|
|
- garip bir şekilde akılda kalan, oldukça yoğun(sanırım kalitesiyle direkt bağlantılı) bir tat.
- çileklisi barizdir ki en güzel olanıdır.ısrarla sürdürünüz.
- iğrençtir. hayvansal yağların kullanıldığını öğrendiğim günden beri -11 yaşımdan beri- ne yanından geçmişimdir ne süreni sevmişimdir. bir ruj icin her yıl onlarca balinanin katledildiğini düşünürsek iğrençten de öte tiksinç kuskunç denilesi şey
- normal rujların yağlı kıvamı biraz rahatsız etse de, aromalılardan çileklisi on numaradır. (erkekler açısından tabi, bağyanlar ne düşünür bilemiyorum.)
(bkz: ruj yemek)
- ne kadar güzel kokarsa koksun; tadı neye benzerse benzesin, toplu taşıma araçlarına ya da arabaya bindiğim anda o sallantıyla midemi bulandıran tat.
aynı dertten muzdarip olan arkadaşlara maybelline'in bütün rujlarını gönül rahatlığıyla tavsiye edilir.(pitis, 15.05.2008 17:26)
- balina yağının tadıdır.
"tek bir balinadan her biri 300 kg ağırlığında 100 varil yağ çıkarılır. balina yağı deri sanayiinde, cilt kremi, ruj ve margarin imalinde kıymetli bir gelirdir. amerika'da hidrojene edilmiş balina yağı sabah kahvaltısında lüks bir margarin olarak kullanılır. bugün ilaç sanayiinde bile önemli rol oynar."
kaynak: http://www.baktabul.com/...
- ben öpüşüyorum arkadaşlar demektir.
- kokusu tadından daha güzel olandır. kızlar için tabi.
- (bkz: maybelline shiny licious)
(shira, 15.05.2008 18:08)
- likit ruj kullanarak az da olsa kurtulunabilecek iğrenç tattır.
- güzel değil, sürmüyorum da o yüzden.
- (bkz: onu benim beyime sormak lazım)
- tatlımsıdır. çocukları kokusu ve renkleri ile cezbeder ve annesinin rujlarını sürmeye özenmeden ve fiilen denemeden önce onları yiyen kız çocuklar vardır.
- iğrençtir. hayvansal yağların kullanıldığını öğrendiğim günden beri -11 yaşımdan beri- ne yanından geçmişimdir ne süreni sevmişimdir. bir ruj icin her yıl onlarca balinanin katledildiğini düşünürsek iğrençten de öte tiksinç kuskunç denilesi şey
- daha çok erkekleri ilgilendiren ve fikirlerinin bizim için oldukça önemli olduğu bir konudur erkeklere sormak gerekir diye düşünüyorum.
- kişiden kişiye değişen tattır, zira ruja tadını veren sürüldüğü dudaklardır.
|