latince de "gül bahçesindeki gül goncası" anlamlı nick in sahibi, latince bilgisinin derin olduğunu düşündüğüm
altıncı nesil, nesildaşım yazar. hoş gelmiş.
nicklerimiz arasındaki uyuma bakılırsa yakın zamanda sözlük içersinde angelina jolie nin alt ve üst dudakları gibi muhteşem bi ikili olabiliriz izlenimi uyandıran şahsiyet.
kendisi has bir ankaralıdır. ankara nın kapalı, insanı içine kapatan havası gibi gizemli ve melankolik havasını kişiliğinde bir köşede tutan hemşerimdir.
erkek olsaydım kadınım olurdu ama zaten kendisi ne yazık ki (siz erkekler için yani) zaten nişanlıdır.
ayrıca tam bir fırlamadır kendisi bu teşhisi kati suretle koydum. istanbul'a gelince şarap ısmarlayacağım kadınıma * fakat bir sorun var mali külfetinden nasıl kurtulacağım bilmiyorum. senden çok içerim dedi bana. ben de "1 şişeyi deviririm ben sana uyar mı?" dedim. dalga geçti, duygularımla oynadı. "demek sen benim yakamdan dökülenlerle idare ediceksin" yani şeklinde bir cümle kurdu. ardından kulaklarım dünyayla kısa süreli bağlantısını kesti.
şaraptan bahsediyoruz değil mi dedim emin olmak adına.
- hee biz ne dedik gazoz mu dedik? diye yine payladı beni *
bir kez daha dumurlar yaşadım. ama frank sinatra dinliyorum diye de o şaşırdı. 80'lerden nası haberdarsın daha bebektin falan dedi (böyle de karizma yapayım bari)
memleketlim ayrıca ama ikimiz de gurbetteyiz. vega'dan ankara'yı dinleyerek hasret gideriyoruz şimdilik ikimizde...
(istemezse yazıyı da editleyeceğim. hatun ne derse o)
bi de burç muhabbetinden nefret ediyor ama yengeç burcu kadını kendisi. söyleyeyim dedim...
kendisine ilan-ı aşk etmek ya da adam gibi ciddi bi şeler sölemek isteyenler benim aracılığımla e-mail adresine (tabii sensey rosa rosarum'un da onayından sonra) ulaşabilirler...
uçurulduğunu ben de şimdi gördüm. hasiktir lan. çok iyi yazardı. şu an şaşkınlık ve üzüntü bir arada olayı sindirmeye çalışıyorum. ben de nerelerde bu diye meraklanmıştım ama uçurulmuş olacağı aklıma dahi gelmemişti. umarım yeniden gelir ve eksikliğini temelli hissettirmez. çok üzüldüm.