belki ilginizi çeker
  1. · gülcan
  2. · yerli malı zirvesi
  3. · diazepam
  4. · seni seviyorum
  5. · itü sözlük 4 yıl partisi
  6. · itü sözlük 5 yıl partisi
  7. · yerli malı zirvesi
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · yılmaz özdil
  3. · galatasaray
  4. · ugg
  5. · geniş aile
  6. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  7. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  8. · seks yaptıktan sonra sevgilisini yiyen kız
  9. · deniz büyücüsü

roselife  

1. 5. nesil taze yazar, ısınma turlarındadır bir an önce formunu bulması temennilerimizle*
    (diazepam, 04.04.2008 14:05)
  2. keskin zekaya eşlik eden ince bir espri anlayışı. "kalem kılıçtan keskindir." denir ya, öyle kılıç ustaları vardır ki bir tarafınızı biçerler iki üç kılıç hamlesi sonrasında o darbe hissedilir... işte öyle bir kalem; dikkat edilmezse girisindeki mesaj, ince espri, başka bir başlığa geçerken veya geçtikten sonra kavranma ihtimali var.

girileri ile ilgili "imza günü" düzenlenebilecek kapasitede olan yazarlardan.

başarılar...
    (stylebrisbane, 04.06.2008 16:56)
  3. yüksek atlayıcı. sözlük oliimpiyatı olsa ön sıralarda yer alır...

sözlüğün çıtasını girileriyle sürekli yükselten, popüler olma, ilgi çekme sevdasından uzak yazan ender yazarlardan. doğal, olduğu gibi yazması yazılarındaki gücü arttıran nedenlerden biri... bilgi birikimi ve aktarmayı bilmesi bonusu...

başarılı girilerinin devamının dilenmesi gereken yazarlardan.
    (stylebrisbane, 27.08.2008 15:22)
  4. şu ömrü hayatımda tanışmış olduğum ve tanışmaktan bu derece mutluluk duyduğum insanların başında gelir kendisi. çok iyi niyetli, hoş sohbet, anlayışlı ve sevgi doludur. tam bir balık burcu insanıdır, gözleri her daim nemli nemlidir ve gülerek bakar. tipik bir türk kadını tipine sahiptir ama benimdir. biricik eşim ve oğlumun annesidir kendileri. sevmekten bıkmadığım.
    (diazepam, 27.08.2008 15:35)
  5. şu ömrü hayatımda tanışmamış olduğum ve tanışmamaktan bu derece mutluluk duyduğum insanların başında gelir kendisi. kendisinden korkmuyorum dersem yalan olur. girne kalesi kapısı gibi adamı sen kulak memesi kıvamına getir, sonra da senden korkulmasın. yoo dostum yoo! bana göre değil.

diazepam a okulun arkasında çıkma teklif ettikten 2 gün sonra beraber aile saadetini yansıtan fotoğraflarını gördüm. diaze, evli olduğunu kanıtlamaya çalıştı ama ısrarlarım bitmedi. "vecihi gibi alırım seni dedim" olmadı. ben evde bi köşede kıvrılır yatarım dedim. olmadı. bulaşık yıkarım. yok

bir hanımefendinin fotoğrafa baktım, bir de oya başar' ın fotoğrafına. dedim aynı lan bunlar. ne kadar mülayim bir tip, zarar gelmez bana. diaze bakışlarını göğüslerime dikti ve şöyle dedi: "ben de öyle demiştim."

şanslı bir insandır heralde.
    (alkolik2000, 15.01.2009 13:23)
  6. daha önce hiç tanımadığım hakkında hiç bir fikrim olmadığı bir yazardı ta ki yerli malı zirvesine kadar. aslında zirvenin ilk başlarında da kendisinden pek haberim yoktu. neyse ki bir tesadüfle yanına oturmuşum da tanışmışım kendisini.

kalbi de kendi gibi güzel bir yazar, yüzünden gülücükler eksik olmasın. bir de "arkadaşlık edilebilecek değerli bir yazar" demiş benim için onur duydum diyebilirim sadece.

ps: ankara zirvesine bekliyorum gelemezsen de sözüm söz *
    (neva, 08.02.2009 00:33)
  7. 10 dk içinde kanka olabilme yeteneğimi keşfettim bu sevgili yazarla. diaze üzerindeki diktatör etkisini tahmin edebiliyorum, acıyorum diyemicem beter olsun. çok iyi bir eş ve anne olduğuna şüphem yok, doğallığını da ayrıca takdir ediyorum. hakkaten harika bir çiftsiniz, ağlıcam şimdi...şakşuka, patates, köfte menüsünü hatırlatırım kendisine. ev hanımlığı eleştirimi o zamana saklayayım.
    (müslüm, 16.02.2009 16:43)
  8. (bkz: gülcan)
    (lets not kill the karma, 10.06.2009 12:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil