yalın-gönülçelen: 6/10, severim bu adamı. daha fazla yorum yapıp üzmek istemiyorum.
izel-senden önce senden sonra: 5/10, şarkıyı sıradanlaştırmış diyebilirim.
yaşar-rüzgar gülü: şarkıya girişi teoman'ı andırıyor. albümde az buçuk olmuş denecek şarkılardan birisi. biraz zorlayıp 8/10 diyorum.
nil karaibrahimgil-istanbul'da sonbahar: 9/10'u hakediyor. tam puan bile verebilirdim ama sebebi var.
(bkz:
az sonra)
candan erçetin-kim: teoman'ın söylediği şeklini bilmeden yorum yapıyorum ama 8/10 diyebilirim.
hayko cepkin-gökdelenler: izel 5 ve yalın'a 6 verince buna 7 vermezsem ayıp olur. 7/10
rashit-kişisel birşey: başta bağırmasına kıl oldum ama gene de sağlam bir yorum. 8/10
mirkelam-güzel birgün: zannedersem yalnızca mirkelamseverlerin sevebileceği bir yorum olmuş. 8/10
kreş-bugün: ilk defa bu albüm sayesinde dinledim kendilerini. albümde en çok beğendiğim yorumlardan biri. 8/10.
(bkz:
bizden ayrılmayın)
emre aydın-süpriz: sanırım yaptığı müzikle de alakalı. bir izel kadar alakasız değil çünkü teoman'ın müziğiyle. ha teoman kadar olmamış ama yine de 9/10.
yavuz bingöl-iki çocuk: teoman yorumunu dinlemedim. ama şarkı güzel. belli ki yavuz bingöl'e göre bir düzenleme yapmışlar ve bence de olmuş. 8/10.
harun tekin-istasyon insanları: biraz zorlayıp 8/10 diyorum. o kadar kötü değil ama biraz fazla sakin birşey olmuş. "hmm iyi" diyor insan dinledikten sonra.
sezen aksu-paramparça: ne teoman şarkısı gibi olmuş ne de sezen aksu şarkısı gibi. yine de 7/10.
irem candar-duş: işte albümün büyük süprizi. nil ve emre aydın'ın benden 9 almasının sebebi. albümdeki en güzel yorum. albümü çan eğrisine vurursak 10/10 hak eden tek kişi.