görseller
rosalindarosalinda
rosalindarosalinda
belki ilginizi çeker
  1. · thalia
  2. · vahşi güzel
  3. · selay taşdöğen
  4. · dünyanın en karizmatik ismi
  5. · sonuna amına koyim yazılabilecek dizi isimleri
  6. · eski diziler
  7. · mvpdirk
  8. · pembe dizi izleyen erkek modeli
  9. · brezilya dizisi izleyen çocuğun psikolojisi
  10. · yaran diyaloglar
gündem
  1. · tahrik edici erkek kokuları
  2. · author gibi erkekler
  3. · thierry henry
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · kemal kılıçdaroğlu
  6. · 100 opera
  7. · uykusu olup da uyumayan insan
  8. · süper sesli kadınlar
  9. · türklere özgü hareketler

rosalinda  

sayfa  / 2
  1. atv nin zaman zaman yayınlanan pembe dizisi,kadın da erkek de çoooooook tatlı yaaaaa
    (data, 25.04.2004 16:06)
  2. lisedeyekn milli güvenlikçi hocamızın her derste dizinin bir hafta sonundaki özetini dinlediğimiz zamanları hatırlatıyor bu iğrenç pembe dizi... iğrenç bi de şarkısı vardı, ooooo rosalinda zart zurt...
    (gonewiththesin, 25.04.2004 18:17)
  3. kuzeni pedra etmedik kötülük bırakmamıştır kızcağıza. yakışıklı kocası fernando jose'sini, biricik yavrusu erica'sını elinden almıştır.
    (where is my mind, 08.05.2004 01:24 ~ 14.08.2004 15:22)
  4. yayınlamaya pembe dizi bulamadığında atv'nin yayın akışına koyduğu brezilya dizisi.
    (toumai, 25.04.2005 00:31)
  5. lisedeyken milli güvenlik hocamızla sınavlarda dahil tartıştığımız dizi. saygıyla anıyorum kendisini.
    (dydm, 25.04.2005 01:15)
  6. eski yurt arkadaşıma çiçekli saten pijamaları nedeniyle taktığım lakap, kızı daha görür görmez "aha bu rosalinda" dedim adı da öle kaldı.kendisinin bana ne kadar sövdüğünden burda bahsetmem ise son derece manasız tabi...
    (little pumpkin, 28.04.2005 18:50)
  7. birtakım insanların "abi bak çok taş hatunlar oynuyo, gel sen de izle" demesinden sonra izlenmeye başlanan ve yaklaşık 1 hafta sonra bağımlılık yaratan, "ay ay ay bak mektubu veriyo" tarzında açıklamalar yaptırtan pembe dizi.
    (bkz: allah belanı versin)
    (abedi pele, 22.07.2006 18:42 ~ 18:44)
  8. ortaokul yıılarında sırf thalia adlı hatun için izlediğim dizi.
    (darkenfact, 20.08.2006 19:30)
  9. ülkemin birçok genç erkeğinin gerek anneleri yüzünden,gerek thalia denen hatun yüzünden bir dönem izlediğini gördüğüm,benzerlerine göre başarılı sayılabilecek dizi.

konu gene klasikti ama thalia fark yaratıyordu tabii.şarkısı da hoştu.

(bkz: yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır)
    (sycrone one, 20.08.2006 19:39 ~ 19:41)
  10. adı pedra değildi o kötü kadının,fedraydı selay taşdöğen seslendirirdi o kötü şahsiyeti.bu arada thalia yı da birtanem coşkun seslendirirdi ki zaten thalia'nın oynadığı tüm pembe dizilerde onu birtanem konuşmuştur.hatta güzel bir özeti ve fotograflar için bir de link vereyim. http://thaliamiranda.sitemynet.com/...
    (fitnefücur, 28.11.2006 16:00 ~ 29.11.2006 01:19)
  11. o kız kuzeniydi ve adı pedraydı,rosalinda onların evinde kalıyordu annesi hapse düşünce kardeşine veriyordu büyütmesi için rosalinda da kuzenleriyle büyüyordu.okulda evde her yerde rosalinda vardı ortaokul çağında,müziğini de hala dinlettirir.
    (data, 28.11.2006 21:47)
  12. thalia nın güzel şarkılarından biridir. diziyi hiç izlemedim.
    (kagan7558, 03.05.2007 18:57)
  13. annemler ile birlikte izlediğim arkadaşlarımın beni dışladığı günlerdi ailem ise sürekli ''oğlum çık yaşıtlarınla oyna derdi''diyemedimki anne hatun taş taş.
    (felixpanthera, 24.04.2008 12:09)
  14. star'da yayınlanıyormuş her sabah. bugün gördüm yeni başlamış sanırım. uff şimdi sabah erkenden uyanmak zorundayım bu meleği izlemek için..
    (rasmus, 21.05.2008 22:09)
  15. bir zamanlar atv ekranlarında fırtına gibi esen(!) pembe dizi. ama yine de vahşi güzel'in yerini tutamaz.
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 21.05.2008 22:35)
  16. zamanında yayınlanan bir dizidir.
    güzel mi güzel karakterdir rosalinda.
    ha unutmadan ortaokul aşkımdır ayrıca.
    (tersinir adyabatik, 25.03.2009 15:51)
  17. hafta sonlarının gelmesiyle 2 günlük merak duygusuna kapılıp zamanın bir türlü geçmediği anlar yaratan pembe dizi.. ne dert allaam kadının başına gelen erika için çekilen keder
    (171717, 06.04.2009 20:16)
  18. yaştan kurtararak kadınlarla beraber izleme şerefine/sefaletine nail olduğum bir thalia dizisi
    (director, 16.07.2009 20:49)
  19. lise hayatımın en eğlenceli dönemlerine denk gelen günlerde, erkekli kızlı yirmi kişilik gruplar halinde önceki günün üzerine yorumlar yaptığımız, dersin başına oturmadan önce oyalanmak ve başlama saatine yetişmek için can attığımız entrikaların kralı olan dizi.
    (nekibuki, 16.07.2009 20:56)
  20. thaliahayranlığı nedeniyle çocukluğumun büyük bir kısmını kulağıma gül takmakla geçirdiğim saçma dizi.
    (higher than hope, 16.07.2009 20:57)
  21. lisedeyken dizimin dönmesi nedeniyle eş dost tarafından imzalanmış çok şık alçımla evde yatıp tv izlediğim o dönemde tanışmıştım bu diziyle.hatırladığım fedra vardı bidane aman yarabbim ne şirret bi kadındı.bir de gözlüklü hizmetçi vardı.o kızcağız var ya o kızcağız paristeki kezban bile ağlardı haline.rosalinda'nın tavuskuşu kostümleri vardı sahneye çıkarken giymek için.bayılmazsanız izleyin.*
    (balefulwhisper, 16.07.2009 21:04 ~ 21:06)
  22. thalia'nın arrasando adlı albümünün bir parçası.aynı isimli bir de pembe dizi vardı.şarkının sözleri şöyle ;

