en eğitimlisinden en cahiline kadar alayının kaba olduğu insanlar. bir millet toptan öküz gibi davranabilir mi?kim olursa olsun mümkün olduğunca az konuşup az göz teması kurarlar. sanki kelimesine para sayıyorlar
(mavio, 02.07.2004 20:05)
rusya'da doğan kişileri tanımlayan ırk ismi.
ilgnçtir ki erkekleri ne kadar tomruk stilinde ise;
dişileri de inadına bir o kadar ince zarif uzun oluyor bu insancıkların.
tenleri süt beyazı olan süper insanlar.
votkayı içkiden saymayan insandırlar. hatta şu diyalog geçmiştir;
-ee içeriz bigün
-yok ben alkol
-nası ya??
-sevmem ben içki içmeye
-votka falan içmiyon yani
-yok canım içerim votka
-
anlıyorum canım(misty, 05.01.2007 13:46 ~ 13:47)
çok gururlu ve milliyetçi bir ırktır. uzun boylu güzel vücutlu hanımlar bolcadır. erkeklerde boy ortalaması en az 180 cm civarıdır ki ne yarma abilere sahiptir. soğuk havaya gerçektende alışkın toplum.
dilleri çok hızlı konuşmaya dayalı olan ve kiril alfabesine sahip olmaları vesilesiyle yazınsal boyutu;konuşma boyutundan çok farklılık barındıran;okur yazar olmayan norman ile slav ırklarının birleşmesinden meydana gelmiş bir millet.özellikle telefonla konuşmayı çok seven bir milettir ve bu milletin telefonda bağıra;bağıra konuşmaları insana çok doğal bir sinirlilik duygusu katar.
anemik rahatsızlık olabilitesi yüksek bi ırktır.
kadınları bir içim su, erkekleri de bir o kadar çirkin olan ırk. sessiz konuşmayı asla ama asla beceremezler, uyardığınızda normal sesle konuşmaları sadece 40 saniye surer. her bir uyarıda bu sure beş saniye uzar. sonunda dayanamayıp mekanı siz terkedersiniz. fahişelere nataşa denmesine çok bozulurlar, hatta biri bana "teyzemin adı nataşa nasıl bozulmayayım." demiştir. türkçe'yi kolay öğrenirler, iyi öğrenenleri aksansız konuşabilir. hem hristiyan hem komunist olduğunu iddia edenleri vardır.
hep sıcak sulara inmeye çalışmış ama bunu ancak antalya'ya turist olarak gelerek başarabilmiş millet.
türk kızlarını güzellikleriyle çatır çatır çatlatan mahluklar... bu sebepten tüm türk kadınları sarışın olmaya sebeplenmiştir ellerinden gelse isimlerini de natasa koyucaklar ama yemezler...
sscb dağılana kadar belli bir karizmaya sahip olup daha sonraları bu karizmalarını tıpkı ekonomileri gibi alaşşağı etmeyi başarmış, putin'in doğru politikaları ve rus mafyasının ülkeye yaptığı dolaylı döviz girdileri sayesinde ekonomilerini tekrar canlandıran, bu sebeble dişi olanlarının fahişelik yapmak için geldikleri ülkemize şimdilerde tatile gelebilecek düzeye erişmiş olanlarının çoğunlukta olduğu insanların toplucasına ruslar diye hitab ederiz. ben öyle derim en azından. ruslar derim yani. sen ne dersin bilmem.
erkeği ve kadını arasında dağlar kadar fark olan millet.
1 dolar için yarım saat pazarlık eden pis bir millet. hanımlarının güzelliği dışında hiçbir özellikleri yok. ayrıca hepsi
putin'e köpek gibi tapıyor.
(bkz:
ben bu sene bunu gördüm)
bu entry neden kötülenir anlamadım. hani kimsenin entry'imi kötülemesi ya da entry'me artı oy vermesi umurumda değil ama gene de insan kötü oluyor be şaban.
abazan gençlik vakfının en sevdiği millet.
(bkz:
ırkçılık)
-abi kıza bak incecik bide votka içiyor kafa olcak hahaha
-olm görmüyomusun rus lan o vodka diye seni beni içer lan o.
-a doğru abi sarışınmış yeni görüyorum.
sıcak denizlere açılma politakısını-başarısız politikacılarımız sağolsun-üç kuruş paralarıyla güney sahillerimizi işgal etmiş hödük mü hödük ve de kaba millettirler.herşey dehil sistemin türkiyeye özelliklede antalya halkına çektirdiği ızdırabın en büyük kanıtıdırlar kendileri.
kendi söyledikleri dışında her şey yanlıştır; "aman allah'ım ne kadar aptalsın?!" ifadesiyle yüzünüze bakar ve düzeltirler:
500 yıllık hamlet değil gamlet
hamburger değil gamburger
harry potter değil gari poter
bunu da bugün gördüm: herkül değil gerküles
not: alfabemizde "h" harfi ve aile salonumuz mevcuttur.
tolstoy'un 'savaş ve barış'ında kültürü ile ilgili genişçe bilgi verdiği millet.kültürleri eskiden bizim doğu illerinin kültürüne epey benziyormuş.romanda semaver,otlu peynir ve kıtlama çaydan bahsedilir.tolstoy zamanında misafirlere çok önem verilirmiş,aileler kalabalıkmış ve boşanmak hemen hemen imkansızmış.komünist dönemde işler değişmiştir tabi.
7 yaşından beri laleli piyasasından dolayı muhatap olduğum güzel mi güzel insan ırkı
''vereceğin miktarı zaten gözden çıkarmadıysan; kimseye borç verme'' anlamına gelen; mantıklı bir atasözüne sahip millet.
(göğem, 23.08.2009 22:35)
bir rusla konuşup sormuştum neden erkekleriniz cirkinde kadınlarınız güzel diye. verdiği cevap ise komunist düzende güçlü ve yakışıklı erkekler öldürüldü eylem ve propoganda yapılmasın diye geriye çirkinler kaldı demişti. aslına bakıldığında rus kadınlarının bacak uzunlukları ve sarışının olmalarının dışında yüzleri çok güzel değiller. antalyadan izmire yeni gelmiş biri olarak diyorum ki izmirin kızları ruslardan daha güzel. rus kadınları erkeği nasil etkileyeceğini bizim türk kızlarından biraz daha iyi biliyorlar ve daha rahatlar. genel olark aklıma ilk gelenler rus milletiyle ilgili bunlardır.
(emopi, 23.08.2009 23:01)
türk erkeğinin her daim fantezi alemini süslemiş bir millet