görseller
rosa rosarum 

belki ilginizi çeker
  1. · içinde allah yazan jelibon
  2. · evet diye cevaplanamayacak soru
  3. · uyku nedir bilmeyen sözlükçüler
  4. · kadınlar giremez
  5. · avatizm
  6. · şşşt
  7. · piç edilmeyi hak eden ukteler
  8. · geceyarısı çocukları
  9. · makyaj yapan kız çocuğu
  10. · no one s words
gündem
  1. · banu güven
  2. · dersim katliamı
  3. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  4. · onur öymen
  5. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  6. · rasim ozan kütahyalı
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · klasik gitarda ilk öğrenilen parçalar
  9. · coder hatun

rosa rosarum  

1. latince de "gül bahçesindeki gül goncası" anlamlı nick in sahibi, latince bilgisinin derin olduğunu düşündüğüm
    altıncı nesil, nesildaşım yazar. hoş gelmiş.
    (vertigo, 13.01.2009 04:42)
  2. nicklerimiz arasındaki uyuma bakılırsa yakın zamanda sözlük içersinde angelina jolie nin alt ve üst dudakları gibi muhteşem bi ikili olabiliriz izlenimi uyandıran şahsiyet.
    (raqunyaningulleri, 19.01.2009 19:17 ~ 31.01.2009 02:56)
  3. zaman zaman uktelerini piç ettiğim düşünceli, saygıdeğer yazar. affetsin.
    (bülend, 31.01.2009 01:02 ~ 02:49)
  4. sıradan insanların yaşamak için kullandığı nice sözcüğü, o insanları varetmek ve ifşa etmek için kullanan bir sözcük sihirbazı.
    (bülend, 31.01.2009 06:41 ~ 06:47)
  5. çok eğlenceli, komik bir yazar. tam sıkıldığım anda attığı mesajlarla keyfimi yerine getirdi. teşekkür ediyorum kendisine. selam olsun
    (kendimden biliyorum, 02.02.2009 20:19)
  6. okurken de görelim diye bin çabayla uğraşan, bizi görsellere doyuran, can yazar.
    (bülend, 04.02.2009 00:26)
  7. iki üç msj attıktan sonra,en az benim kadar eğlenceli biri olduğunu anladığım yazar.

nickaltıma yaptığı açıklamalarlada,karizmamı tavanlara çıkarmıştır aynı zamanda.
    (gyroscope, 05.02.2009 08:30)
  8. dövme başlığına eklediği görsellerle sabah sabah ağzımı açık bırakan yazar. onun yüzünden gün içinde ilk iş olarak dövme yaptırmaya gidebilirim*.
    (maglor, 13.02.2009 04:53)
  9. şu vakitte canımın ızgarada balık çekmesine neden olmuş yazardır.. ama ne yazık ki çok güzel yazıyor olması derdime çare olmuyor işte.
    (ev yapımı domates sosu, 11.03.2009 14:11)
  10. kendisi has bir ankaralıdır. ankara nın kapalı, insanı içine kapatan havası gibi gizemli ve melankolik havasını kişiliğinde bir köşede tutan hemşerimdir.
    (calligrapher, 15.03.2009 16:33)
  11. erkek olsaydım kadınım olurdu ama zaten kendisi ne yazık ki (siz erkekler için yani) zaten nişanlıdır.

ayrıca tam bir fırlamadır kendisi bu teşhisi kati suretle koydum. istanbul'a gelince şarap ısmarlayacağım kadınıma * fakat bir sorun var mali külfetinden nasıl kurtulacağım bilmiyorum. senden çok içerim dedi bana. ben de "1 şişeyi deviririm ben sana uyar mı?" dedim. dalga geçti, duygularımla oynadı. "demek sen benim yakamdan dökülenlerle idare ediceksin" yani şeklinde bir cümle kurdu. ardından kulaklarım dünyayla kısa süreli bağlantısını kesti.

şaraptan bahsediyoruz değil mi dedim emin olmak adına.

- hee biz ne dedik gazoz mu dedik? diye yine payladı beni *

bir kez daha dumurlar yaşadım. ama frank sinatra dinliyorum diye de o şaşırdı. 80'lerden nası haberdarsın daha bebektin falan dedi (böyle de karizma yapayım bari)

memleketlim ayrıca ama ikimiz de gurbetteyiz. vega'dan ankara'yı dinleyerek hasret gideriyoruz şimdilik ikimizde...

(istemezse yazıyı da editleyeceğim. hatun ne derse o)

bi de burç muhabbetinden nefret ediyor ama yengeç burcu kadını kendisi. söyleyeyim dedim...
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 22.03.2009 22:31)
  12. kendisine mesaj atmak isterken atamamamdan dolayı bilgilerini incelediğimde çaylak olduğunu öğrendiğim yazardır..neden böyle oldu ki acep?
    (bacanga, 23.03.2009 10:31)
  13. kendisine ilan-ı aşk etmek ya da adam gibi ciddi bi şeler sölemek isteyenler benim aracılığımla e-mail adresine (tabii sensey rosa rosarum'un da onayından sonra) ulaşabilirler...
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 06.04.2009 20:09)
  14. uçurulduğunu ben de şimdi gördüm. hasiktir lan. çok iyi yazardı. şu an şaşkınlık ve üzüntü bir arada olayı sindirmeye çalışıyorum. ben de nerelerde bu diye meraklanmıştım ama uçurulmuş olacağı aklıma dahi gelmemişti. umarım yeniden gelir ve eksikliğini temelli hissettirmez. çok üzüldüm.
    (albastropos, 11.04.2009 23:55)
  15. ben bir böcek, yolumu yordamımı unutup da yanına sokulurum "ışığım" burada diye.özlediğimdir ayrıca, abla bildiğimdir bir öz kardeş kadar..
    (clvclnx, 18.04.2009 04:13 ~ 08.05.2009 04:47)
  16. uçurulmuş olsa da bugün doğum günü olması değişmeyen yazar... iyi ki doğmuş... saygı ve sevgiyle, nice mutlu senelere...
    (albastropos, 21.07.2009 20:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil