mozart'ın türk milletine ve müzik alemine güzel armağanıdır. sağolsundur. varolsundur. ne güzel batıdan, doğu için yapılmış bir sanat eseri. hemde evrensel bir sanat eseri. mesela youtube'de ne kadar farklı yerden insan çalmış bunu.
bende buna biyanen, bir şey yaptım efendim. dedim ki; dostluk kardeşlik, bu dünya bakı değil. bu şarkı batı'dan doğuya gelmiş. bizde şunu harmanlıyalım dedik efendim. bağlama ve piano aynı anda. bir nevi doğu batı sentezi. batı ile başlayıp doğu ile bitirdik.
şarkının rock versiyonunu da araya karıştımak istedim fakat; tüm didinmelerime rağmen uyduramadım. çok sert çalınmştı ve tınıyı bozuyordu.
indirip dinlerseniz bendenizi çok mesut edeceksiniz. fevkaladenin fevkini yaşayacağım. sonrada " hoca süper olmuş be, tebrikler" veyahut "düşünce güzel, uygulama kötü, çalıştıkça olur,üzülme." gibisinden yorum yaparsanız deymeyin keyfime efendim.
küçük bir şey zaten, işte link;
http://rapidshare.com/...
not: ben çalmadım bunu. iki ayrı şarkıyı karıştırdım sadece. bu yüzden zor oldu. bazı arkadaşlar geçişler üzerinde dursada. olanın en iyisi bu. çünkü; aynı notadan devam etmek lazım. nota uyumu bozulursa daha kötü olurdu.