cuando se tiene una razón
    para amar intensamente
    se descubre de repente
    que por ti late mas fuerte el corazón
    ah,cuando nos llama la pasión
    nos hallamos frente a frente
    para amarnos locamente
    y entregamos sin reservas al amor
    ay amor, quédate muy dentro
    aquí está tu rosalinda para vivir en tus sueños
    ay amor que me estoy muriendo
    es esta tu rosalinda que solo quiere tus besos
    beso a beso piel a piel
    me enamoras suavemente
    me devoras lentamente
    desatando los secretos del placer
    sólo tú sabes muy bien
    embriagarme de locura
    me seduces, me torturas
    con el roce de tus labios como miel
    en tus ojos tengo una razón para soñar,
    es una eternidad sintiendo como el tiempo
    ya no existe junto a tí
    me siento tan feliz
    cuando me llevas en tus brazos a la libertad
    ay amor, quédate muy dentro
    aquí está tu rosalinda para vivir en tus sueños
    ay amor, que me estoy muriendo
    es esta tu rosalinda que solo quiere tus besos

ay, amor, ay amor, aquí esta tu rosalinda
    para vivir en tus suenos
    es la locura que me tortura
    porque te llevo muy dentro
    ay, amor, ay amor, es esta tu rosalinda
    que sólo quiere tus besos
    si el amor me ha dado una razón
    es para entregarte el corazón, y te digo...
    ay, amor, ay amor, aquí está tu rosalinda
    para vivir en tus sueños
    toma mi alma, bebe mi cuerpo
    que por tus besos me estoy muriendo, ay
    ay, amor, ay amor, es esta tu rosalinda
    que sólo quiere tus besos
    rosalinda... rosalinda,
    rosalinda, ay amor, ay amor...

ekledim de başım göğe erdi.
    (bençokdüşündümişiniçindençıkamadım, 10.09.2009 11:40)
  23. çocukken farklı bir brezilya dizisi izleyip aileme her allahın günü " bana gerçeği söyleyin, benim gerçek ailem kim" diye ağlayan ben rosalindayı da herkes üniversite sınavına hazırlanırken programımı ona göre yapıp hiç kaçırmadan izlemişimdir.

bi yandan vakit ayırıp bi yandan da diziyle dalga geçmek ayrı bi gariplikti; rosalindanın alegggks deyişi, ergen zihniyetiyle alex mi daha yakışıklı fernando hose altamiyano mu? valeria rosalindaya ne kötülük yapacak? apple ne zaman güzelleşip afet olacak? rosalinda kızını ne zaman hatırlayıp ona erikağğğ diyecek...

evet, her ayrıntıyı hatırladığımı ben de fark ettim ve bu fark ediş sonrası tarih coğrafya bilgilerimi aklımdan geçirmeye çalışsam bile geçen bi şey olmadı.

o zamanlar neye ne kadar öncelik verdiğimi bir kere daha görmüş oldum.

şans eseri üniversite kazanan tayfadanmışım meğersem.

ama ağaç yaşken eğilirmiş, çocukken engelleyeceklerdi. görmüşsünüz ki etkileniyorum işte, gerçek sanıyorum. taş devri falan izletsenize! gerçi o daha sakıncalı olabilirdi...

neyse.
    (yazının tura hali, 10.09.2009 11:55 ~ 11:57)
  24. zamanında izleyip izleyip ağladığım pembe dizi.
    (ışık, 10.09.2009 19:01)
  25. thalia'nın sürekli manitası fernando jose ya da kızı erica'nın adını sayıklayarak cırtlak bi sesle ağladığı dizi. marimar, maria mercedes falan da vardı ama en çok izleneni buydu bence thalia dizilerinden.
    (chericheri, 10.09.2009 19:07 ~ 19:08)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil