belki ilginizi çeker
  1. · dünyayı dolduran kiraz
  2. · kendisinden 3 tekil şahıs olarak bahsetmek
gündem
  1. · galatasaray
  2. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · ufuk uras
  5. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  6. · itü sözlük
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · emrah ablak
  9. · dördüncü nesil yazar

ruhsuzkz  

1. hoşgelmiş bir adet 4. nesil yazar. "merhabalar efenim, nasılsınız?" demek istediğim, ortaokul ve liseyi beraber okuduğumuz nesildaş yazar. zekası, bilgisi ve espri kalitesiyle sözlüğe çok şey katacağını düşündüğüm tavla insanı. tekrardan hoşgelmiş...
    (themummy87, 01.06.2007 02:17 ~ 02:18)
  2. bilgisi kültürü konuşmalarından tavırlarından belli olan hoşgelmiş 4. nesil yazar.varunada keyif yaptığım arkadaşlarımdan,tavla oynarken babanne atışını literatürümüze kazandırmış değerli insan.
    (tye, 04.07.2007 23:11)
  3. yazılarıyla dikkatimi çeken nesildaş.
    (patheticpoet, 19.12.2007 20:31)
  4. ekşiportal forum moderatörüdür aynı zamanda. kendini eskişehirli olarak gördüğünü düşündüğüm yazardır.

edit: en son eskişehir'de okurdu. hala okur mu diye düşündüğüm zat
    (arsenlupen, 21.03.2009 02:21 ~ 02:22)
  5. eskişehirli olan, öğrencilik hayatının özlemini çeken fakat okulu bitmiş memur hayatına başlamış yazardır.
    (bkz: kendisinden 3.tekil şahıs olarak bahsetmek)
    (ruhsuzkz, 31.03.2009 00:32)
  6. biraderi olduğum düşüncesinde haklı olan küçük kardeş. aynı kişiye anne dediğimizden midir ne pek bir severim kendisini. he bir de kozmopolit ailemizin beyaz türk kontenjanını doldurur.
    (otsuz deli ökkeş, 19.06.2009 00:08)
  7. çakalın önde gidenidir. sabah saat 7'de kendisini arayıp uyan len ben uyuyor muyum diye başlayıp doğum gününü kutlayacaktım aklımda bin milyon tane cümle vardı hem de iki kere rafine cümleler. çok afili kutlayacaktım oysa bugünü

çakal telefonunu geceden kapatmış hevesimi kursağımda bırakmıştır. saat 11 sularına doğru neden bilinmez uyanıp telefonunu açmak aklına gelmiştir. 50 kontörlük türk telekom kartımı saçmalayarak (saçmalayan benim uykunu alamadınsa diye parantezlere vuruyorum kendimi) hiç ettirmiştir.

nick altını pm olarak kullanan yazar bozuntusu olarak tekrardan iyi dileklerimi bildirmek istiyorum zaten vıcık vıcık bir giri oldu.

allah hayırlı uzun ömürler versin biladerim bir ömür sevdiklerinle.
    (otsuz deli ökkeş, 27.07.2009 16:45)
  8. güzel insan. şimdilerde pek sevdiği izmir'de mutludur. kollektif hayallerden reel dualara doğru uzanan bir maceramız içinde ''her şey güzel olacak her şey düzelecek sabır sahip olduğumuz tek şey'' sözleri ile sırtını sıvazladığım kişidir. içinin güzelliği dışına yansımış bir kişilik bu konuda aynı kaderi paylaşmaktayız.

bir şeyler demek istiyorum yani güzel şeyler demek istiyorum okuyunca seni cesaretlendirecek şeyler umutlandıracak şeyler hani ne bileyim okudukça kendini iyi hissettirecek ve iyi olduğuna inandıracak (kandıracak değil bilirsin uzun zamandır kelimelerin oynaşıyım artık pek düzeltme yok hayatımda gelişine oynuyorum) şeyler güç alacağın şeyler duadan başka hiç bir şey gelmiyor.

ve dua... yer gök dua ile bunu en fazla fark eden kişilerden biridir kendisi duanın insan hayatındaki yeri ve önemini bilir..

he bir de üç noktalarımın perşembe günlerinin 2 ışığı yanan modemlerin efendisidir. ev arkadaşı resimlerde gözlerine bant çekilesice yüce insan biricik ışığımız h.y.'ye de selam ederim. (biraz da gülelim kısmından sonra ne gelebilir diye düşünme)

onu diyordum dua ettiğim ve dua beklediğimdir. he bir de oku artık şu dünyayı dolduran kirazı diyorum kendisine.
    (otsuz deli ökkeş, 05.09.2009 15:15)
  9. 10 milyar paraya ihtiyacımız olan dombilik. evet ikimizin birden 5 milyara ihtiyacı olunca miktar 10 milyar ediyor. nerden baksan yolda da 100 kağıtlık yemek yesek (ki bu yemeğin 20 liralık kısmını ben 80 liralığını nick sahibi yer hesabıma göre) 10 milyar 100 milyon eski para lazım bize.

roatan adasında palmiyeden ''efil'' ismini verdiğim kıyafetimi giyecekken kendisi de küçük bahçeye (evin ön kısmındaki bahçedir bu) gerdiği hamakta gözlerine patates koyacak. sonra ben mevsimlik yangın işçisi olarak roatan orman işletme müdürlüğüne kapağı atınca yangın gözlemcisi olarak bir kuleye yerleştirileceğiz. ve orada yaşayıp arka bahçeye tütünsü bitkiler ekeceğiz.

bu hayattaki herşey hayal ürünüdür. ve sadece rüyalarda görülen sağır dilsiz evlatlar konuşabilir. ve son tahlilde elmaları toplamazsak dalda kalır ve aşırı hümanist olmak vişneli max ve soda seven kişilerde kalıcı hasar yaratır.

anlayanlar için bu sözde iri hikmetler mevcuttur.
    (otsuz deli ökkeş, 11.11.2009 00:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil