sözlüğün sağ tarafındaki yavru kedi 

adana çık aradan

1. bütün hayvanların yavrularının sevimli olduğunun bir başka kanıtı.bilimadamlarının bir teorisine göre dinozorların yavruları da çok sevimlidir,annenin şefkat göstermesi için de bir başka araçtır.
    (bkz: ukte)
    (stone cold, 31.01.2006 20:05)

2. nerde olduğu belli olmayan kedi yavrusudur.

ilk ve tek giri 31.01.2006 tarihinde girilmiş ve ukteymiş giriyi okuyorum en ufak bir ipucu yok. anladığım kadarıyla aylak bilim adamlarına göndermeler falan yapılmış, dinazor falan denmiş, şefkat denmiş...kafam oldu kazan. sağa bakıyorum, sola bakıyorum yok yok yok nerde lan bu kedi? hayır o zamanlar görsellerde yok ki!! kedi resmi var diyeyim.

stone cold arkadaşım buralarda mısın bilmiyorum? ama eğer ulaşırsan yaz bana. nedir bu kedi? nerdedir? bir kinaye midir? sadece bir gruba ait bir jargon mudur?

bir zamanlar sözlükte evcil hayvan varmış!! bu beni çok heyecanlandırdı. o kedi yavrusu nerde şimdi? kimindi...allahım kafam çatlıyor..o kediyi istiyorum, yardım edin.
    (diazepam, 07.04.2008 16:35 ~ 16:37)
  3. hem var, hem yok. varsa ölü mü, diri mi? yoksa önceden neredeydi? neye göre var, neye göre yok? (bkz: schrödinger in kedisi)
    (why georgia, 07.04.2008 16:39)
  4. fena olmamış hatta baya eğlendirici buldum. her gün başka başka şekillere girip abuk espiriler yapması hoş. dün açtığımda benim için seks ikinci plandadır demişti ki hala aklıma geldikçe gülüyorum. keşke her yazar bir isim takabilse ve kedinin rengi falan customize edilebilse diye düşündüm. bir de disable dedikten sonra soldaki frame baya sağa kayıyor. ona da bir çözüm bulunursa süper
    (büyükşehir belediyesi, 23.06.2008 15:44 ~ 16:05)
  5. ben de gördüm!! devasa kanatları, koccaman gözleri vardı. bıyıklarıysa üç urgan iç içe dolanmış gibi kalın ve kuvvetliydi. sesi dünyanın en yumuşak sesiydi. gördüm, burda! hemen sağda!
    (bkz: ulak)

iii, nerede bu kedi?
    (agnodice, 23.06.2008 15:55)