- evet sayın seyirciler, bugün
itü sözlük'de tansiyon gayet yüksekti. aldığımız haberlere göre, bir grup dinci ellerinde mouse'larla sözlüğü bastı. şimdi sözlükteki ajanımız, öhöm pardon yazar arkadaşımız
gelirsemkal'a bağlanıyoruz son haberleri almak için. gelirsemkal?
+ he he he iyi akşamlar aysel.
- iyi akşamlar. gelirsemkal, sözlükteki başlıklardan edindiğimiz bilgiye göre, sözlük daha sözlüğü
komunistlerin basmasını tartışırken dinci baskın duyumları aldık, nedir durum?
+ şimdi necla...
- aysel!
+ ha aysel, evet sözlük
sözlüğü ülkücülerin basmasının şokunu yeni atmışken,
sözlüğü komunistlerin basmasının etkileri hala sürerken böyle bir olayın olması gerçekten ilginç. başlıkları takip eden yazarlar bilirler, bir grup dincinin sözlüğü ellerinde hem de mouse'larıyla basması ve her gördüklerine eksi oy basması ve akabinde bir o kadar eksi oy yemesi tartışılıyor. bu konuda güvenilir kaynakların girdiği giriler bize yol göstermekle birlikte henüz doğrulanmış değil.
-
seri eksi oy veren ibne ne düşünüyor bu konuda, ulaşabildiniz mi ona?
+ malesef aysel. aysel burada ortam biraz karışık, ama
seri eksi oy yediğini sanan embesil şu anda yanımda, sanırım onun düşünceleri önemli olabilir, izninle ona dönüyorum.
+ evet seri oy yediğini sanan embesil, nasıl değerlerdiriyorsunuz son olayları? gerçekten ciddi bir olay sanırım değil mi? bu durum sizinn statüyü nasıl etkiledi?
* evet, teşekkürler bana bu fırsatı verdiğiniz için. benim statü eksilerde şu anda, sanırım 4 haneli rakamları çoktan gördü. ben ilk önce ülkücülerden süphelenmiştim, biliyorsunuz sözlüğü ülkücüler basmıştı bir dönem. ama sonra anladım ki
sözlüğü solcuların basması asıl etken. tabii benim statüde sağ olsun sözlüğü feministlerin ve abazaların basmasının da etkisi var. sözlüğü dincilerin basması bunun tuzu biberi oldu, diyebilirim ki sözlüğü fethullahçıların basmasından da daha etkili bir durum bu.
+ peki sizin alacağınız önlemler nedir sayın embesil?
* ben yazmayı bıraktım bir ara, ama baktım bu sefer eski girilerim seri eksi oy yiyor. bu konuda yetkililere sesleniyorum, çok zor durumdayız biz. daha giriyi bitirmeden eksi oy yiyorum, yani burada birşeyler yapılması lazım.
+ pek teşekkür ederiz sayın embesil, söz sende tuncay.
- aysel!!
+ aysel...