belki ilginizi çeker
  1. · diazepam
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · beşiktaş
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · sinema reklamları
  9. · mtv

sözlük analiziyle yazarın hayatını öğrenmek  

1. ukteci:tayyizemane
    söz konusu yazarın girilerini tarayarak hangi dertlerden muzdarip olduğunu, hayattan zevk alma metotlarını, ideolojik görüşünü, okuduğu okulu veya mesleğini, yaşadığı yeri, hayallerini, hayran olduğu ve nefret ettiği kişileri öğrenebilme ihtimaliniz vardır. okuduklarınız sonucunda elde ettiklerinizi rasyonel bir şekilde birleştirmeye çalışırsınız. analitik düşünce sistemi çerçevesinde bir çalışma ile belki yazarın hayatı ile ilgili bir şeyler öğrenebilirsiniz.
    bu noktada esas mevzuuya dikkat çekmek isterim:
    "itü sözlük, içeriği dünyanın değişik noktalarında bulunan yazarlarca oluşturulan bağımsız bir platformdur. itü sözlük içeriği herhangi bir ön denetimden geçmeksizin yayınlanmakta ve doğruluğu garanti edilememektedir."
    yani ben şu ana kadar yazdıklarımı doğruluğunu garanti etmiyorum ki sen benim hayatımla ilgili bir şey öğrendiğinden emin olasın. misal ben şu ana kadar yazdıklarımda bir loser izlenimi uyandırmış olsam bile(misalen yani) bu benim süper bir hayatım olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir(misalen dedik !)
    bu sanal platform benim gerçek kişiliğimle ilgili ipuçları veriyordur eğer ben samimiysem. yani ben burada ahlaki nutuklar atan biri olabilirim lakin bir de bakmışsın ki psikopatın şahından tavsiye alıyormuşsun bunca zamandır!
    velhasılıkelam, sözlük yazarlarının hayatlarını öğrendiğinizi sanırsınız...dediğim gibi sadece bir ihtimal bu. yazılanların doğruluğunu kabullenmek lazım.
    "bize sunulan yazarın gerçekliğini kabulleniriz" (ya da bunun gibi bir şeydi işte)
    (setheleh, 09.07.2008 15:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil