|
|
- 5. nesil yazar. hoşgelmiş.
- ilahi sen,eleştiri hazmedemeyen ironi intelligencesi diyen,zifiri karanlıkta elinde yanmayan mumla dolaşan yazar.
- gerçekten de ruh tamir edebilme yeteneğine sahip, güzel yürekli, akıllı ve tatlı sevilesi insan. birtanedir, iyi ki varsındır o.
- ruh emicilerin panzehiridir.
(camel, 13.01.2009 15:25)
- ikeanın kıytırık, iki ayda yayı fırlayıp insanın kıçına batan kanepelerine * pek bi meraklı, çizgi film fanatiği yazar.
- doğumgünü kutlu olasıca terapistim *. börülcesiyle beraber nice sağlıklı, mutlu, aşk dolu bir ömür dilerim kendisine. bi de istanbula geldiğinde boğazda içicez hepberaber. biraraya geleceğimiz zamanı iple çekmekteyim, bence ya gerçek hayatta sahip olmadığım bir abim olacak ya da kan çıkacak aramızda*
- bembeyaz yakalı tamirci.
- almanya muzdaribi bir insan. benim gibi onun da hem sağlığına hem hayatına acayip tesiri olmuş bu cermen ellerinin. ben kartallı o maltepeli olduğundan istanbul'dan da hemşehriymişiz, onu öğrendim. bambaşka fikirden insanların medenice sohbet edebileceğini kanıtladık dün schlossplatzda sere serpe zirvesinde.
- espirili, hoşsohbet insan.
sıvıların fincanda katılaştığını düşünmesiyle yarmıştır.
- mor gözlükleriyle bizi dumur deryalarına sürüklemiş, arı gibi vız vız vız insan.
- (bkz: psikolog)
- havada durdu, şahidim.
alllaaahhhh diye haykırıp makine gibi çalışan insandır.
- şimdi sen yoksun ya, ruhum oldu darmadağın. gel artık, fazla uzadı. gel de bir rotbalans ayarı çek bünyeye, yamuldum dedirten şahıs. harbiden ya, poku çıktı, gel yahu!
|