görseller
ryo ishizakiryo ishizaki

belki ilginizi çeker
  1. · genzo wakabayashi
  2. · tachibana kardeşler
  3. · tsubasa ozora
  4. · ryo sakazaki
  5. · ishizaki kun
  6. · tachibana kardeşler
  7. · genzo wakabayashi
gündem
  1. · eti browni intense
  2. · kürtlere bağımsızlık verilmelidir
  3. · sonisphere festival 2010
  4. · pelin batu nun canlı yayında ağlaması
  5. · öğrenciliğin bittiği gün
  6. · hamile köpeğe tecavüz etmek
  7. · kıvanç tatlıtuğ vs wentworth miller
  8. · halil cibran
  9. · öğrenci

ryo ishizaki  

1. çizgi filmin* en salak elemanıdır. savunma oyuncusudur. takımın neşe kaynağıdır. nankatsu'da topa vurmayı bile bilmezken, japonya'nın savunmasının bel kemiği olmuştur.
    (ben ihsan değil hilmiyim, 07.06.2006 00:35)
  2. suratıyla çekilen şutları durdurabilen japon takımının savunma oyuncusudur.
    (songoku, 07.06.2006 00:57)
  3. captain tsubasa animesinin sega versiyonu oyununda ilk maçlarda tsubasa ile beraber forvette top koşturan oyuncu.tsubasa dan kötü,diğer oyunculardan iyidir.daha sonraları defansta yer almıştır
    (kinesis, 01.03.2008 00:24)
  4. nankatsu ve japonya milli takımının defansının bel kemiği. yetenek eksiğini zekasıyla kapatan bir oyuncuydu bu. bana kalırsa herhangi bir çizgi filmde görülebilecek en fantastik olayın baş kahramanıydı.
    hiç unutmuyorum, nankatsu, tachibana kardeşlerin takımına karşı oynuyordu. izleyenler bilir, bu ikizlerin değişik gol vuruşu şekilleri vardı. maç esnasında takım arkadaşlarından biri topa ölesiye abanır, ikizlerden biri kale yan direklerinden birine basıp üst direğe sıçradıktan sonra gelen topu kafayla penaltı noktasına indirir ve diğer ikiz gelişine vurarak seyrine doyum olmaz bir gol atardı. hatta, ulan acaba ben de yapabilir miyim diye düşünüp sonra yok lan olmaz, hem benim değil ikizim kardeşim bile yok dediğim de çok olmuştur.
    bir kaç dakika sonra tachibana'lar tekrar nankatsu kalesine ilerleyip aynı şekilde bir gol daha bulmak isterler, herkes ishizaki'den kademeye girmesini beklerken o kendi kalesine doğru koşmaya başlar ve kalenin dibinde beklemeye başlar. ve tam tachibanalardan biri sol kale direğine tırmanmaya başlarken ishizaki sağ kale direğine bir tekme savurur. tachibana yere düşer, top auta gider, ishizaki övgüleri kabul eder.
    futbol bir zeka oyunudur.
    (vanguard, 19.11.2008 23:33)
  5. tsubasa, nankatsu'ya taşınana kadar nankatsu fc'nin takım kaptanlığını yapar. ardından genzo wakabayashi ve en nihayetinde tsubasa ozora kaptan olur.
    (van den budenmayer, 10.02.2009 11:46)
  6. bana sürekli sabri sarıoğlu'nu hatırlatan çizgi film karakteri, oyun zekası falan deniliyor, o zamanlar çocuktum anlamıyordum oyun zekasından, ama ne zaman baksam resmine, vucud yapısı falan, allahıma bildiğin sabri lan, saçlar falan da bi enteresan. bunun da döneri önde!.
    (tashicardi, 21.07.2009 01:37 ~ 01:38)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook