belki ilginizi çeker
  1. · kopush
  2. · rahmetli baskan kennedy
  3. · alkolik2000
  4. · christian troy
  5. · kayser sozer
  6. · ronn
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · mutluluk veren küçük şeyler
  4. · zongul ducks
  5. · öğretmenler günü
  6. · yeşim salkım
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · başlığın saçma olduğuna karar veren zihniyet
  9. · penaltı kullanıp karşı takıma korner kazandırmak

sözlüğün en komik yazarları  

1. herkesin okumaktan zevk aldığı yazaları yazıcağı ankettir bu... ayrıca tek bir yazarla sınırlandıramayacağım...

mesela 3 aydır takip ettiğim, komik olmasının yanı sıra yaratıcı buluyorum bu yazarları...
    işte listesi;
    oldskool samurai(kendine özgü başlıklar açmakta ve okutmak usta)
    kopush (herkesin de gülerek beğenerek kendinden geçerek okuduğu yazar)
    antik acı (bilmiyorum ben yazılarını takip ediyorum komik bulduğum çok oluyor)
    arcturus b (diyaloglar da en iyisi olduğunu en komik diyalogları yazdığını bile idda ettiğim yazar)
    beyazleblebi (beni güldürdüğünü nick altına yazarak tanııştığım yazardır kendisi)

şimdilik bu yazarlar aklıma gelenler daha da yazmadım size de bişeyler kalsın diye malum anket başlığı, hadi topa tutun beni!!

ukteciye mesaj: usta yazar demişsin yazarlar diye yazmak istedim sorun olur mu? olursa mesaj at.

ukteci: delicaponcadı

uktecinin mesajı:"zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşım. bana göre süt onlara göre çukulataa."
    (starforsaken, 01.03.2009 20:32)
  2. (bkz: alkolik2000)
    (bkz: busburak)
    (bkz: christian troy) (bazen hakkaten çok deli kopartıyor)

ulan takip ettiğim sürü yazar var ama bana göre en komikler bunlar, tabi bi de başlık nick ikilisindeki gözden kaçmayacak uyuma dikkat çekmek isterim* bak hemen aşağıda sağda*
    (yaşlı çocuk, 01.03.2009 20:40 ~ 02.03.2009 22:58)
  3. aralarında hayal abiadlı yazarın da olduğu güruh.
    (starforsaken, 01.03.2009 21:05)
  4. yumurtaza adlı yazardır kimi zaman...
    kızmasın ama kayser e laf yetiştirmesi beni çok eğlendiriyor ciddiye aldığını düşünüyorum çok ama güldürüyor evet bu bir gerçek!

edit: yazım hatası.
    (starforsaken, 02.03.2009 00:32 ~ 18:23)
  5. (bkz: kayser sozer)

kendisine ve girilerine çok gülüyorum şahsen..
    (mr mister, 02.03.2009 22:42)
  6. öncelikle şunları söyleyeyim:
    yazılmayacağını bile bile salaklığımdan olsa gerek acaba benim niki yazmışlar mı diye başlığa tıkladım. ''başlık içinde ara'' aparatına benim niki yazıp aratacaktım. bir baktım 1 sayfa giri girilmiş buraya. lan biraz daha fazla yazsanıza bir sayfa içinde kendi nikini arayınca insanda heyecan meyecan kalmıyor. yarışma programlarındaki ''dım dım dıma dıma dım'' efekti verildiğindeki durumu yaşamak istedim onun da içine edildi.

neyse ronn diyorum ben.

bir de şöyle yapayım:
    (bkz: ronn)
    (eazy, 02.03.2009 22:49)
  7. kayser sozer fevkalede sıradışı komik yazar ki sıradışı bir organımla gülüyorum.
    (eyup kayra, 02.03.2009 23:00)
  8. (katyuşa maslova, 11.07.2009 23:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil