belki ilginizi çeker
  1. · mastürbasyon
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · her bebek fenerbahçeli doğar
  9. · comandante

sözlüğün ilk girileri  

1. sözlüğün ilk göz ağrıları olmasına rağmen baya da ilginç durumlar sezinlenmiştir..
    1. itü @1
    2. itü @2
    3. eeb @6
    4. itü mimarlık fakültesi @11
    5. itü vadi yurtları @14
    6. itü mimarlık fakültesi @19
    7. itü inşaat fakültesi @23
    8. itü sözlük @24
    9. dc @28
    10. mastürbasyon @31

ilk 10 giri aslında gerçekten ilk 10 giri değildir. bir zaman hiç firesiz hayata geçtiğini hayal edenlerin umutlarını yerle bir edebilecek bir durum olsa da araştırma geliştirmelerimiz sağ kalan girilerin numaralarını saptamış hatta 11. hayatta kalan giriyi de istatistik butonundan hacılamadan araştırma birimimiz keşfetmiştir*. ilk 31 girinin hayatta kalanları bunlardır ve daha ilk 2 saatte girilmiş o çoğu artık yaşamayan giriler acaba nelerdir merak eder insan. sözlüğün müzesi açıldığı zaman merak daha da artar belki birileri bunları sıralı sıralı manyakca saklamıştır diye.
    (luccy in the sky with the diamonds, 08.12.2004 19:10 ~ 27.10.2008 19:26)
  2. istatistiklerden sözlüğün ilk girilerine baktığınızda onuncu sırada mastürbasyonu görürsünüz.
    (bkz: oha falan oldum yani)
    (libertar, 27.05.2006 14:12)
  3. wondrous'un itü hakkındaki duygusal girisi her seferinde beni benden almakta, duygu seli yaratmaktadır. ağla1.
    (iki blok otede, 11.01.2007 12:29)
  4. (bkz: @31)
    (ali kamber, 11.01.2007 12:32)
  5. normalda çok megaloman bir insanım ama bu listeyi işgal edemememdeki tek neden yanlış hatırlamıyorsam, @1'i yazdıktan sonra sözlükte çıkan ciddi bir problemi çözmeye odaklanmam ve bu esnada ilk yazarların (başta civil olmak üzere) tüm hızlarıyla yardırması oldu. @31'e kadar 21 girinin silinmiş olmasının sebebini şu an kayıtlardan çıktıkları için göremiyorum ancak muhtemelen türkçe karakter kullanılmaması sebebiyledir.
    (wondrous, 24.06.2007 20:06 ~ 20:08)
  6. silinen giriler gözardı edildiğinde itü'lü yazarlarımızın itü'den sonra ilk düşündüğü şeyin mastürbasyon olduğu sonucunu çıkartılabildiği sıralarmadır. bu durum belli bir güven aralığında tüm üniversite öğrencileri için genellenebilir. hatta bir çoğu için okudukları üniversiteden önce gelip, ilk sıraya yerleştiği bile söylenebilir.

bu veriler akla bir kaç soruyu getirir:

1. üniversitelerini mastürbasyondan daha ön sıraya alan öğrenciler acaba okuldan mastürbasyona fırsat bulamamakta mıdırlar?

2. bu öğrencilerin okuldan aldıkları zevk ve haz mastürbasyondan aldıklarından daha mı fazladır? eğer böyleyse;
    a. öğrenciler bu hazzı alırken aktif mi, pasif midirler?

3. neden cinsel birleşme, cima, seks, cinsi münasebet, döşek kaldırma gibi tabirler kullanılmamıştır da, tamamen dönüşlü bir eylem olan ve tek başına yapılan mastürbasyon kullanılmıştır?

üniversiteli gençlerimizin sosyal analizinin yapılması açısından bu soruların cevaplanması büyük önem taşımaktadır. gereğini arz ederim.
    (fikrettin abi, 15.04.2009 01:29)
  7. sözlük bünyesindeki en ilgimi çeken istatistiktir. mastürbasyon hayatta kalan giriler arasında 10. sırada. eminim herkes kendini zor tuttu cinsel içerikli giri yazmamak için ve birbirini bekledi. iyi bile dayanmışlar.
    (müslüm, 22.04.2009 10:58 ~ 10:58)
  8. 1. itü
    2. itü
    3. eeb
    4. itü mimarlık fakültesi
    5. itü vadi yurtları
    6. itü mimarlık fakültesi
    7. itü inşaat fakültesi
    8. itü sözlük
    9. dc plus plus
    10. mastürbasyon

bu istatistikler her gün güncellenmektedir.

nasıl yani?..

edit: aydınlandım tamam.
    (redelus, 06.09.2009 18:18 ~ 20:36)
  9. ilginç bir istatikmiş, her gün güncellendiği de altına yazılmış ancak bunun nasıl olduğu konusunda soru işaretleri var. hemen şöyle bir açıklık getirmek istiyorum kendimce. bir örnek versem yeter:

10.mastürbasyon
    bu istatistikler her gün güncellenmektedir

sözlük açıldığından beri sözlükte olan tüm bireyler her gün mastürbasyon yapıyorlar demek bu. acı ama gerçek. ben çok söyledim gelin şişme kadın alsak bari falan diye ama dinlemediler. herkesin kendi tercihi ama üzülüyorum yani. nasır tuttu o eller. burası itü bize bir şey olmaz dediler.

(bkz: itü sözlük için ne dediler)
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 06.09.2009 18:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil