herkesin içinde bulunduğu eylem.
şimdi "askfjaslkkfjalsj yine ne demiş lan bu alex denen lavuque >:/ " demeden önce 30 ocak'a kadar seçmen kaydınızı yaptırmayı unutmamanızı diliyorum pls opt tşk.
belli sınırlar içerisinde yapıldığında hem sözlüğe renk katan hem de kişiye rahatlatan bir eylem, ama burada o sınırı aşmamak elzem. nedir? işte gün içinde yaşadıklarımız olsun, sevinçler-hüzünler olsun bu tür şeyler bizi bir şekilde dolduruyor ve bunu en zararsız halde dışarıya vurmamız gerekiyor, işbu durumda sözlüklerin faydaları ortaya çıkıyor.
acıkcası bende ve tanıdığım bir çok insanda bu eğilim söz konusu. canım sıkıldığında ya da sadece yazmak istediğimde açıyorum sözlüğü ve bir farklılık oluyor, yazıyorum yorumlar geliyor vs. hepimizin yaşadığı şey, bunu daha da açmanın manası yok, fekat!!
iş korunmadan boşalmaya geçtiğinde hem insanlar hem de içinde bulunduğumuz ortam daha iyi bir yer olmuyor aksine sıkıcı bir hal alıyor. o yüzden prezervatif şart! şöyle söyleyelim, birileri sözlüğe yazıp boşalırken bunu belli sınırlar içinde yapmalı bence, tamam sen gelip istediğimi yazarım lan sana mı kaldı diyebilirsin, eyvallah derim ama diğeri daha bir iyi gibi.
açıkcası ben sözlükte küfüre asla karşı olan birisi değilim ama gelip de "babasının sikini hayal eden türk kızı" muadili başlıklar da görmek istemiyorum, bunu istemeyen de 1.000.000 kişi bulabilirim lan, valla bak. yani arkasındaki hissiyatı da pek anlıyor değilim aslen, yani ne bu başlıkları açanların ne de bunları görenlerin eğlendiğini sanmıyorum. öyleyseler onlardan olmadığım için seviniyorum.
dediğim gibi korunulduğu zaman güzel/rahatlatan bir olay ama diğer türlü hastalıkların bulaşma riski var aman diyeyim.