görseller
rui manuel cesar costa 

belki ilginizi çeker
  1. · rui costa
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · prison brake
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · island
  9. · rüyada olduğunu anlamak

rui manuel cesar costa  

1. forvet arkası ve ortasaha'nın önünde oynayan, fiorentina ve milan'da ve portekiz milli takımında 10 numaralı formayı giymiş olan, top tekniği yüksek, çok iyi, adrese teslim derin paslar atan, deco'nun portekiz milli takımı'na çağırılmasına karşı olan virtüöz.
    (makaveli, 29.08.2005 22:03)
  2. fatih terim italya'da iken ruhi diye tanıdığımız futbolcu.
    (zaknafein, 12.03.2006 16:18)
  3. ne zaman yanına bir futbolcu gelse yere yıkılacakmış izlenimi veren teknik kapasitesi yüksek kağıttan yapılmış futbolcu.mesela ingiltere liginde terry ile omuz omuza bir mücadelede hayal edemiyorum rui costayı.ama büyük işler baaşarmıştır.kendisini kutluyoruz.
    (fakespeare, 12.03.2006 16:20)
  4. bir ara her sezon başında "rui costa türkiyde gelirsem sadece galatasarayda oynarım dedi" "rui gelecek dertler birtecek"* "rui costa imzayı attı" gibi haberlerle galatasaraya geldiği haberleri yapılıp bir türlü gelemeyen futbolcudur.heralde artık vazgeçti hiç haberi çıkmıyor.
    (sahibine geri dönmek istemeyen isyankar bumerang, 20.03.2007 11:23)
  5. 2007-2008 yılında futbolu bırakacağını açıklayan benficalı futbolcu.
    (chixculub, 07.10.2007 00:35)
  6. bir şampiyonlar ligi maçında fenerbahçeli deniz barış tarafından formasından bir parça koparılan futbolcudur...
    (rasputin, 07.10.2007 00:43)
  7. zamanında sıkı bir fiorentina hayranı olmamda ki en büyük etkenlerden biri olan portekizli futbolcu.çalım ve pas olayını aşmıştır.bilekleri muhteşemdir.pes 2008 de hemen transfer ettim,35 olan yaşına rağmen zevkle oynatıyorum.
    (çavuş, 25.11.2007 11:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil