21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 1032 tane
günün başlıkları: 1032 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yasal tefecilik (7)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·faiz haramdır (6)
- ·
- ·oğlum bak git (20)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aile reisi (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·sayın öcalan (4)
- ·aşk (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·rusya (2)
- ·
- ·
sözlüğün sevilme nedenleri
- inanılmaz objektif bir oylayıcı kitlesine sahiptir. sevdim lan bu özelliğini ben.
aynı başlığa altalta tamamen birbiriyle alakasız iki giri yazdım, biri artı biri eksi oylandı. ve aynı sayıda. tahminen aynı kişiler tarafından.
yani girileri düşünürken yazarından bağımsız düşünmüşler. "aaa mala bak gitmiş bunu yazmış sonra bunu yazmış! bunu da eksiliyim amk!" dememişler...
aferim. - (bkz: bak hala aynı şeyi yapıyooo)
- (bkz: yaradanı severiz yaradandan ötürü)
pek uymadı sanki. uysa da yazdım uymasa da yazdım. - saçmalama yeteneğimi fena şekilde arttırır, o kadar ki faruk aksoy'dan nefret eden adamlar dahi sırf ben saçmalıyorum diye eksi yağmuruna tutabilirler.
- tüm maskelerimi çıkarıp, beni ben yapıyor. yazdıkça rahatlatıyor, okudukça eğlendiriyor ...
- yalnız ın seyir defteridir.. içindekileri dökersin ama o duygularından ve düşüncelerinden ne rahatsız olur nede sıkılır.. nazım ın sözleri aklına gelir " çok yorgunum beni bekleme kaptan , seyir defterini başkası yazsın.." gözünden görünmeyen bir damla yaş süzülür, yazarsın..
- az kişi olması ve açtığınız başlıkların anında ikinci sayfaya gitmemesi umarım artmaz sayımız.