|
|
- bir paket sigara için denize atlayandır.
- 3 tanesi bir milyoncudan inatla 2 tane almak isteyen sinir bozuculardır.
- ruh gibi soyut şeylerden en az birini çok seven,ona inanan,ona gönül vermiş kişi.
- (bkz: psikopat)
- bazen ne virüsler,ne bakteriler yani insan vücuduna yabancı organizmalar değil de,insanın kendi öz beyni hasta eder kişiyi...en büyük düşmanı,en acımasız muhalifi kesilir kendi kendine....ruhunu da hasta eder kendi beynin...ve bunun ilacı yoktur.ruhun ağrır ama ilacı yoktur...tek çare o ağrıyla yaşamaya alışmaya bakmaktır....
(derya, 17.07.2007 18:28 ~ 16.08.2007 01:53)
- l.e.s.s'in güzide bir şarkısıdır.
- ne zaman ne yapacağı belli olmayan, pat diye olur olmaz beliriveren, anlaması/anlaşması güç, fevrÎ hareketleriyle çağ atlamış, sen-ben gibi insan fakat biraz farklı işte. tekin değil.
- paranoyak belirtileri sonuna kadar taşıyan, takıntıları olan , aşırı tepkiler verebilen insan.halk arasında 'psikopat'.
- staja gittiği fabrikanın krokisini çizip bunu da derse getirip hocanın gözüne sokan, derse girmeyeceği halde okula gelip kapıda dersin bitmesini bekleyen ve notları alan kişidir...
- masum insanlara bir dakikada yakıştırılan özelliktir.kendi çıkarlarına ters düşen hareketler için hemen insanların ruh sağlığından şüphe duyulur ve ruh hastası seni yakıştırılması yapılır. hasta olmayan ama hastaymış gibi davranılan sağlıklı kişi de ee, bunu dedin de ne oldu şimdi der gülüp geçer.
- avrupa yakasın da burhan altintop'u oynayan engin günaydın'ın söylerken, son derece hoşuma giden yakıştırma.
(bkz: makbule)
(bkz: gaffur)(spark, 16.08.2007 11:16)
- okkalı bir hakaret sözüdür.
- kıpır kıprı less parçası
birden aniden
çıkar şu sokağın köşesinden
kimse yokmuş gibi
o hep kendi halinde
geçen gün arkasından
bağardım ama
ona bağarınca
kimseleri duymaz