dahil olabildiği topluluk * (beorn , 30.04.2004 05:02 ~ 05:02)
sabahın köründe sözlük domain'i çökmüşken, açılır açılmaz doluşmayı bekleyen arıların başkalaşım geçirmiş hali.
her daim çalışan, sözlüğe yeni bi şeyler katayım, sözlük gelişsin, şenlensin düşüncesindeki bir kaç arıdan oluşan topluluk* ..
sözlükteki yeni gelişmelerin ışığında misafir yarasaların da aramızda dolaştığını görmek artık mümkündür. misal an itibariyle 15* misafir yarasa bulunmaktadır. isimlerini güvenlik sebebiyle gizli tutulmakta.
an itibariyle "1 yazar,0 okur online,yazar olan kişi de muhtemelen sizsiniz" ibaresiyle karşılanmış kişidir. geceleri tüm duyuları daha duyarlıdır çünkü düzen güçleri o saatlerde makinelerini kapatmış olurlar.
itü'de okulun resmen sona ermesiyle sayıları muhtemelen artacak insan türü.(bkz. alkolün uyarıcı etkisi )
son bir saattir sözlükte tek bişeyler yazan kişi olduğunuzu farkettiğinizde artık sizde onlardan birisiniz demektir.
bu gecelik:
azureel
bettyboop
man on the moon
ben demin girdim birazdan çıkıyorum (mavio , 24.07.2004 04:38 ~ 29.09.2004 10:21)
(bkz. quarantine ) tek geçerim kendisini.
yoklama tuşuna tıklanması durumunda içinde bulunduğum grup. yeni yazar olmam itibariyle yalnızlığın iki kat koyduğu bendenizin son hali.
her zamanki gibi dahil olduğum grup. sabahlara kadar sözlükte ne işin var be adam deli misin derseniz, sanırım evet derim.* *
hatta ofiste olmadığım bu gece açık havada laptop ile sözlüğe yazıyorsam şu anki gibi, gerçekten buradan kopamıyorum demektir.*
(bkz: gelin teslim alın lan vardiyayı )
an itibariyle hayvan olduğumun ispatı:
1 yazar, 12 okur online yazar olan kişi de muhtemelen sizsiniz.
makaveli
her gün her gün bu ne ya?
sözlükte hiç mi gececi yok dedirten olay.
1 yazar, 47 okur online yazar olan kişi de muhtemelen sizsiniz.
makaveli
(bkz: yoklamada çeyrek finale kalmak (bkz: yoklamada yarı finale kalmak )
(bkz: yoklamada finale kalmak )
(bkz: yoklamada şampiyon olmak ))
onca gün sonra gececiler oldu,
ender de görünse bazen oluyormuş. ilk kez kaldık böyle be.
saat 03.22
2 yazar, 16 okur online
hell guardian
tenekeci
gece geç vakitlere kadar sözlükte takılan..uykusuzluğun getirisiyle enteresan olayların oluşumuna sebep olabilen kitle..
(bkz: 2 okur kimsiniz la )
uykuya yenilmeyerek gecenin bir vaktinde bile sözlüğü zenginleştirerek okuyuculara ve 60 milyon a hizmet sunan gececi yazarlar gurubu*
(bkz: sözlük yaramasaları )
(bkz: ben )
(bkz: odaman nehapak )
(bkz: peaceramon )
içerisinde neden kimse beni saymamış diye hayret ettiğim grup. (theone , 19.06.2006 09:09 ~ 07.07.2006 02:50)
sayfa 1 2 / 2