daha şimdiden kara kara "nasıl kurtulacağım?" diye düşündüğüm rahatsızlık. bu adam iki seçimdir başbakan. büyük ihtimal üçüncü seçimde de seçilecek. daha işin yarısını atlatabilmişim yani zaman bakımından. fakat şimdiden psikolojimi bozmaya başladı bu adam benim. yani düşünüyorum; varsayalım bugünün üzerinden 6-7 sene geçsin. çok şükür kendisinden siyasi manada kurtulmuş olalım. o zamanlar büyük ihtimal evli barklı, orta seviyede bir hayat süren vatandaş konumunda olacağım. ama sanmıyorum bu şartlar altında rte'yi unutabileyim. hayatım boyu kendisini ve bu ülkeye yaptıklarını unutamayacağım. bırak 6-7 yılı üzerinden çok 20-30 yıl geçse bile bu adam tarafımca hep hatırlanacak arkadaş.
attan düşmesini siksen unutamam bi kere. at gibi güzel bir hayvandan soğudum. hayvan sevgisi gitti. elde var bir... konuşmasını, hitap şeklini ve kasımpaşalılığını televizyonlar gözüme gözüme soktuğu için onları da unutmam mümkün değil. söylediği her şeyde samimiyet eksikliği olduğunu, aslında hep başka niyetlerin olduğu gerçeğini hep hatırlayacağım. güven duygusu da gitti mi? etti iki... "ananı da al git", "en az üç çocuk yapın.", "durmak yok yola devam." ve "gavur izmir" gibi akıllara kazınmış iğrenç aforizmaların ömrümün geri kalanında benliğimde taşımaya devam etmek zorunda kalacağım. tek tek yazmıyorum diye sanmayın ki hepsi bu kadar. daha neler var neler. efendim internette yaşadığımız sansür mü dersin, gençleri müzik zevkinden ötürü aşağılamalar mı dersin. varın siz düşünün artık gerisini. aklımda en çok travmatik etki bırakanları yazıyorum ben şimdilik.
özelleştirme yapacağım diye memleketi yolunmuş tavuğa dönüşmesini, üzerine "deniz feneri" olaylarını ve "gemicik" hadiselerini nasıl unutacağım ben ha? onu da geçtim rte'nin kankası
melih gökçek in kalpleri ısıtan gülümsemesi nasıl unutulur lan?
çok kötüyüm sözlük. mide bulantıları, psikolojik hezeyanlar çekiyorum. gözlerimi kapatınca sırıtan rte görmeye başladım artık. allahım sana geliyorum.
aklımdayken buradan bozuk psikolojimle anneme ve babama seslenmek istiyorum. iş bulayım ilk maaşımı sizlere veremeyeceğim canlarım. önce kendime adam akıllı bi psikolog tutmam lazım. artık etarnal sunshine tarzı bir şeyle beni kurtardı kurtardı. kurtaramadı ikinci maaş yine sizin. söz.